Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@00:52:13 GMT

به سرزمین ابرها بروید و روی برف سُر بخورید

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۳۵۹۵۸

به گزارش خبرنگار ایلنا، عموما کلان‌شهرها را به شلوغی، ازدحام و ترافیک می‌شناسیم و کمتر پیش می‌آید که جنبه‌های زیبای آن‌ها به چشم بخورد. تهران نیز به عنوان پایتخت کشور از این امر مستثنی نیست. هرچند قدمت زندگی در تهران به دوران نوسنگی می‌رسد اما آنچه امروز در تهران جریان دارد نه تنها با صد سال پیش خود تفاوت‌های فاحشی دارد، بلکه تقریبا هیچ اثری از آنچه در گذشته جریان داشت، دیگر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید بتوان به جرات گفت تنها آثار باقی مانده از گذشته‌های دور برای تهران، همان ناهمواری‌های طبیعی باشد که کوهپایه‌های البرز آن را شکل داده‌اند. به واسطه قرار گرفتن دشت تهران در میان ارتفاعات و کوه‌هاست که «ته ران» نام گرفته است.

هر اندازه تهرانی که در گودی پای کوه‌ها قرار دارد آب و هوایی خشک و نسبتا گرم دارد، کوهپایه‌ها و قله‌های اطراف آن آب و هوایی سرد دارند و برفگیر هستند. یکی از معروف‌ترین قله‌های اطراف تهران که این روزها تبدیل به محلی برای تفریح و گردش شده،‌ توچال است.

چگونه به توچال برسید؟

توچال در شمال تهران قرار دارد و برای رسیدن به آنجا چند مسیر پیش روی شما قرار خواهد گرفت، اگر برای رفتن به توچال از خودرو شخصی استفاده می‎کنید خود را به ولنجک برسانید، خیابان ولنجک را تا انتها بالا بروید تا به پارکینگ توچال برسید. ماشین خود را پارک کنید و ادامه مسیر را تا ایستگاه ۱ تله کابین و بام تهران یا باید پیاده بروید یا با اتوبوس‌هایی که در نظر گرفته شده، طی کنید.

فراموش نکنید که حتی این مسیر کوتاه که شما را تا پای محل اصلی آغاز کوهنوردی می‌رساند نیز مملو از جاذبه‌های زیبا از آبشار و درختچه‌ها و قندیل‌ها گرفته تا کافه‌ها و استراحتگاه‌هایی است که برخی پای رودخانه و برخی در دامنه کوه احداث شده‌اند. حتا گلخانه‌ای نیز در این مسیر قرار دارد که گشت و گذار در آن با دیدن انواع گیاهان و  کاکتوس‌ها جذاب خواهد بود.

اگر می‎خواهید از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید با استفاده از اتوبوس‎های خط میدان ولنجک - پایانه شهید افشار در ایستگاه هفدهم از اتوبوس پیاده شوید و با ماشین‎های گذری به ورودی توچال برسید.

البته مسیرهای دیگری برای رسیدن به توچال هست. باید ابتدا به تجریش برسید و برای رسیدن به آن می‎توانید از متروخط یک یا ‌اتوبوس‌های BRT خط راه‎آهن- تجریش استفاده کنید. با رسیدن به پایانه تجریش، سوار تاکسی‎های میدان سربند شوید و به دربند برسید و مابقی مسیر را باید پیاده طی کنید تا به توچال برسید.

اما اگر منطقه زندگی شما در شرق توچال است، می‎توانید از مسیر دارآباد استفاده کنید و برای سمت غرب هم مسیر کلک‎چال به تجریش و دربند می‎رسد. اگر مسیر میدان درکه انتخاب بهتری برای شماست از مینی‌بوس‎های درکه برای رسیدن به توچال استفاده کنید. همچنین انتهای مسیر اتوبان صیاد شیرازی به دارآباد می‎رسد که بعد از پارک ماشین‎ها در پارکینگ دارآباد می‎توانید پیاده‌روی خود را برای رسیدن به توچال آغاز کنید.

از پارکینگ تا تله کابین

رسیدن به پارکینگ توچال و پای کوه آغازی برای سفری یک یا چند روزه در میان آسمان و زمین و صعود به سرزمین‌ ابرهاست. با قرار گرفتن در فراز این بلنداست که می‌توانید به واقعیت نامگذاری بام تهران پی ببرید. تمام تهران زیرپای شماست و وسعت دیدتان به اندازه افقی بی‌پایان است. منظره‌ای از تهران پیش روی شما نمودار می‌شود که هیچگاه فراموش نخواهید کرد. می‌توانید روی صندلی‌های چوبی بنشینید و در میان رویاهایتان غرق شوید البته باتوجه به تعدد دکه‌های فروش خوراکی‌ و کافه‌ها انواع خوشمزه‌های مختلف از آش رشته و آش دوغ گرفته تا املت، سوسیس تخم مرغ، کلاب، چای و قهوه و حتی بستنی را می‌توانید خریداری و نوش جان کنید و بر لذتتان بیافزایید.

توچال از جمله جاذبه‌های گردشگری است که معمولا تمام روزهای سال پذیرای گردشگران است اما محبوبیت اصلی آن به دلیل پیست اسکی است چراکه این پیست،‌ بزرگترین پیست اسکی برفگیر کشور است؛ از این رو شاید بهترین فصل سفر به این منطقه، پاییز و زمستان یا بعد از بارش نخستین برف سال باشد. برای رسیدن به پیست می‌توانید با تله کابین تله کابین پروازی بر فراز ابرها داشته باشید و در هریک از ایستگاه‌ها که دوست دارید پیاده شوید. البته همان ابتدای مسیر باید مقصد را مشخص و بلیت مورد نظر را خریداری کنید.

برف و دیگر هیچ

هرچند در  مسیر رسیدن به پیست و ارتفاعات توچال ۶ ایستگاه برای خدمات دهی در نظر گرفته شده اما برای خرید بلیت تله کابین‎ توچال فقط چند گزینه از جمله ایستگاه ۱ به ۲، ۱ به ۵ و ۱ به ۷ پیش روی شما قرار دارد. با این وجود در هر ایستگاه بسته به مکان قرارگیری شامل امکانات اولیه و اتراق کوهنوردان ازجمله سرویس بهداشتی و تخت‌هایی برای استراحت در نظر گرفته شده و در برخی از ایستگاه‌ها نیز آلاچیق، رستوران و محیطی گرم ساخته شده تا بتوانید دمی بیاسایید و غذاهای گرم مانند انواع سوپ و آش،‌ عدسی، ‌لوبیا،‌ املت،‌ انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم و... را در اختیار داشته باشید.

پیست اسکی در ایستگاه هفتم قرار دارد که نزدیکترین پیست اسکی به تهران است و در ارتفاع  ۳۸۵۰ متری واقع شده.

تله سیژ و یک تله اسکی برای جابه‌جایی مسافران و اسنوموبیل سواری در پیست اسکی از امکانات این مجموعه است که با استفاده از آن می‎توانید آدرنالین خونتان را بیشتر و هیجان را تجربه کنید.

اینجا نقطه‌ای‌ست که تا چشم کار می‌کند سفیدی و برف است و دیگر هیچ؛ شما هستید، آسمان، خورشید، ابر و برف. می‌توانید نقاطی را پیدا کنید که در خلائی باورنکردی غوطه‌ور شوید و از سکوت طبیعت لذت ببرید. البته در پیست اصلی معمولا در روزهای تعطیل، جمعیت به اندازه‌ای می‌شود که شاید حتی نتوانید چوب‌های اسکی‌ را به راحتی و بدون آنکه کسی به شما بخورد، ‌پایتان کنید.

پیست اسکی توچال از بخش‌های مختلفی از جمله تله کابین، پیست اسکی، مدرسه اسکی، هتل، رستوران، تله و تله سیژ تشکیل شده و هر سال میزبان جشنواره اسکی روی یخ می‌شود.

این جشنواره معمولا اوایل زمستان‌ و در سه بخش اسکی تورینگ، اسکی آلپایین و اسنوبرد برگزار می‎شود. می‌توانید با پرداخت هزینه‌ برای شرکت در این جشنواره،‌ چند روز از پیست استفاده کنید و چند شب نیز در هتل اقامت داشته باشید.

افراد عادی برای استفاده از پیست اسکی باید در کلاس‎های آموزشی ثبت نام کنند و بعد از طی دوره سه روزه می‎توانند اسکی کنند، این دوره‎ها در دوبخش اسکی آلپاین و اسکی اسنوبورد برگزار می‎شود. در اسکی آلپاین دوچوب و دوباتوم و در اسکی اسنوبورد یک تخته مورد استفاده می‎شود. اگر به دلیل قیمت‎های بالای تجهیزات اسکی توان خرید آن را ندارید، برخی از تجهیزات مانند تخته و باتوم را می‎توانید اجاره کنید اما وسایل دیگر مثل لباس و عینک را باید شخصا خریداری کنید.

برف بازی، ساختن مجمسه‌های برفی، خوابیدن در میان برف‌ها و حتی گاهی تیوپ سواری آن هم در پیست مخصوص از دیگر تفریحاتی است که می‌توانید در پیست توچال تجربه کنید.

هتلی در میان ابرها

در نقطه پایینی این پیست و در ارتفاع ۳۵۰۰ متری آن، هتل توچال قرار دارد. هتلی با نمایی چوبی و زیبا که در میان سفیدی برف همچون نگینی خاص می‌درخشد و یکی از مرتفع‌ترین هتل‎های دنیا به شمار می‌رد. در این مجموعه خدمات و امکانات لازم برای اسکی در اختیار شما گذاشته می‌شود ضمن آنکه کیلینیک پزشکی آماده ارائه خدمات است. در کنار امکانات ورزش اسکی، تفریحات دیگری مانند فوتبال دستی، بیلیارد، شطرنج، بازی‌های مجازی و... هم وجود دارد. فراموش نکنید که اقامت کودکان زیر ۷ سال و افراد بیش از ۵۵ سال در این مجموعه ممنوع است.

کوهنوردی به سبک توچالی‌ها

گزینه دیگری هم برای رسیدن به پیست توچال وجود دارد که اگر کوهنورد حرفه‌ای هستید می‌توانید این گزینه را انتخاب و سفر خود را به سمت قله توچال آغاز کنید.

با انتخاب این گزینه، مسیرهای مختلف برای رسیدن به پیست پیش رویتان قرار می‌گیرد، چنانکه با رسیدن به توقف‌گاه چشمه با طی مسیری که به شکل جاده‌ای، خاکی و پُرفراز و نشیب است و در فصول سرد معمولا از برف پوشیده شده، به ایستگاه دوم تله‌کابین، ایستگاه پنجم تله‌کابین، ایستگاه هفتم تله‌کابین و به قلهٔ توچال خواهید رسید.

البته انتخاب مسیر اغلب کوهنوردان پارک جمشیدیه است، درصورت انتخاب این مسیر به تپه و حسینیه نورالشهدا و برج پیش آهنگی می‎رسید، اگر مسیر را ادامه دهید به قله زیبای کلک‎چال می‎رسید که فرصت خوبی برای گذران اوقات فراغت و مانوس شدن با طبیعت در اختیار کوهنوردان و طبیعت دوستان قرار می‎دهد. سپس از دره قله پیازچال عبور و به توچال خواهید رسید.

اگر مسیر منتهی به دربند را انتخاب کنید، بدانید که این مسیر، قدیمی‌ترین و رایج‎ترین مسیر است. با ادامه مسیر به  دوراهی اوسون و بعد درّهٔ اوسون خواهید رسید. پایگاه امداد و نجات داوودی را در مسیر خواهید دید و با ادامه مسیر به آبشار دوقلو و شیرپلا می‎رسید که پناهگاهی سه طبقه در آن وجود دارد. طبقه اول آن رستوران است که برای میل صبحانه مختصر مانند نیمرو، عدسی و املت می‎توانید از آن استفاده کنید و دوطبقه بعدی خوابگاه و استراحتگاه بانوان و آقایان به طور مجزا است. دقت کنید که برای استراحت در آنجا باید قبل از ساعت ۱۰ شب به آنجا برسید، زیرا از آن ساعت تا ۵ صبح درهای آن بسته می‎شود. اگر مسیر را ادامه دهید به جان‎پناه امیری خواهید رسید، که به علت فوت فردی به همین نام توسط خانواده او ساخته شد. این جان‎پناه چهار دیواری است که فقط شما را از سرما حفظ خواهد کرد و فاقد امکانات دیگر است.  

اگر در پاییز هوای رفتن به توچال به سرتان زد، بدانید که شهرستان‎های؛ آهار، شکرآب و شهرستانک در پشت توچال قرارداند که به پاییزهای زیبایشان معروفند. اغلب عکاسان برای گرفتن عکس به آنجا سفر می‎کنند و جاده دسترسی آن به توچال از جاده فشم است. سمت چپ در میدان اوشوم به سمت شهرستان آهار می‎رود و اگر به مسیر ادامه دهید به امامزاده و آبشار شکرآب در انتهای آهار می‎رسید.

شکم گردی در توچال

تغذیه یکی از مهمترین اصول گردشگری در هر منطقه‎ای است و یکی از مهمترین تفریحاتی است که افراد را به سمت توچال می‎کشاند. وجود فودکورت توچال، رستوران‎ها، کافه‌ها و غرفه‎های مختلف فروش مواد غذایی این مجموعه را به گزینه‎ای مناسب برای شکم گردی تبدیل کرده است و در آن انواع فست فودها، غذاهای ایرانی و خارجی از قبیل اسنک‎ها و آش‎های مختلف و نوشیدنی‎های گوناگون سرو می‎شود. بنابرین شکم‌گردی در توچال می‎تواند سلیقه غذایی بسیاری از گردشگران را پوشش دهد.

ضمن آنکه بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ماست‌های میوه‌ای،‌ بستنی و لبنیات،‌ غرفه‌های را برای فروش این محصولات اجاره کرده‌اند و گزینه‌های متعددی را پیش روی علاقه‌مندان قرار می‌دهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تهران ولنجک کوهنوردی توچال کلانشهر اسکی آلپاین تله سیژ قله توچال وسایل حمل و نقل عمومی پیست اسکی توچال پیست اسکی اتوبوس های BRT کلک چال بام تهران تله اسکی اسکی اسنوبورد تیوپ سواری هتل توچال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوست اندازی در اسکی با ورود نسل جدید مربیان و مدرسان

کلاس مربیگری بین المللی اسکی آلپاین از ۲۷ فروردین تا ۲ اردیبهشت در پیست توچال برگزار شد و ۱۸ مربی به مدت یک هفته زیر نظر ایوانف بلغارستانی و محمد کیادربندسری آموزش دیدند. ​ - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم کلاس مربیگری بین المللی اسکی آلپاین با حضور ایوانف مدرس بلغارستانی از 27 فروردین تا دوم اردیبهشت ماه در پیست توچال برگزار شد. در این کلاس 18 مربی شرکت کردند و به مدت یک هفته زیر نظر ایوانف مدرس بلغارستانی و محمد کیادربندسری کمک مربی او آموزش دیدند.

عباس نظریان رئیس فدراسیون اسکی در این باره گفت: پس از یک توقف نزدیک به یک دهه ای در برگزاری دوره‌های مربیگری اسکی در ایران از اسفند ماه سال 1402، فدراسیون اسکی اقدام به برگزاری دوره‌های بروز رسانی و ارتقای سطح مربیگری مربیان اسکی در ایران کرد. در این بین با دعوت از همه مربیان درجه دو و کسانی که علاقمند به ارتقای درجه دو به یک و ارتقای آن به دوره های مدرسی اسکی بودند، دعوت به عمل آمد. از طرف دیگر از ایوانف مربی بلغاری یکی از بهترین مربیان باتجربه برای آموزش این دوره دعوت کردیم. در زمان حضور او به عنوان سرمربی تیم ملی اسکی ایران، بهترین اسکی بازان ایرانی زیر نظر وی آموزش دیدند و در رویدادهای مختلف باعث اتفاقات خوب و نتایج درخشان شدند.

وی افزود: این دوره در سه سطح برگزار شد. سطح اول بروز رسانی و ارتقای دانش و مهارت های روز مربیان درجه در یک بازه 10 روزه بود. بعد از آن ارتقای دوره مربیگری از 2 به یک انجام شد و این دوره با انجام آزمون های مختلف و کلاس های آموزشی در سطح مهارتی و دانش برگزار شد و زیر نظر مربی بین المللی افراد شایسته حائز مدارک مربیگری و ارتقا به سطوح بالاتر شدند.

رئیس فدراسیون اسکی عنوان کرد: دوره دیگر ارتقا مربیان درجه یک به سطح مدرسی بود. این دوره نسبت به سنوات گذشته با حضور نسل جدیدی اسکی بازان و جوانان برگزار شد و افراد جوان تحصیل کرده اسکی و قهرمانان نسل اسکی موفق شدند با گذراندن دوره های آموزشی مدرس بین المللی به بخش پایانی دوره آموزشی ارتقا به سطح مدرسی ورود کنند. پس از 20 روز برگزاری دوره مربیگری ارتقا به سطح مدرسی، در روزهای پایانی این دوره قرار داریم و بعد از آزمون نهایی نفراتی که به سطح مدرسی اسکی ارتقا می یابند مشخص می شوند.

نظریان ادامه داد: نگاه توسعه ای یکی از برنامه های فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی در سال جدید ارتقای سطح دانش و مهارت مربیان موجود در اسکی برای پیشبرد اهداف و بروز رسانی سطح مدیریت و مربیگری تیم های ملی و ورزشکاران و باشگاه ها است. بازه زمانی کلاس مربیگری یکماه اتفاق افتاد و ضمن اینکه اتفاق خیلی خوبی در این دوره افتاد بسیاری از جوانان نسل جدیدی که دارای سابقه حضور در تیم های ملی و بازی های المپیک، جهانی و آسیایی بودند، موفق شدند این دوره را به نحو مطلوب پیش ببرند. این موضوع افق و دورنمای خوب برای نسل جدید اسکی است و امیدوارم فدراسیون اسکی با استفاده از مربیان بین المللی برای بروز رسانی مربیان داخلی در رابطه با توسعه این رشته و دانش مربیان موجود در سطوح درجه سه و دو موفق عمل کند و بتوانیم هر سال به صورت بازآموزی با حضور مربیان بین المللی این دوره را برگزار کنیم.

نظریان گفت: سطح دانش و مهارت های برخی از مربیان قدیمی ما به واسطه عدم فعالیت یا به دلیل افزایش سن کاهش یافته بود که در این دوره نتایج آزمون ها مشخص کرد برخی از مربیان ما با وجود سابقه نسبتا خوبی که داشتند موفق به اخذ مجوز ورود به مرحله پایانی آزمون ها و دوره آموزشی مدرس بین المللی و حضور در کلاس های بین المللی نشدند. امیدوارم در دوره های بعد با وقتی که می گذارند و تلاشی که می کنند حضور یابند و با نشان دادن شایستگی خود به مدرسان بین المللی به درجه بالای مربیگری و مدرسی در اسکی برسند.

محمد میگونی رئیس کمیته آمورش فدراسیون نیز درباره برگزاری کلاس بین المللی مربیگری اسمی آلپاین، تصریح کرد: توجه رئیس فدراسیون به بحث آموزش اتفاق بسیار مهمی است و برگزاری چنین کلاس هایی نشان از اهمیت نظریان به نسل جوان اسکی دارد. به مدت دو سال است که مسئولیت کمیته آموزش فدراسیون اسکی را قبول کردم و قبل از آن نماینده فنی فدراسیون جهانی اسکی بودم. پس از بررسی ها متوجه شدیم بعد از برگزاری یک دوره کلاس مربیگری با پیشکسوتان نیاز به حضور مدرسان جوان داریم و تصمیم گرفتیم تا از قهرمانان ملی دعوت کنیم که به رسته مدرسان جوان اسکی بپیوندند و جایگزین پیشکسوتان در دوره جدید مربیگری شوند.

وی افزود: هرچند پیشکسوتان جایگاه خود را به عنوان مدرس حفظ می کنند و از تعدادی از آنها در کمیته آموزش برای  برنامه ریزی استفاده می کنیم و مسائل عملیاتی را به قهرمانان اسکی آموزش می دهیم و در این زمینه از مدرس بلغاری که قبلا سرمربی تیم ملی اسکی ایران و مورد تایید فدراسیون جهانی بود، کمک گرفتیم. وی 10 سال است که مدرس جهانی است. این دوره مربیگری بسیار موفق بود و در این دوره علاقمندان زیادی شرکت کردند و همزمان یک دوره بروز رسانی توسط این مدرس برای مدرسانی که در گذشته وجود داشتند، برگزار کردیم و خوشبختانه اکثر مدرس ها در این دوره حضور یافتند. امروز هم روز آخر دوره مدرسی و امتحان پایانی این دوره است و بسیار دوره موفقی بود و صاحب نام ترین افراد اسکی ایران در این کلاس شرکت کردند.

رئیس کمیته آموزش اظهار داشت: افرادی که امسال آموزش دیدند، سال آینده هم آموزش می بینند. تکنیک اسکی هر سال تغییر می کند و به همین دلیل مربیان ما باید هر سال بروز رسانی شوند. ما این برنامه را هر سال اجرا می کنیم. برنامه های خود را در تمامی ورزش های زمستانی خواهیم داشت و مجددا اسکی ایران را بعد از چندین سال وقفه به دوران اوج خود می رسانیم و عباس نظریان نیز در این زمینه بسیار از ما حمایت می کند.

میگونی گفت: با توجه به ارتباطات خوبی که بین اسکی ایران و فدراسیون جهانی وجود دارد همواره این امکان وجود دارد تا مدرسان خوب خارجی به ایران بیاوریم. با توجه به وضعیت سخت اقتصادی اعزام مربیان به کلاس های مربیگری هزینه ای 10 تا 20 برابرب دارد و آوردن مدرس بروز و صاحب نام دنیا به ایران هزینه کمتری برای ما به دنبال خواهد داشت. ایوان از 18 سالگی دوره های آموزشی را برگزار کرده و مربی آموزش دهنده اسکی همگانی بوده و مدارس اسکی داشته است و بسیار مربی صاحب نامی است. وقتی ایوان 15 سال قبل به عنوان سرمربی تیم ملی ایران شد سطح اسکی ایران را بسیار بالا برد و در مسابقات قهرمانی جهان دو اسکی باز ما در بین 20 نفر اول دنیا قرعه کشی شدند و کشورهای دیگر تعجب کردند. دوست داریم از این مربیان در آینده استفاده کنیم و حتما استفاده خواهیم کرد.

مربی اسکی عنوان کرد: امسال هم کمیته آموزش در نظر داشت تا کلاس های مربیگری را برگزار کند و در آخرین مسابقه در پیست اسکی دربندسر نماینده فدراسیون جهانی حضور داشت و اعلام کرد که از مربی بلغاری به ایران دعوت شود تا کلاس های مربیگری بین المللی را برگزار کند.  

کیادربندسری خاطرنشان کرد: کلاس مربیگری بین المللی بیشتر بعد همگانی دارد تا قهرمانی. این مربیان از لحاظ همگانی می توانند به اسکی ایران کمک کنند. شاید این فرآیند زمان ببرد اما دوباره کیفیت اسکی ایران بالا خواهد رفت. اگر الان مدرس پرورش دهیم حتما باید هر سال یک دوره بازآموزی برگزار کنیم زیرا تکنیک های اسکی فرار هستند و باید هر سال بروز رسانی شوند تا سطح اسکی ایران بالا برود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد
  • سروش مهر: نبود پیست استاندارد تنها مشکل اسکیت سواران است/ ما چیزی از قهرمانان جهان کم نداریم
  • آغاز عملیات احداث فاز اول پیست تارتان در اهر
  • راهنمای سفر به تایلند؛ سرزمین لبخندها
  • هشدار جدی به مردم در استان یزد/ خطرغرق شدن در مسیر های بارانی
  • برگردید تا غرق نشوید
  • پوست اندازی در اسکی با نسل جدید مربیان و مدرسان
  • پوست اندازی در اسکی با ورود نسل جدید مربیان و مدرسان
  • بروید به سلامت، فراموش نمی‌کنیم!