Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رازجویان عصر چهارشنبه در کارگروه پسماند استان با اظهار اینکه پسماند اولویت اصلی استان به شمار می‌رود، تصریح کرد: پسماند مشکل و معضل کشوری است و دغدغه همه مسئولان و مردم به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه اعتبار برای حل معضل پسماند در استان وجود دارد، گفت: در حال حاضر حرکت و جدیت لازم برای حل این مسئله وجود ندارد تا مشکل را به سرانجام رسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: قبلاً به بهانه اعتبارها، کارهای بخش پسماند معطل مانده بود درحالی اکنون با داشتن اعتبار لازم نباید بهانه‌ای داشته باشیم.

معاون استاندار خواستار پیگیری موضوع پسماند با جدیت لازم شد و گفت: محیط زیست به عنوان متولی امر موظف به اعمال قانون برای شهرداران، دهیاران و بخشدارانی است که طبق قانون وظایف خود را در حوزه پسماند انجام ندهند.

رازجویان با تاکید برحفظ مواهب خدادادی و حفاظت محیط زیست، جنگل ودریا افزود: اعتباراتی را سازمان همیاری‌ها و شهرداری‌ها برای مسئله پسماند درنظر گرفته است و قرار شد قراردادهایی در این بخش منعقد شود.

معاون هماهنگی امور استانداری مازندران یادآور شد: اگر شهرداری نتواند اعتبار مورد نیاز را در زمینه پسماند جذب کند، این اعتبار برای شهر دیگری منتقل خواهد شد و پسندیده نیست این اعتبارات از استان خارج شود.

وی خدمات شهری را اولویت اصلی شهرداران بیان کرد و ادامه داد: قدم اول خدمات شهری، جمع آوری زباله است و اگر زباله را جمع نکنیم، اقدامات دیگر با شکست مواجه می‌شود.

وی یادآور شد: شهرداران برای جمع آوری و امحای زباله از مردم عوارض دریافت می‌کنند و دولت نیز یکسری اعتباراتی برای این بخش درنظر گرفته است.

رازجویان همچنین با اشاره به اینکه از محل صندوق فناوری تسهیلاتی به شرکت‌های دانش بنیان برای موضوع پسماند داده می‌شود، رقم اعتبار این تسهیلات تا سقف ۳۰ میلیارد تومان خواهد بود.

رازجویان با بیان اینکه همه شهرهای استان مشکل شیرابه زباله دارند خواستار بهره گیری از شرکت‌های دانش بنیان برای تبدیل شیرابه‌ها به آب کشاورزی شد و گفت: شهرداران با شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه قرارداد منعقد کنند.

کد خبر 4826747

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری مازندران مدیریت پسماند قاسم سلیمانی سردار سلیمانی بارش برف ایلام سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بوشهر شهرکرد شهادت تعطیلی مدارس گرگان خطبه های نماز جمعه سپاه پاسداران قزوین شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۰۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، این سلسله نشست‌ها به ابتکار شهرداری تبریز برگزار خواهد شد و در ماههای آینده به صورت مستمر بین شهرداران شهرهای جاده ابریشم ادامه خواهد یافت.

شهردار تبریز در جریان برگزاری این وبینار به ارائه ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی و توریستی شهر تبریز و تبیین جایگاه ژئوپلتیک این شهر در مسیر جاده ابریشم پرداخت.

یعقوب هوشیار گفت: کلانشهر تبریز قطب اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و ارتباطی شمال غرب ایران است که به خاطر موقعیت جغرافیایی خود، نقشی اساسی در ارتباطات بین ایران و دنیای غرب دارد. همین موقیعت در طول تاریخ با عبور جاده ابریشم، جایگاه بزرگی در اقتصاد جهانی برای تبریز رقم زده است.

وی افزود: تبریز، پایتخت بازرگانی و تجارت ایران و رقیب تجاری شهرهای چین و قسطنطنیه بود که علاوه بر ثروت، هنر و معماری بسیار زیبایی را نیز در خود جای داده بود. در حال حاضر هم بازار سرپوشیده‌ی تبریز از بزرگترین بازارهای دنیا به حساب می‌آید.

هوشیار اضافه کرد: تبادل فرهنگ یکی از اصلی ترین ارزش‌های جاده‌ی ابریشم بود. هنر، مذهب، فلسفه، تکنولوژی، زبان، علم، معماری و دیگر المان‌های یک تمدن از طریق این جاده‌ها و به واسطه‌ی کالاهای تجارت شده از کشوری به کشور دیگر تبادل می‌شدند. با بسته شدن جاده‌ی ابریشم تجار ناچار به پیدا کردن راه‌های آبی برای تجارت شدند. این مسئله آغازگر عصر کاوش بود که به شکل گیری ارتباطات و اجتماعی جهانی منجر شد.

شهردار تبریز تصریح کرد: از منظر بین المللی، شهرداری تبریز عضو چندین سازمان بین المللی مهم بوده و با ۹ شهر مهم جهان پیوند خواهرخواندگی داشته و با چندین شهر دیگر تفاهم نامه دوستی امضا کرده است و اکنون این شهرداری قصد دارد با ایجاد و تقویت همکاری با شهرهای مهمی که بر روی جاده ابریشم قرار دارند قدم بزرگی در جهت احیا اهمیت تاریخی این شهر بر دارد.

همچنین در ادامه این نشست، شهردار نارا ژاپن علاقه مندی خود برای توسعه مناسبات فرهنگی، علمی و شهری با کلانشهر تبریز به خاطر احترام به قدمت و اهمیت تاریخی را مطرح کرد.

موتونوبو ناکاگاوا در بخش دیگری از سخنان به بیان پیشنهاد برگزاری نمایشگاه تبریز در شهر نارا در سال‌های پیش رو و پیشنهاد انعقاد قرار داد خواهر خواندگی میان تبریز و نارا در آینده پرداخت.

گفتنی است، تبریز به عنوان یکی از شهرهای استراتژیک واقع در مسیر جاده ابریشم به علت بازار بزرگ آن که قلب تپنده جاده ابریشم در روزگاران قدیم بوده است و سابقه پایتختی چندین باره تبریز در ایران از دیگر موارد مورد بحث و گفتگو میان شهرداران در این نشست بود.

به دنبال برگزاری کنفرانس فضا و زمان بین ایران و ژاپن در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ و دیدار شهردار تبریز و سفیر ژاپن و پیشنهاد تعمیق و توسعه مناسبات میان تبریز و شهر به علت ویژگی‌های استراتژیک این دو شهر نارا مطرح شد و در همین راستا وبینار مشترک با شهرهای تبریز نارا و سمرقند برگزار شد.

همچنین در این دیدار تکرار برگزاری وبینار در ماه‌های آینده در راستای احیا ارتباطات سنتی با سایر شهرهای واقع در مسیر جاده ابریشم از سوی شهردار تبریز مطرح شد.

تشریح ویژگی‌ها و موقعیت استراتژیک شهر نارا به عنوان اولین پایتخت کشور ژاپن و جنوبی ترین شهر ژاپن و شرقی ترین شهر جاده ابریشم دارای میراث فرهنگی بسیار فراوان از دیگر موضوعات مطروحه در این وبینار بود.

کد خبر 6094573

دیگر خبرها

  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز