Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی تندگویان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: قانونگذار، وقتی وام ازدواج را به عنوان تسهیلات برای ازدواج جوانان افزایش می‌دهد و با توجه به بهره کم آن در مقابل دیگر وام‌ها آن را تبدیل به یک وام ارزشمند می‌کند، باید مقرراتی را قرار دهد تا امکان سوءاستفاده‌ از آن گرفته شود زیرا ممکن است قابل خرید و فروش شود، یا ممکن است یک خانواده فقیر برای دریافت این وام دختر خود را به عقد فردی درآورده و وام را بدون اینکه حق و حقوقی به دخترشان بدهند، دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: هیچگونه نظارتی بر وام ازدواج نداریم، بانک‌ها فقط برای پرداخت این وام یک عقدنامه دریافت می‌کنند که می‌توان آن را به قیمت بسیار پایینی تهیه کرد و هیچ نظارتی مبنی بر اینکه این وام برای چه چیزی هزینه می‌شود، وجود ندارد. معتقدم قانونگذار باید در تعیین قانون و افزایش وام ازدواج به همه موارد توجه کند.

تندگویان تصریح کرد: وقتی قانونگذار هر سال مبلغ وام ازدواج را افزایش می‌دهد، حتما باید مصوبات نظارتی، محدوده سنی و سایر موارد دیگر نیز باید رعایت شود زیرا جامعه هدف ما برای ترویج ازدواج به طور قطع سنین زیر ۱۵ سال یا بیش از ۶۰ سال نیست و جوانانی است که برای ازدواج با مشکل مواجه هستند.

وی خاطر نشان کرد: در سال ۹۸ که وام ازدواج به ۳۰ میلیون تومان افزایش یافت، دریافت‌کنندگان وام ازدواج در سنین کمتر از ۱۵ سال که فقط شامل دختران می‌شود، در حدود ۳ تا ۴ برابر افزایش یافت، این در حالیست که ممکن است در سال گذشته هم همین تعداد ازدواج کرده باشند، اما وام ازدواج دریافت نکرده باشند.
تندگویان با بیان اینکه وقتی که افراد در سنین زیر ۱۸ سال امکان هیچگونه عملیات مالی در کشور ندارند، خود به تنهایی نمی‌توانند حساب افتتاح کرده و همچنین طبق قانون امکان اشتغال ندارند،  پس چگونه می‌توانند وام ازدواج دریافت کنند؟
وی گفت: معتقدم قانونگذار باید به این موضوع توجه کند و محدودیت‌هایی را قائل شود، البته بحث محدودیت سنی نیز شامل دو بخش می‌شود، نخست بحث شرعی ازدواج است که در این حوزه هیچ ورودی نمی‌کنم و موضوع دوم بحث حق و حقوق مالی افراد کمتر از ۱۸ سال است؛ یعنی دختری که از سن ۱۳ سالگی به بعد ازدواج می‌کند باید حق و حقوق مالی‌ او در موضوع وام ازدواج رعایت شود و معتقدم حتی اگر فردی در این سنین ازدواج کرد، وام ازدواج وی پس از ۱۸ سالگی به او داده شود تا بتواند مدیریت مالی آن را را برعهده بگیرد. زیرا آن زمان خود فرد تصمیم‌گیرنده است که یا وام را در اختیار پدر و مادر قرار دهد و یا در اختیار همسر و یا اینکه جزیی از مطالبات خود باشدو حتی اگر در زندگی مشترک وام را در اختیار همسر قرار دهد، می‌تواند در مقابل مطالبه‌ای داشته باشد.

برچسب‌ها وزارت ورزش و جوانان محمدمهدی تندگویان ازدواج وام ازدواج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان محمدمهدی تندگویان ازدواج وام ازدواج وزارت ورزش و جوانان محمدمهدی تندگویان ازدواج وام ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۲۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا هشدار داد: سوء استفاده مجرمان رایانه ای از ایام تعطیلات چند روزه کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده تهدیدی علیه امنیت هموطنان در فضای مجازی است.

سرهنگ رامین پاشایی افزود: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته و یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

او با اشاره به شگرد این مجرمان اضافه کرد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی همچون دریافت کالابرگ و ابلاغیات قضایی درکیمن کلاهبرداری از طریق دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه امکان ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها وجود دارد، گفت: گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

سرهنگ پاشایی گفت: در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکنند.

دیگر خبرها

  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • ببینید | تصاویری از سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • نظارت میدانی بر اجرای عملیات حفاظتی قنوات شهرستان یزد
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات خلاف قانون است
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند