Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین از بافت فرش کتیبه ابریشمی اذن دخول حرم امام حسین(ع) توسط بانوان قزوینی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، حامد کبودوند در نشست خبری که ظهر امروز(چهارشنبه) در سالن جلسات ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین برگزار شد؛ اظهار کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات یک مجموعه مردم نهاد است که نسبت به ساماندهی و جمع آوری نذورات و کمک‌های مردمی جهت توسعه حرم‌های مطهر اهل بیت(ع) اقدام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این ستاد همچنین در زمینه ساماندهی و اعزام خادمان افتخاری جهت فعالیت در حرم‌های اهل بیت(ع) اقدام کرده و نسبت به هماهنگی و برنامه‌ریزی برای ایام اربعین و موکب‌های حسینی ماموریت ویژه دارد.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین تصریح کرد: در سال‌های اخیر فضای اقتصادی جامعه با فراز و فرودهایی مواجه شده است که این امر ماموریت ستاد را تغییر داده، مبنی بر اینکه فعالیت خود را در قالب جمع‌آوری کالا و نذورات غیرنقدی متمرکز کند.

وی عنوان کرد: برای اینکه ماموریت جدید ستاد یعنی تمرکز بر جمع آوری نذورات غیرنقدی و کالا محوری اتفاق افتد؛ ضرورت داشت که اطلاعات رسانی‌ای در این زمینه انجام شود.

تحقق 122 درصدی تعهدات ستاد عتبات عالیات استان

کبودوند بیان کرد: استان قزوین بعد از 14 سال فعالیت، طبق ارزیابی ستاد بازسازی عتبات عالیات مرکز در عملکرد سال ۹۷ حائز رتبه برتر شده است.

وی تصریح کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات استان 122 درصد تحقق وعده‌های استانی را داشته به طوریکه میزان جمع آوری نذورات نقدی و غیرنقدی در سال ۹۷ خوشبختانه ۱۲۲ درصد محقق شده است.

این مقام مسئول ابراز کرد: ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تعهد سال 97 ستاد بازسازی عتبات عالیات استان بود که خوشبختانه با همت بالای مردم کریم و ولایت مدار استان قزوین این رقم بیش از میزان تعهد و به میزان 122 درصد تحقق یافته است.

وی بیان کرد: نذورات جمع آوری شده هم شامل نذورات بسیار خُرد و هم نذورات کلان بوده است؛ به گونه‌ای که وجوهاتی با مبالغ پایین تا اهدای زمین‌هایی با ارزش میلیاردی را شامل می‌شود.

این مقام مسئول عنوان کرد: در شهرهای آبگرم، آوج، کوهین و قزوین زمین‌هایی از سوی خیرین اهدا شده که ارزش آنها بیش از ۳ میلیارد تومان بوده است که این اراضی مستقیما از سوی مالکین به ستاد بازسازی عتبات عالیات اهدا شده و بعد از ارزشیابی از سوی کارشناس رسمی دادگستری تبدیل به احسن شده و متناسب با نیت واقف در حرم مربوطه هزینه شده است.

کارگاه بافت فرش ابریشم حرم امام حسین(ع) در چهار انبیاء قزوین دایر می‌شود

وی در ادامه از بافت فرش کتیبه ابریشمی اذن دخول حرم امام حسین(ع) توسط بانوان قزوینی خبر داد و گفت: عده‌ای از بانوان آبیکی استان قزوین نذر کردند که یک فرش ابریشم در اندازه ۲و نیم متر در ۲ متر به عنوان کتیبه ورودی (اذن دخول) حرم امام حسین(ع) ببافند.

کبودوند بیان کرد: براین اساس از روز یکشنبه ۲۹ دی ماه در حسینیه بقعه متبرکه چهار انبیاء قزوین کارگاه بافت فرش ابریشم حرم امام حسین(ع) را خواهیم داشت که دار این قالی اکنون با پیشرفت ۲۰ درصدی در شهر آبیک برقرار شده و از روز ۲۹ دی ماه در حسینیه بقعه متبرکه چهار انبیاء برقرار می‌شود.

وی تصریح کرد: بانوان آشنا به کار بافندگی که تمایل دارند در بافت این فرش به هر اندازه که می‌توانند مشارکت داشته باشند؛ می‌توانند به واحد بانوان ستاد بازسازی عتبات عالیات که در حسینیه چهار انبیاء مستقر است، مراجعه کرده و اقدام به ثبت نام کنند.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین گفت: مواد اولیه این فرش تهیه شده و کسانیکه که می‌خواهند در تهیه الباقی مواد اولیه این فرش مشارکت کنند و یا نذورات خود را برای این امر اهدا کنند می‌توانند از تاریخ 29 دی ماه تا 29 بهمن ماه سال جاری به حسینیه چهار انبیاء(ع) مراجعه کنند.

وی عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود هزینه مواد اولیه این فرش بدون در نظر گرفتن هزینه نیروی انسانی ۳۰ میلیون تومان باشد.  

کبودوند در پایان گفت: هماهنگی لازم با حرم امام حسین(ع) برای تحویل فرش به موزه آستان حرم به عمل آمده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۸۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا شمس اردکانی؛ دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد.

شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین‌المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال 1386 با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (2022) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش‌ بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سرفصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

وجود 1200 گیاه دارویی در ایران/ رتبه چهارم کشور در تولید علم طب سنتی

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت‌های دانش‌بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته وی، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته‌اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‌‎‌بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پررنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت‌محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه‌دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علی‌رغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیرواگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • همراه با خبر‌های ورزشی هفدهم اردیبهشت استان قزوین 
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانوان یزدی حائز مقام سومی مسابقات پتانک کارگران کشور شدند