Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@00:18:50 GMT

تشریح طرح ملی فهما برای اصحاب رسانه در کرمان

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۳۰۰۴۰

تشریح طرح ملی فهما برای اصحاب رسانه در کرمان

حجت الاسلام گرجی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان رویداد ملی فهما را تشریح و اهداف و رویکردهای آن را تبیین کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام «گرجی» در نشست خبری با اشاره به این‌که کانون‌های فرهنگی هنری مساجد پس از ابلاغ اساسنامه، برنامه‌های خود را به صورت حرفه‌ای دنبال کرد، گفت: «طرح فهما» به معنای فرهنگ و هنر مساجد ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح هر سال بر اساس سامانه‌ای که تعریف شده است استانی که بیشترین فعالیت را داشته و بیشترین امتیاز را کسب کرده باشد، به عنوان پایتخت فهما شناخته می شود.

 

 

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کرمان با بیان این مطلب که یکی از ابزارهای مهم کانون‌ها ابزار هنر است، بیان داشت: یکی از رویکردهای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، روابط بین‌الملل است که می‌توان تعاملات فرهنگی و هنری با کشورهای اسلامی داشت  از ظرفیت‌های فرهنگی مساجد در این کشورها استفاده کرد.

 

 

 

وی  با اشاره به این که جهت تعامل کانونهای فرهنگی مساجد با یکدیگر در سطح استان، کشور و جهان استفاده از سامانه بچه‌های مسجد راه اندازی شده است، گفت: از طریق این سامانه هر فردی در هر کجای کشور می‌تواند کانون مورد نظر خود را انتخاب و فعالیت کند.

 

 

 

وی افزود: یکی دیگر از اهداف راه‌اندازی این سامانه معرفی خودمان در سطح جهان در فضای مجازی است. امسال برای اولین بار درکشور برنامه انتخاب پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران (فهما)  برگزار می‌شود به این شکل که بر اساس شاخص‌های ارائه شده، استانی که بیشترین امتیاز را کسب کرده باشد، بر اساس تاریخی که مشخص شده‌است، انتخاب می شود.

 

 

 

حجت‌الاسلام گرجی با اشاره به اینکه ۱۰۰ شاخص برای بارگذاری فعالیت‌ها توسط کانون در سامانه بچه‌های مسجد تعریف شده، اظهارداشت: از جمله شاخص‌های اصلی در طرح فهما می‌توان به برنامه‌های قرآنی، فضای مجازی، اوقات فراغت، روزآمد بودن حضور اعضا در سامانه بچه‌های مسجد و خلاقیت و نوآوری اشاره کرد.

 

 

 

وی ادامه داد: تعداد رابطین کانون‌های استان ۳۵ نفر هستند، تمامی رابطین ما در استان کرمان بالای هزار امتیاز دارند و در حال حاضر کانون شهید عبداللهی در رفسنجان بالاترین امتیاز را در استان دارد.

 

 

 

مدیرستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان با اشاره به اینکه  در تاریخ ۱۸ اسفند پایتخت فهما معرفی می شود، ادامه داد: استان کرمان در زمینه آموزش به کانون های فرهنگی هنری در کشور رتبه برتری دارد.

 

 

منبع: روابط عمومی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور

 

پایان پیام/500

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما مسجد سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی طرح ملی فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد کرمان مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۰۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان گفت: در این کارگاه آموزشی ۱۴۰ نفر از مربیان فعال کانون‌های تربیت محور مساجد گیلان آموزش‌های لازم را برای ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و دینی در مساجد را از اساتید فرا گرفتند.
حجت الاسلام رضا حاجتی افزود: تفاوت کارفرهنگی با کارتربیتی، فرآیند جذب و حفظ نوجوان، رفتار شناسی، اختلال دوران نوجوانی، آشنایی با مسائل نوجوان، بازی، بازوی تربیت و برنامه سازی و قالب‌های تربیتی از موضوعات این کارگاه آموزشی یک روزه است. 
مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان با بیان اینکه امروز دشمنان فرهنگ و دین را هدف قرار داده اند تصریح کرد: همه ما باید با بهره گیری از ظرفیت‌های مساجد با این ترفند‌ها و توطئه‌ها مقابله کنیم. 
وی با تاکید براینکه در مقابله با جنگ نرم جوانان و نوجوانان بایدآموزش‌های لازم را فرا گیرند افزود: از ظرفیت‌های مساجد در راستای تربیت درست نسل جدید باید بیش از پیش بهره گرفته شود.
وی با بیان اینکه مضمار به معنی میدان و عرصه است گفت: امروز همه ما باید در میدان جنگ نرم حضور داشته باشیم و با برپایی فعالیت‌های فرهنگی گسترده جوانان را بیش از پیش در برابر تهاجمات فرهنگی واکسینه کنیم.
وی افزود: طراحی بازی، تدوین قالب‌های تربیتی و برنامه سازی تربیتی از دیگر برنامه‌های است که در این کارگاه‌های آموزشی دنبال می‌شود.
مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان به رویداد فرهنگی و هنری هزار مشعل اشاره و تصریح کرد: در میدان جنگ تمدنی نیازمندیم که مشعل‌های فراوان در همه مناطق داشته باشیم، و کارگاه آموزشی و تربیتی یک روزه مضمار در راستای این رویداد در استان اجرا شده است.
رحیم شوقی شهردار رشت هم در این کارگاه آموزشی گفت: امروز دشمنان در فضای مجازی فعالیت‌های گسترده‌ای علیه دین اسلام و نظام دارند و ما باید طرح‌های گسترده تری در مقابله با این ترفنده‌های دشمنان تدوین و اجرایی کنیم. 
وی با تاکید براینکه از ظرفیت‌های مساجد بهره گرفته شود افزود: کانون‌های مساجد امروز خط مقدم مقابله با این توطئه های دشمنان در فضای مجازی هستند. 
محمد حسین کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تاکید بر اینکه برنامه‌های جوان پسند در مساجد برگزار شود، گفت: با برنامه‌ها و طرح‌های مسجد محور و تربیتی زمینه‌ی حضور مردم و جوانان را در مساجد افزایش دهیم.

دیگر خبرها

  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان