Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، راه‌های توسعه همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان با برگزاری اجلاس مرزی مشترک حمل و نقل بین المللی در پایانه مرزی جلفا بررسی شد.

سلمان زاده مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به عنوان رییس هیئت ایرانی در این اجلاس گفت: این اجلاس با تاکید وزیر راه و شهرسازی مبنی بر لزوم توسعه روابط حمل و نقلی همچنین بررسی راهکار‌های کاهش عوارض و هزینه‌های ناوگان حمل و نقلی دو کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلمان زاده افزود: در این نشست زمینه‌های توسعه هرچه بیشتر روابط حمل و نقلی و گمرکی بین دو طرف و آخرین وضعیت حمل و نقل جاده‌ای بین دوکشور همچنین عوارض دریافتی از ناوگان باری و مسافری دو کشور بررسی شد.

او با اشاره به توافق‌های قبلی بین دو کشور و همچنین بند‌های مصرح در موافقتنامه حمل و نقل بین المللی جاده‌ای کالا و مسافر بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان،افزود: در این اجلاس، موضوع دریافت عوارض از مازاد بر ۲۰۰ لیتر سوخت همراه ناوگان ایرانی به طرف آذری یادآوری و مقرر شد مراتب به ارگان‌های ذیربط منعکس و نتیجه را در سریعترین زمان از طریق مجاری دیپلماتیک به ما اعلام کنند.

 دلاور فرض علی یف رییس بخش همکاری‌های بین الملی کمیته دولتی گمرک جمهوری آذربایجان هم که ریاست هیئت آذری را بر عهده داشت، ضمن ابراز خوشنودی از روابط رو به رشد و همکاری‌های حمل و نقلی و گمرکی بین دو کشور، برگزاری جلسات مستمر و منظم بین نمایندگان پایانه‌ها و گمرکات مرزی مشترک برای توسعه مناسبات و رفع مشکلات احتمالی را خواستار شد.

در پایان این اجلاس دو روزه رییسان هیئت‌های ایران و جمهوری آذربایجان یادداشت تفاهم توسعه همکاری‌های حمل و نقلی و گمرکی امضا کردند.

نشست مشترک حمل و نقل جاده‌ای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان به طور دوره‌ای با هدف بررسی و گسترش همکاری‌های حمل و نقل بین المللی دوجانبه در دو کشور برگزار می‌شود.

کمیسیون مشترک حمل و نقل جاده‌ای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان با حضور مسوولان بخش ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی دو کشور خرداد ماه امسال در باکو برگزار شد.

جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان با داشتن بیش از ۷۶۰ کیلومتر مرز مشترک و چهار گذرگاه مرزی رسمی علاوه بر حمل و نقل هوایی و ریلی در حمل و نقل جاده‌ای و ترانزیت نیز همکاری‌های مناسبی دارند.

در زمان حاضر تنها ارتباط جاده‌ای میان جمهوری آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان از طریق خاک جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود همچنین ناوگان باری جمهوری اسلامی ایران از خاک جمهوری آذربایجان به عنوان مسیر ترانزیتی برای مقاصد روسیه، گرجستان و اوکراین و بلاروس رفت و آمد می‌کند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل گمرک جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۸۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ آشتیانی در دیدار با همتای خود ضمن اشاره به اهمیت جمهوری بلاروس در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران گفت: دو کشور در مورد مسائل مهم منطقه‌ای و جهانی دارای دیدگاه مشترک بوده و همواره از اقدامات و مواضع یکدیگر حمایت می‌کنند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به موضوع فلسطین به عنوان یک مسئله مهم جهانی گفت: رژیم صهیونیستی علاوه بر نسل کشی و ارتکاب جنایت جنگی در یک اقدام تروریستی با حمله به اماکن دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در سوریه کنوانسیون‌های بین المللی را زیر پا گذاشته و متعاقباً پاسخ ایران به این رژیم مطابق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد بود.

وزیر دفاع ادامه داد: انتظار ما از کشورهای دوست و مستقل این است که نقض آشکار قوانین بین المللی توسط رژیم صهیونیستی را محکوم نمایند.

امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع و مختلف دو کشور در حوزه‌های نظامی و دفاعی بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران در جهت تقویت و ارتقای این همکاری‌ها تاکید کرد.

در این دیدار دو طرف همچنین بر ظرفیت‌های موجود و همکاری دو جانبه بر ضرورت اجرای موافقت نامه‌های دفاعی و تخصصی تاکید نمودند.

وزیر دفاع بلاروس نیز در این دیدار با اشاره به حمله ظالمانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران این اقدام را زیر پا گذاشتن حقوق بین‌المللی توصیف و پاسخ محدود جمهوری اسلامی ایران به اقدام این رژیم را که متضمن مدیریت تنش و عدم گسترش آن بود را عاقلانه و مدبرانه توصیف کرد.

وی در این دیدار اظهار داشت: با وجود فشار و تحریم کشورهای غربی علیه این کشور "مینسک" آمادگی خود را جهت توسعه و تقویت همکاری‌های دو جانبه در حوزه‌های مختلف اعلام می‌نماید.

کد خبر 6089718 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • پیام امیرعبداللهیان به مناسبت «روز ملی خلیج فارس»
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس