Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، ناهید خداکرمی در نشست بررسی عملکرد شرکت ارتباط مشترک شهر گفت: شورای شهر تهران سعی کرده علاوه بر نظارت در حوزه ارتباطات و مخابرات، هرجا خلا‌ء قانونی وجود دارد، به تصویب طرح‌ها و لوایح مورد نیاز بپردازد.در زمان شروع به کار شورای پنجم، شهر وضعیت مناسبی نداشت؛ چراکه تعداد زیادی دکل بدون مجوز نصب شده بود و تمام تلاش شورا این بود که استانداردهای شهرسازی و سلامتی در این خصوص رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران ضمن تقدیر از شرکت ارتباط مشترک شهر به خاطر پیگیری پرونده‌های دکل‌های بدون مجوز گفت: گاهی همه معیارها در مورد یک پرونده درست هستند اما مثلا از نظر روانی روی شهروندان تاثیر گذاشته و آرامش آنها را به هم می‌زند.

وی تصریح کرد: زمانی که موبایل را از ما دور می‌کنند دچار استرس می‌شویم. بنابراین نصب دکل‌ها ضروری است. در دنیا ۴ هزار میلیارد دکل نصب شده و نصب این دکل‌ها فقط مختص کشور ما نیست. کاهش شکایات نشان می‌دهد مردم متوجه شده‌اند این یک ضرورت است اما باید تلاش کنیم اپراتورها استانداردها را چه از نظر منظر شهری و چه به لحاظ سلامتی رعایت کنند.

خداکرمی تاکید کرد: هنوز هیچ مقاله‌ای که قاطع بگوید دکل‌ها و آنتن‌ها می‌توانند بر تغییر DNA سلولی و ابتلا به سرطان یا سقط جنین اثر مستقیم بگذارند، منتشر نشده است. البته در مورد کسانی که به واسطه شغلشان با این ابزارها از نزدیک در ارتباط هستند، گاهی ابتلا به سرطان بیشتر است اما براساس این موارد نمی‌توان به قطعیت رسید.

عضو شورای شهر تهران افزود: می‌گویند سیگار سرطان‌زاست اما بسیاری از افراد سال‌ها سیگار می‌کشند و سرطان نمی‌گیرند؛ چراکه فاکتورهای دیگری هم در این موضوع موثرند. وظیفه نمایندگی ما اعضای شورا و وظیفه رسانه‌ای خبرنگاران این است که تحقیق کرده و اطلاعات درست ارائه کنند. در اینکه اپراتورها باید برای نصب دکل‌ها مجوز دریافت کنند و شرکت ارتباط مشترک شهر نصب این دکل‌ها را پایش کند شکی نیست اما حفظ آرامش مردم در فضای خسته این روزها یک وظیفه رسانه‌ای است. مردم باید بدانند دسترسی به موبایل و اینترنت در گرو نصب همین دکل‌هاست.

خداکرمی تاکید کرد: هنوز اطلاعات متقنی در مورد اینکه امواج موبایل سبب زایمان زودرس و مرگ داخل رحمی نوزاد می‌شود، وجود ندارد. همه کتاب‌ها و مقالات دنیا می‌گویند یک‌هزارم بارداری‌ها ممکن است به مرگ داخل رحمی منجر شود. بنابراین اینگونه نیست که ما در معرض سرطان یا مرگ داخل رحمی باشیم.

به گفته او، کشور ما در حال پیر شدن است و یکی از مهم‌ترین عوامل موثر در ابتلا به سرطان، سن است.

خداکرمی خاطرنشان ساخت: در کنار همه مسائل شهری، ما به سلامتی شهروندان توجه بسیاری داریم؛ از آزمایش میوه و تره‌بار گرفته تا مواردی مثل سلامت روان و کاهش خشونت. اما به هر حال باید اختیارات نهادها را هم در نظر گرفت. ما در شورای شهر هستیم و اختیارات محدودتری داریم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: زایمان سقط جنین شورای شهر تهران مرگ موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۷۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علل شایع پیری زودرس پوست صورت

ظهور زودرس چین و چروک‌های پوستی در سنین جوانی برای هر کسی ناخوشایند است و به همین علت افراد همیشه سعی می‌کنند با کمک کرم‌ها و لوسیون‌های ضد چروک تا جایی که می‌توانند ظهور این چروک‌ها را به تعویق اندازند غافل از اینکه شاید طرز زندگی کردن و عادت‌های ما دلیل پیر شدن ظاهرمان باشد.

به گزارش ایسنا، حفظ شادابی و نشاط پوست همواره یکی از دغدغه‌های مهم افراد است که به همین دلیل اقدام به خرید کرم‌ها، استفاده از روش‌های درمانی، جوانسازی، لیزر و... می‌کنند غافل از آنکه سبک زندگی مناسب، تاثیرگذارترین عامل در حفظ جوانی پوست است.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، در اینجا ۹ علت شایع پیری زودرس پوست و روش‌های مقابله با آن‌ها ذکر شده است:

_ نور خورشید: قرار گرفتن در معرض نور خورشید یک عامل بسیار مهم در بروز لکه‌های پوستی، چین و چروک و کاهش قابلیت ارتجاعی پوست به علاوه افتادگی پوست است. در واقع ۷۰ درصد از روند پیری پوست بستگی به میزانی نوری دارد که از خورشید به طور مستقیم به پوست انتقال یافته است. تابش خورشیدی باعث شتاب در تخریب الیاف کلاژن در پوست از طریق فرایند اکسیداسیون می‌شود و پدیده‌ای به نام الاستوزیس خورشیدی ایجاد می‌شود. اکسیداسیون همچنین باعث آسیب به سلول‌های پوست شده و منجر به تقسیم غیر طبیعی این سلول‌ها می‌شود؛ بنابراین تابش نور خورشیدی خطر ابتلا به ضایعات بدخیم و پیش بدخیم پوست را افزایش می‌دهد و البته پوست را خشن، نازک و پر چین و چروک می‌کند.

در این زمینه لازم نیست که کلا آفتاب را از زندگی خود حذف کنید فقط باید هر بار که از خانه خارج می‌شوید، یک کرم ضد آفتاب مناسب با فاکتور حفاظت در برابر خورشید حداقل ۱۵ را استفاده کنید. فراموش نکنید که نور خورشید در ساعات ۱۰ تا ۴ بعد از ظهر بیشترین آثار مخرب را دارد.

_ سیگار کشیدن: سیگار باعث چین و چروک‌های زودرس و بخصوص در مکان‌هایی از پوست می‌شود که نازک‌ترند. مانند دو طرف چشم، خطوط خنده، بالای لب فوقانی. این خطوط معمولا ۱۰ تا ۱۵ سال زودتر در افراد سیگاری نسبت به غیر سیگاری‌ها ظاهر می‌شود. بروز این تغییرات پوستی به این دلیل است که در میان افراد سیگاری سطح ویتامین C بدن کاهش می‌یابد. ویتامین C جزء کلیدی تولید الیاف کلاژن است که مسئول حفظ جوانی و سلامت پوست هستند.

در این زمینه نیز اگر شما یک فرد سیگاری هستید، از پزشک خود می‌توانید در مورد راه‌های ترک سیگار مشورت بگیرید. می‌توانید از مطالب آموزشی موجود در اینترنت و کتاب‌های مربوط به ترک سیگار هم استفاده کنید.

_ رژیم غذایی کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات‌های ساده: رژیم غذایی غنی از قند‌های ساده و شیرینی باعث می‌شود بافت همبند پوست سفت و سخت شود و قابلیت ارتجاعی خود را از دست بدهد؛ بنابراین برای حفظ شادابی پوست‌تان از همین الان به سراغ منابع پروتئین کامل بخصوص لبنیات و گوشت‌های کم چرب، تخم مرغ، آجیل فاقد نمک، سویا و غذا‌های دریایی بروید.

_ رژیم غذایی کم میوه و کم سبزی: میوه‌ها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند. از طرفی قرار گرفتن در معرض نور خورشید، سیگار، بیماری‌های مزمن، آلودگی هوا و ... فرد را در معرض آسیب‌های اکسیداسیون قرار می‌دهد. آنتی اکسیدان‌های محلول در رژیم غذایی مانند لیکوپن، لوتئین، بتاکاروتن و سایر آنتی اکسیدان‌های موجود در میوه‌ها و سبزیجات تا حد زیادی فرایند آسیب‌های اکسیداتیو را کاهش می‌دهد.

در این زمینه نیز سراغ میوه‌ها و سبزیجات غنی از ویتامین C بروید که برای تولید کلاژن ضروری است. انواع توت‌ها سرشار از این ویتامین هستند.

_ رژیم‌های لاغری: رژیم‌های غیراستاندارد و مداوم باعث پیری زودرس پوست می‌شوند. این رژیم‌ها معمولا همراه با پایین و بالا رفتن مداوم وزن هستند. کاهش وزن باعث ایجاد چین و چروک و شل شدن پوست می‌شود. مصرف بیش از حد نمک، سیب زمینی سرخ کرده، قهوه و شیرینی‌جات نیز در طولانی مدت به پوست آسیب می‌رساند و باعث پیری زودرس پوست می‌شود؛ بنابراین بهترین حالت کاهش وزن کم کردن نیم کیلو در هفته است.

_ استرس: استرس عاطفی طولانی مدت باعث ترشح زیاد هورمون‌های استرس مانند کورتیزول و آدرنالین می‌شود. این هورمون‌ها روند پیری را با سرکوب سنتز طبیعی بافت همبند، چاقی صورت و آسیب به تراکم استخوانی بیشتر می‌کنند.

برای کاهش استرس می‌توانید از یک مشاور روانشناس کمک بگیرید یا ورزش را به فهرست کار‌های روزانه‌تان اضافه کنید. مدیتیشن و انجام کار‌های مورد علاقه‌تان نیز تاثیر بسزایی روی کاهش سطح استرس می‌گذارند.

_ کمبود خواب: کمبود خواب به سلول‌های پوستی فشار می‌آورد و تولید سلول‌های جدید را مختل می‌کند. از طرفی باعث استرس می‌شود و کل سیستم بدن را به هم می‌ریزد؛ در نتیجه دور چشمان‌تان تیره شده و روز به روز چروک‌ها عمیق‌تر می‌شوند؛ بنابراین هرشب بین ۷ تا ۸ ساعت خواب مداوم داشته باشید و از خوابیدن هنگام روز خودداری کنید.

_ نوشیدن الکل: نوشیدن الکل باعث آسیب به بافت و رنگ پوست می‌شود. یکی از نشانه‌های سوء مصرف الکل قرمزی پوست گونه‌ها و روی پل بینی به دلیل تغییر ظاهر مویرگ‌ها است.

به این ترتیب اگر می‌خواهید این عوارض پوستی ناشی از الکل را برطرف کنید، تنها چاره این است که الکل را کنار بگذارید و در عوض روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب بنوشید.

_ استفاده از لوازم آرایشی: لوازم آرایشی به خودی خود باعث پیری زودرس و چروک پوست نمی‌شوند، اما می‌توانند باعث خشکی پوست شوند. خشکی نیز می‌تواند حالت چروک کاذب ایجاد کند. معمولا یکی از علل چروک به صورت کاذب، خشکی شدید پوست است که با استفاده از لوازم آرایشی نامرغوب، ممکن است اتفاق افتد و باعث پیری زودرس پوست‌تان شود؛ بنابراین هنگام خرید لوازم آرایشی حتما به برچسب استاندارد آن‌ها توجه کنید و قبل از خواب به طور کامل آن‌ها را از صورت خود پاک نمایید.

دیگر خبرها

  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • بارش‌های بهاری میهمان استان قزوین 
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین