Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@22:54:12 GMT

طرح جامع گیاهان دارویی استان لرستان تدوین شد

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۲۶۲۱۵

طرح جامع گیاهان دارویی استان لرستان تدوین شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان از تدوین طرح جامع کشت گیاهان دارویی در استان خبر داد و گفت: این طرح توسط اداره کل منابع طبیعی استان با هدف صادرات گیاهان دارویی تهیه شده است. ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۱ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، اسد عبدالهی ظهر امروز در ستاد توسعه کشت گیاهان دارویی لرستان با تاکید به اینکه استان دارای شرایط خوبی برای کشت گیاهان دارویی است اظهار داشت: درحال حاضر 21 درصد از صادرات لرستان را محصولات کشاورزی تشکیل داده که گیاهان دارویی نیز می‌تواند بخشی از این صادرات را به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تشکیل ستاد توسعه کشت گیاهان دارویی در استان لرستان اشاره کرد و افزود: اعضای این ستاد را بخش دولتی و بخش خصوصی تشکیل می‌دهند.

گیاهان دارویی در کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت مناسبی برای رونق تولید و اشتغال استکل تولید زعفران ایران تا 3 سال آینده به گلخانه می‌روددانش‌آموزان در حوزه گیاهان دارویی و طب ایرانی استعدادیابی می‌شوند + پوستر

معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار لرستان هدف از تشکیل ستاد توسعه کشت گیاهان دارویی را ایجاد فرهنگ این امر در استان دانست و عنوان کرد: فرهنگ کشت گیاهان دارویی باید در استان نهادینه شود و مردم نسبت به توجیه اقتصادی آن اطمینان داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه کشت برخی از محصولات کشاورزی همانند انجیر، انار و غیره طی 20 سال گذشته در استان رواج پیدا کرده است بیان کرد: اکنون لرستان متراکم‌ترین باغات انار را در کشور دارد، بنابراین می‌توان فرهنگ کشت گیاهان دارویی را نیز در استان رواج داد.

عبداللهی با تاکید به اینکه کشت، برداشت، فرآورده‌ها و بسته‌بندی گیاهان دارویی باید علمی و استاندارد انجام گیرد، خاطرنشان کرد: تحقیقات علمی نیز در جهت توسعه کشت گیاهان دارویی در استان آغاز شده است.

وی از تدوین طرح جامع کشت گیاهان دارویی در استان خبر داد و تصریح کرد: این طرح توسط اداره کل منابع طبیعی استان با هدف صادرات گیاهان دارویی تهیه شده است.

انتهای پیام/642/ح

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۶۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه

میلاد ذهبی کارشناس ارشد تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی معطر و مدیرعامل یک شرکت صنعتی در حاشیه رویداد صدرا «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: با دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز رشد در حوزه گلخانه و تولید نهاده‌های تکثیری آشنا شدیم و واحد فناور بهین رویش سبز را در این دانشگاه به ثبت رساندیم و نشاء و نهاده‌های گیاهان دارویی را تولید کردیم که ۵ استان غربی را پوشش می‌دهد. 

وی با بیان اینکه سه ماه است در حوزه ادویه ورود کرده‌ایم، افزود: ۱۴ سال در حوزه گیاهان دارویی تجربه و تخصص داریم، بنابراین ادویه‌هایی را معرفی کردیم که دارای عطر و طعم بهتر و فاقد مواد افزودنی هستند و قابلیت صادرات نیز دارند.

مدیرعامل این شرکت صنعتی در حوزه کشت و صنعت با بیان اینکه محصولات تولیدی ما ارگانیک بوده و ایزو‌های صادراتی را دارد، ادامه داد: محصولات خود را به غذا و دارو معرفی و مجوز سیب سلامت و مجوز سازمان بهداشت را اخذ کردیم. 

ذهبی با بیان اینکه ادویه‌های خاص مانند پودر پیاز داغ که دوسال ماندگاری دارد، ازجمله تولیدات جدید است، ادامه داد: برای افرادی که فشار خون بالا دارند و ممنوعیت مصرف روغن دارند این محصول بسیار مناسب بوده و در هر مکانی نیز قابل استفاده است.

وی، آویشین تولیدی شرکت متبوع خود را تنها محصولی دانست که در هر میزان حرارت تلخ نمی‌شود و گفت: صفر تا صد تولید این محصولات در همدان آغاز شده است به‌طوری‌که نهاده‌های تکثیری را تولید و در اختیار کشاورزان قرار می‌دهیم تا در نهایت به دست مصرف کننده نهایی برسد.

مدیرعامل این شرکت صنعتی با اشاره به اینکه در گیاهان دارویی ۳۵ گونه آویشین داریم، یادآور شد: ما آویشنی داریم که برای سالاد خام استفاده می‌شود و می‌تواند طعم سالاد را تغییر دهد، یعنی هم طعم‌دهنده است و هم خاصیت دارویی دارد.

ذهبی با بیان اینکه این محصولات توأمان خاصیت دارویی، مکمل غذایی و چاشنی را باهم دارند، خاطرنشان کرد: در ابن فرآیند از گیاهانی استفاده می‌کنیم که مردم تاکنون طعم آن را تجربه نکرده و از خاصیت دارویی آن بهره نبرده‌اند، به نحوی که جمع این اتفاقات می‌تواند یک اتفاق جدید باشد.
 
وی با اشاره به اینکه از سراسر کشور نمایندگی قبول می‌کنیم و افراد می‌توانند فروش اینترنتی را با این محصولات آغاز کنند، تشریح کرد: در بخش فروش، قیمت‌های سه‌گانه تعریف شده تا مصرف‌کننده یا نماینده براساس شیوه فعالیت خود آن را تهیه و به فروش برساند.

مدیرعامل این شرکت صنعتی تأکید کرد: در حوزه گیاهان دارویی صادرات به کشور‌های آلمان، عمان و کشور‌های حوزه خلیج فارس انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه