Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید باجلان روز پنجشنبه در نشست با خبرنگاران خراسان شمالی از این صندوق به عنوان نماد بانکداری اسلامی یاد کرد که در کمترین زمان ممکن تسهیلات را به نیازمندان ارائه می دهد.

وی افزود: در این صندوق برای پرداخت تسهیلات تا سقف ۵۰ میلیون ریال هیچ گونه کارمزدی دریافت نمی شود و سپرده گذار نیز به دلیل سرمایه گذاری در صندوق وامی نمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تا امروز بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در بخش های مختلف در خراسان شمالی پرداخت شده و ۳۰ میلیارد ریال نیز اعتبار ویژه  به استان اختصاص می یابد که بر این اساس تا پایان سال جاری مجموع پرداخت تسهیلات به رقم ۴۵۰ میلیارد ریال خواهد رسید.

وی از اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار ویژه به خراسان شمالی برای پرداخت تسهیلات کارگشایی به نیازمندان خبر داد و گفت: انتظار می رود تا پایان سال جاری سقف پرداخت تسهیلات در این استان به ۴۵۰ میلیارد ریال در سال جاری برسد.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت بودجه امسال صندوق را ۲۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته این میزان در سال آینده به ۳۰ هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.

وی افزود: از مجموع بودجه امسال تاکنون ۱۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده که معادل ۳۰۰ هزار فقره بوده که بیشترین آنها شامل ۱۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات کارگشایی، دو هزار میلیارد ریال ودیعه مسکن و چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال است که به غیر از سهم قانونی که باید بانک ها پرداخت شود بوده است.

باجلان سقف تسهیلات کارگشایی را ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال، ودیعه مسکن ۲۰۰ میلیون ریال، اشتغال ۵۰۰ میلیون ریال و تامین و خرید مسکن در مناطق روستایی و شهری را به ترتیب ۲۵۰ و ۳۵۰ میلیون ریال اعلام کرد.

وی اولویت اصلی این صندوق را پرداخت تسهیلات با تکریم مددجویان بدون تشریفات اداری و ضمانت آسان دانست و گفت: مددجویان این نهاد مشکلی در ارائه ضمانت های پیچیده ندارند.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت یادآور شد: این صندوق سومین موسسه بعد از بانک ملی و صادرات در میزان تراکنش بسته های معیشتی دولت در سال جاری بوده است.

وی تعداد مددجویان، پراکندگی، میزان محرومیت، تعداد ادارات، میزان درآمدهای استان، نرخ بیکاری و تعداد سالمندان را از شاخص های اختصاص اعتبار به هر استان برشمرد و افزود: طرح ایجاد صندوق ضمانت وام های اشتغال آسان برای مددجویان این نهاد نیز بر اساس تفاهم نامه با بانک ها فعلا در یک استان اجرا شده که براساس آن دست کم یک ضامن از مددجو گرفته می شود و با ضمانت امداد می توانند از بانک ها تسهیلات بگیرند.

وی اولویت اول ایجاد صندوق ضمانت در مناطق محروم را زنان سرپرست خانوار دانست و گفت: در صورت آمادگی استان این صندوق تا هفته آینده در خراسان شمالی نیز راه اندازی می شود.

شناسایی ظرفیت ها و تامین منابع مالی برای مناطق محروم استان و بازدید از مناطق سیل زده و بررسی نیازها از مهم ترین اهداف سفر مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به خراسان شمالی است.

برچسب‌ها تسهیلات اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) تسهیلات خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات اشتغال کمیته امداد امام خمینی ره تسهیلات خراسان شمالی تسهیلات اشتغال کمیته امداد امام خمینی ره تسهیلات خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۷۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

مسعود ایرانی بیان کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

او افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز