Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@07:13:59 GMT

چاقی با قلب شما چه می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۳۶۱۹۴

چاقی با قلب شما چه می‌کند؟

دکتر سیدعلی جمالیان رئیس بیمارستان شهید دکتر لواسانی با تاکید بر تغییر سبک زندگی برای حفظ سلامتی در افراد، گفت: در نتیجه چاقی بیش از حد، بسیاری از بیماری‌ها در افراد ایجاد می‌شود که مهم‌ترین آن چربی‌های دور قلب و گرفتگی‌های عروق آن است.


وی با بیان اینکه قلب به صورت ساختاری چربی در جداره‌های خود دارد و در این قسمت امکان رسوب چربی‌ها وجود دارد، افزود: این چربی دور قلب بوده و ربطی به رگ‌های قلب ندارد که در عروق قلب باعث گرفتگی و سکته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر جمالیان با تاکید بر اینکه عموما وقتی چربی‌ها در بدن بالا رفته و چاقی رخ می‌دهد در همه جا رسوب می‌کند، تصریح کرد: به طور مثال با بالا رفتن حجم چربی در بدن چاقی دور شکم، ناحیه باسن، سینه‌ها و پا‌ها رخ می‌دهد، با بالا رفتن چربی رسوب آن در قلب نیز اتفاق می‌افتد.


وی با بیان اینکه حجم چربی‌ها در بدن تنها با مصرف چربی بالا نمی‌رود، گفت: قند، شکر و کربوهیدارت‌های اضافی نیز می‌توانند در بدن تبدیل به چربی شده و مشکلاتی را برای افراد ایجاد کنند.

این فوق تخصص قلب و عروق با تاکید بر اینکه مصرف بیش از حد نان، برنج و سیب زمینی و هر چیز دیگری می‌تواند در بدن تبدیل به چربی شود، ادامه داد: مصرف مازاد مواد غذایی در بدن ممکن است در رگ ها، چربی دور قلب، بافت‌های ذخیره چربی و یا در کبد رسوب کند که در این حالت کبد چرب رخ می‌دهد.


رئیس بیمارستان شهید دکتر لواسانی یادآور شد: اگر رژیم غذایی را کم چربی، کم نمک و کم کربو هیدارت کرده و ورزش داشته باشیم چربی‌های مازاد نیز به مرور مصرف شده و از بین می‌روند.



منبع: میزان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چاقی قلب عوارض چاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند

هانیه شهرابی فراهانی٬ روانشناس بالینی با اشاره به شرم ناشی از اضافه وزن در زندگی گفت: هر چند که اضافه وزن به خودی خود، مشکلات سلامتی زیادی به همراه دارد؛ اما مسائل روانشناختی ناشی از چاقی و اضافه وزن بیشترین آسیب را به زندگی اجتماعی یک نفر وارد می‌کنند. افرادی که اضافه وزن دارند، به خصوص کسانی که از کودکی دچار این مشکل شده اند، به جز بیماری‌های جسمی مثل دیابت و فشار خون بالا، متاسفانه در معرض مشکلات روانشناختی مثل مشکلات عزت نفس، احساس نقص و شرم، احساس بی کفایتی و بی ارزشی هم قرار می گیرند. 

او در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود همه آسیب‌هایی که اضافه وزن برای افراد دارد، خیلی‌ها در کاهش وزن موفق نیستند، بیان کرد: بررسی‌های زیادی نشان می‌دهند افرادی که دچار اضافه وزن هستند، به شکل متفاوتی فکر می‌کنند و وقتی مدل ذهنی و روش فکر کردن این افراد تغییر می‌کند، می‌توانند به شکل باثباتی وزنشان را کم کنند.

شهرابی افزود: این افراد معمولاً از دوران کودکی یا اوایل نوجوانی خودشان را خیلی چاق تصور می‌کرده اند و تصویری که از خودشان دارند تقریبا تناسبی با واقعیت ندارد. خیلی از افرادی که دچار اضافه وزن هستند، از خوردن به عنوان روش اصلی تنظیم هیجان استفاده می‌کنند. مثلاً وقتی مضطرب هستند بیشتر غذا می خورند یا وقتی خسته هستند سعی می کنند با غذا خوردن خستگی را از تن به در کنند. 

او گفت: خیلی‌ها، شب‌ها بیشتر سراغ خوردن می‌روند. تفاوت خوردنِ هیجانی با خوردن از سر گرسنگی این است که در خوردن هیجانی موضوع برطرف شدن میلِ گرسنگی نیست. خیلی وقت‌ها حتی فرد از غذا خوردن لذت نمی‌برد؛ بلکه صرفا غذا یا خوراکی می خورد تا هیجانش را تنظیم کند. انگار غم، خشم و اضطرابش با خوردن برطرف می‌شود. نه تنها خوردن کمکی به تنظیم هیجان نمی‌کند، بلکه باعث می‌شود فرد احساس گناه زیادی نسبت به رفتارش و خشم زیادی از خودش که پرخوری کرده تجربه کند.

شهرابی اظهار کرد: از بین تمام هیجان ها، شرم هم به دفعات بیشتر و هم با شدت بیشتری در افراد مبتلا به چاقی تجربه می‌شود. فردی که با چاقی دست و پنجه نرم می‌کند ناخواسته بیشتر اتفاقات بد و خنثی در زندگی را به چاقی ربط می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • هشدار به کسانی که هر روز پنیر میخورند
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • بهترین روش تمیز کردن شوره و رسوب کولر
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند