Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-05@00:57:28 GMT

مرگ سالیانه 160هزار نفر بر اثر آلودگی هوا

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۲۴۳۸۳

مرگ سالیانه 160هزار نفر بر اثر آلودگی هوا

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، بنیاد قلب انگلستان (BHF) پیش بینی می کند که تعداد 11 هزار مرگ و میر سالیانه مربوط به ذرات معلق در هوا رو به افزایش خواهد بود.

موسسه بنیاد قلب انگلستان هشدار داد که ممکن است بیش از 160 هزار نفر طی یک دهه آینده در اثر سکته مغزی و قلبی ناشی از آلودگی هوا جان خود را از دست بدهند که معادل بیش از 40 مورد مرگ و میر در اثر بیماری قلبی و عروقی در روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیاد قلب انگلیس (BHF) که این آمار را جمع آوری کرده، اعلام کرد که در حال حاضر 11 هزار کشته در سال ناشی از آلودگی تخمین زده می شود؛ اما با افزایش جمعیت این مورد نیز افزایش خواهد یافت.

این کشور می خواهد دستورالعمل های سازمان بهداشت جهانی (WHO) در مورد آلودگی هوا را تصویب و آنها را تا سال 2030 عملی کند.

محدودیت های فعلی اتحادیه اروپا برای آلودگی ذرات ریز ((PM2.5 به اندازهمیانگین سالیانه 25 میکروگرم در متر مکعب است؛ اما محدودیت های WHO برابر با میانگین 10 میکروگرم در متر مکعب برای هر سال محاسبه می شود.

بنیاد قلب انگلیس اعلام کرد که ذرات معلق می توانند تأثیر جدی بر سلامتی قلب داشته باشند؛ خطر حمله و سکته مغزی را افزایش داده و مشکلات سلامتی موجود را بدتر کنند.

«جیکوب وست» مدیر اجرایی نوآوری مراقبت‌های بهداشتی در BHF، گفت: «هر روز میلیون‌ها نفر در سراسر کشور ذرات سمی را استنشاق می‌کنند که خطر سکته قلبی و مغزی را بالا می برد و ما به اندازه کافی برای مقابله با این تهدید برای جامعه کاری نکرده ایم.»

وست اعلام کرد: باید اطمینان حاصل کنیم دستورالعمل‌های بهداشتی و کیفیت هوا محکم و دقیق تر به تصویب برسند تا از سلامت ملت به عنوان یک فوریت محافظت شود. قوانین هوای پاک در دهه 50 و 1960 و اخیراً ممنوعیت استعمال سیگار در اماکن عمومی نشان دهنده اقدامات دولت برای بهبود هوای تنفسی ما است.

در ژوئیه سال 2019، وزارت محیط زیست و امور روستایی، مطالعه‌ای را منتشر کرد که نشان می‌دهد اجرای دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی در مورد آلودگی هوا تا سال 2030 در بیشتر مناطق انگلستان از لحاظ فنی امکان پذیر بوده است.

وزیر امور محیط زیست انگلستان نیز اعلام کرد که همه ما تأثیر آلودگی هوا بر جوامع اطراف را می دانیم؛ به همین دلیل دولت در حال افزایش سرعت و اقدام فوری برای بهبود کیفیت هوا است.

محیط زیست این کشور در کنار استراتژی هوای پاک، لایحه‌ای شامل تعهد به یک هدف قانونی الزام آور در مورد ذرات ریز که بر زندگی میلیون‌ها انسان تاثیر می گذارد را نیز در دستور کار خود دارد.

آلودگی هوا منجر به مرگ حدود 40 هزار بزرگسال و 4 کودک از هر 10 فرد مدرسه‌ای در جوامع با آلودگی بالا می‌شود؛ بنابراین واضح است که مقابله با آلودگی باید در دستور کار فوری جوامع قرار گیرد.

انتهای پیام/

178 / 159 آلودگی هوا مرگ و میر انگلستان سکته مغزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آلودگی هوا مرگ و میر انگلستان سکته مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۴۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها

مدیرعامل بهره‌برداری شرکت قطار شهری مشهد مقدس با بیان مضرات استفاده از حمل‌ونقل شخصی گفت: امیدواریم ظرفیت حمل‌ونقل عمومی با آگاهی مردم و اسناد بالادستی و حمایت‌های حاکمیتی افزایش پیدا کند تا مشکلات ناشی از آلودگی هوا و ترافیک خصوصاً در کلان‌شهرها کاهش پیدا کند.

بهرام نکاحی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین روز از نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به جهت کاهش آلودگی هوا و ترافیک شهر مشهد به عنوان دومین کلان‌شهر ایران خطوط ۳و ۴ قطار شهری مشهد مقدس به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: بسیاری از نقصان‌ها در حوزه‌های عمومی و تخصصی ناشی از آگاهی نداشتن از معایب و مزایا و مدل‌های جدید است.

مدیرعامل بهره‌برداری شرکت قطار شهری مشهد گفت: علت روی آوردن به حمل‌ونقل شخصی در شهرها، سوءمدیریت، فرسودگی، تأخیرات اجرایی است و این موضوع یکی از علت‌های مهم آلودگی هوا شده است.

نکاحی گفت: امروزه ما با فرهنگ استفاده درست از ظرفیت‌ها و فرهنگ اولویت‌گذاری درست آشنا نیستیم.

وی با بیان مضرات استفاده از حمل‌ونقل شخصی خاطرنشان کرد: امیدواریم ظرفیت حمل‌ونقل عمومی با آگاهی مردم و اسناد بالادستی و حمایت‌های حاکمیتی افزایش پیدا کند تا مشکلات ناشی از آلودگی هوا و ترافیک خصوصاً در کلان‌شهرها کاهش پیدا کند.

کد خبر 749927

دیگر خبرها

  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • آمادگی برای خرید اتوبوس‌های برقی در بجنورد
  • تصویری از آلودگی کارخانه سیمان در دورود
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها