Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در پنجاه و نهمین مجمع عمومی بانک مرکزی ضمن تسلیت شهادت سپهبد سلیمانی اظهار داشت: یک فرمانده نظامی ما به دست آمریکایی ها ترور می شود و می بینیم اثر این شهادت در کل منطقه و جهان چه قدر است، این شهادت حتی در قیمت ارزها ، قیمت نفت، بورس و همه بازارهای مالی دنیا اثر گذاشت و از لحاظ روانی، فکری و سیاسی کل منطقه را تحت تاثیر گذاشت، یعنی این که مردم مسلمان از کشمیر تا آفریقا همدردی کنند و در این سوگ عزاداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مراسم تشییع ایشان حادثه بی نظیری بود، این قدرت نظام است، می بینیم یک انسان، فداکار و نقش آفرین در منطقه چگونه جنایت آمریکا را تحت تاثیر قرار داده است.

رییس جمهوری اضافه کرد: کمتر کشوری است که جرات کند در برابر امریکا صریحا اعلام کند و یک پایگاه نظامی مهم منطقه ای را زیر موشک باران قرار دهد، آمریکا به همه ظلم می کند تجاوز می کند ممکن است بعضی ها هم به زبان تهدید کنند ولی این که پنتاگون را ۲۴ ساعت در برابر این حادثه بیدار نگه داریم و ناچار کنیم آمریکا را از تهدیدش عقب نشینی کند.

روحانی افزود: رییس جمهور آمریکا گفت اگر شما پاسخ دهید ۵۲ نقطه فرهنگی و تاریخی ایران را هدف قرار می دهیم و منهدم می کنیم، وقتی ما حمله می کنیم لحن و برنامه او تغییر می کند و صریحا و رسما عقب نشینی می کند.

وی گفت: وقتی حادثه دردناک در کشور اتفاق می افتد و ۱۷۶ عزیز، این کبوتران علم و دانش و تحقیق بال هایشان در آسمان می سوزد و این ها به زمین می آیند، یک ملت داغدار می شود، یک نفر نبود در سراسر این کشور که از این حادثه داغدار نشود و اظهار همدردی نکند، البته باید اقدامات دیگر پشت سر این اشتباه بزرگ انجام گیرد که انجام می گیرد

روحانی افزود: ملت ایران یک ملت عادی نیست که به سادگی بشود این ملت را در مقابل اهدافی که دشمنان ما دارند از مسیر منحرف کرد، بلکه ملت بزرگی است که به خوبی ایستادگی می کند، در میدان جنگ و مبارزه زخمی شدن، سختی و مشکلات طبیعی است به هر حال یک ابرقدرتی مقررات بین المللی را زیر پا گذاشته توافق را زیر پا گذاشته و رسما اعلام کرده می خواهم با این مردم و نظام بجنگم و این مردم را تسلیم کنم.

بیشتر بخوانید:باید مسئولیت‌ اشتباهمان را بپذیریم و شفاف با مردم صحبت کنیم/ برای رسیدگی به موضوع هواپیمای اوکراینی دادگاه تشکیل شود

برنامه ریزی آمریکا علیه ایران کاملا غلط و اشتباه است

وی تصریح کرد: کاری که آمریکا در این مدت انجام داده برای خودشان و دنیا روشن شد برنامه ریزی آمریکا کاملا غلط و اشتباه است این چیزی نیست که ما بخواهیم استنباط کنیم، رییس جمهوری امریکا به سران کشورها گفته بود با طرح تحریم جدید و فشار حداکثری نظام ایران سه ماه بیشتر مقاومت نمی کند از اردیبهشت سال ۹۷ که آن ها آغاز کردند و از توافق خارج شدند توطئه و تحریم بسیار شدیدی که داشتند تا امروز ببینید که ملت ما قوی تر و مستحکم تر در برابر این توطئه است یا ضعیف تر شده است.

روحانی افزود: از آغاز دولت یازدهم شاهد بودیم که با یک مشکل بزرگ سیاسی و اقتصادی روبرو هستیم و از ابتدا که بنده در رقابت های انتخاباتی آمدم به خوبی می دانستم که ما با یک مشکل بسیار بزرگ مواجه هستیم؛ در سال ۹۲ که در رقابت انتخاباتی با توجه به آمار و ارقام برای ما مشخص بود که وضعیت رکود، سرمایه گذاری وضعیت اقتصادی و روابط ما با دنیا چگونه است.

وی با اشاره به اظهار نظر رییس جمهوری پیشین فرانسه در دیدار با روحانی گفت: رییس جمهوری فرانسه یک بار در جلسه ای خصوصی با من و یکبار در حضور خبرنگاران گفت ما شش کشور قاطعانه برای حمله نظامی به ایران تصمیم گرفته و مصمم بودیم این حمله در سال ۲۰۱۳ انجام شود؛ بعد از انتخابات شرایط دولت در ایران ما را دچار تردید کرد و ما منصرف شدیم. یعنی حضور مردم در انتخابات و  وایستادگی  آنان  این زمینه بسیار تاثیر گذار بوده است.

روحانی با بیان اینکه از همان آغاز دولت یازدهم در جامعه و انتظارات تورمی، تغییر را به طور کامل مشاهده کردید ادامه داد: در گزارش صد روز اول گفتم تورم را در دولت یاردهم تک رقمی می کنیم، به ما  گفتند که چرا گفتید تورم را تک رقمی می کنید، خود اقتصاد دانان ما باور نمی کردند که این کار امکانپذیر باشد؛ اما قبل از پایان دولت یازدهم و پیش از زمان مقرر تورم تک رقمی شد، این روند ادامه یافت، اما چه چیز باعث شد. امید مردم به آینده باعث شد؛ اینکه مردم می دیدند که مسائل در حال حل و فصل است و گره ها یکی پس از دیگری باز می شد.

اگر مراقبت دائمی صورت نگیرد بین جنگ و صلح یک فاصله است

رییس جمهوری افزود:  بخشی از اقتصاد ما به سیاست و به ویژه سیاست خارجی مرتبط بود و ما این را می دانستیم، اینکه بگوید سیاست خارجی بی فایده است و ما مشکلات را حل می کنیم، ممکن نیست؛ اگر اقتصاددانی بلد است که با روابط خارجی تخریب شده و در شرایطی که مردم احساس کنند شرایط هر روز سخت تر می شود و تحریم های بین المللی به ما فشار آورد و در فروش محصولات از جمله نفت مشکل داشته باشیم، بگوید؛ به نظر من امروز همه دنیا به هم متصل است و اینگونه نیست که اقتصاد کار خود را انجام دهد و بگوییم به فرهنگ و سیاست بی ربط است حتما اقتصاد، به فرهنگ، سیاست و امنیت مرتبط است. 

وی با بیان اینکه در شرایط صلح وضعیت متفاوت است، ادامه داد:  تلاش دولت این بود که امید را نسبت به آینده به وجود آورد و جلوی برخورد نظامی و جنگ را بگیرد و این کار را روزانه انجام داده است یعنی امروز و دیروز؛ من روزانه مراقبت می کنم به عنوان مسوول شورای عالی امنیت ملی روزانه مراقبت می کنم نمی توانم همه چیز را اینجا بگویم و گفتنی نیست، فعلا اما اگر مراقبت دائمی صورت نگیرد بین جنگ و صلح یک فاصله است و گلوله ای می توان جنگ بیافریند و خودداری از شلیک گلوله صلح می افریند

روحانی با اشاره به مشخص بودن اختیارات رییس جمهوری، دولت، روسای قوا، رهبری و ... در قانون اساسی گفت: اختیارات در قانون اساسی مشخص شده است و رییس و دولت و مجلس، و رهبری اختیاراتی دارند ما باید در چارچوب قانون اساسی حرکت کنیم و باید این پیچیدگی های قانون اساسی را در نظر بگیریم و بر این مبنا حرکت کنیم

رییس جمهوری بیان کرد: در این چارچوب قانون اساسی پیچیدگی‌های وجود دارد که باید مدنظر قرار بدهیم و پیش برویم.

روحانی افزود: پس یک مساله مساله امنیت است. ما با تمام توان و در حد امکان و قدرتمان مراقب هستیم و البته من مطمئن هستم که همه مسئولین کشور هم در این زمینه هم عقیده هستند. یعنی همه می‌خواهند امنیت برقرار باشد و هیچ کس شرایط ناامنی را نمی‌خواهد و این موضوعی است که ما اتفاق نظر داریم.

وی ادامه داد: اما بعد از امنیت، مساله سیاست خارجی است. اینکه ما با دنیا چگونه رفتار کنیم و دنیا با ما چگونه رفتار کند. این کافی نیست که این و آن ، و ۱۰ نفر را بشماریم و بگوییم اینها دشمن ما هستند. خب بله درست است اینها دشمن ما هستند. حالا چه کاری باید انجام بدهیم؟

رییس جمهوری اضافه کرد: مردم ما را انتخاب کردند و یکی از وظایفی که مردم بر گردن ما گذاشتن این است که چگونه فتیله این تنش‌ها و دشمنی‌ها را پایین بیاوریم. پس مردم برای چه چیزی به ما رای دادند که ما چکار کنیم؟ ما دوباره بیاییم به مردم خبر بدهیم که خیلی روابط سخت است و دنیا با ما خوب نیستند و ته دلشان با اسلام و ایران خوب نیستند. حالا چکاری باید انجام بدهیم؟

ما در عمل ثابت کردیم که می توان با دنیا تعامل کرد

روحانی افزود: آیا راه حل وجود دارد یا وجود ندارد. البته اینجا ممکن است اختلاف سلیقه‌ها و اختلاف نظرهایی وجود داشته باشد. ما می‌گفتیم که می‌توانیم با تدبیر مشکلاتمان را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حل کنیم. یک عده هم می‌گفتند که این کار امکانپذیر نیست.

وی عنوان کرد: آنها می‌گفتند که اینها ساده‌لوح هستند ما می‌گفتیم آنها به همه پیچ و خم‌ های دنیای امروز آشنا نیستند. منتها چاره‌ای نبود و باید وارد عمل می‌شدیم. ما رفتیم و در عمل ثابت کردیم که می‌توان با دنیا تعامل کرد. ما تمام پرونده هسته‌ای را که برخی از دوستانمان می‌گفتند که تا ۱۰۰ سال دیگر هم حل نمی‌شود حل کردیم و تمام کردیم و PMD را بستیم. 

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: البته با دنیا کار کردن مشکل است. می‌گویند طرف شما افرادی هستند که نباید به آنها اعتماد کنید. البته درست است. اتفاقا اگر طرف مقابل ما، قابل اعتماد بود که کار خیلی ساده و آسان بود. وقتی طرف قابل اعتماد نیست، کار سخت می‌شود. راحت‌ترین راه حل این است که رها کنیم. می‌روی در جایی می‌نشینی و دیگران از ما تعریف می‌کنند و می‌گویند این فرد خیلی شجاع بود و به اعتنا نکرد، به دنیا اخم کرد و پشت کرد به دنیا. ولی کار مردم حل نمی شود گره زندگی مردم باز نمی‌شود.

روحانی افزود: وقتی انسان به میدان می‌رویم البته مشکلات و سختی‌هایی دارد و همانطور که ضربه می‌زند ضربه نیز خواهد خورد. برخی‌ها توقع دارند ما به میدان جنگ برویم و زخمی نشویم. قرآن نیز می‌گوید همانطور که شما زخمی می‌شوید دشمنان شما نیز زخمی می‌شوند.

وی ادامه داد:‌ مگر پیغمبر در جنگ احد زخمی نشد مگر دندان ایشان شکسته نشد. مگر پیشانی مبارک امیرالمومنین در جنگ خندق زخمی نشد. 

رییس جمهوری یادآور شد: در میدان جنگ انسان زخمی می‌شود. وقتی ما می‌رویم به میدان جنگ و زخمی می‌شویم به ما می‌گویند، شما بلد نبودید و مثلا زره شما کج بود که زخمی شدید.  در میدان جنگ هرچقدر هم که زره محکم باشد انسان زخمی می‌شود. 

روحانی تصریح کرد: در دنیای جنگ و دنیای سیاست، فراز و نشیب وجود دارد و باید به جلو بروم که البته سخت است. ما با همه سختی‌ها ثابت کردیم که با دنیا می‌توان کار کرد و به یک توافق مهم بین‌المللی رسیدیم که این توافق را ۶ کشور امضا کردند و سازمان ملل نیز آن را تایید کرد. ما همه مراحل را طی کردیم

وی ادامه داد: در دنیای سیاست ممکن است یک فردی در یک کشوری بیاید که اعمال و رفتارش غیرقابل پیش بینی است. یک نفر در دنیا به من بگوید که کار ترامپ فردا قابل پیش‌بینی است. نه ما در کشور آمریکا و حتی در کاخ سفید یکی از مشاورین وی به ما بگوید که ترامپ قابل پیش‌بینی است.

همه دنیا در موضوع برجام ترامپ را محکوم کردند

رییس جمهوری گفت: شما مصاحبه‌های همه این 10 و 12 نفر که با ترامپ بوده اند و اکنون از وی جدا شدند را ببینید اینها همه با ترامپ کار کرده‌اند. می‌ گویند هیچ‌ساعتی ما نمی‌دانستیم که ساعت بعد ترامپ چه کاری انجام خواهد داد. ما شب که می خوابیدیم نمی‌دانستیم صبح که بیدار می‌شویم ترامپ امروز چه چیزی را توئیت می کند و چه کاری انجام می‌دهد.

روحانی افزود: حالا یک فرد غیرقابل پیش بینی آمده و برای مردم خودش و مردم مکزیک، برای منطقه خودش برای پاسفیک و برای اروپا مشکلاتی درست کرده است. ما وارد یک مقوله جدید شدیم که در این مقوله جدید ما تلاش کردیم ضرر حداقل باشد. من در این جلسه مهم اقتصادی می‌خواهم بگویم که اقتصاد با امنیت و سیاست خارجی ممزوج است و جدا نیست. 

وی عنوان کرد: بعضی‌ها وقتی ترامپ از برجام خارج شد به ما گفتند که شما هم از برجام خارج شوید. شما این مساله را به عنوان اقتصادی تحلیل کنید. اگر آن شبی که ترامپ از برجام خارج می‌شد ساعاتی بعد هم ما از برجام خارج می‌شدیم نتیجه این می‌شد که وقتی ما به سازمان ملل می‌رفتیم تمام قطعنامه‌هایی که علیه ایران برود برمی‌گشت و ما تحریم بین‌المللی می‌شدیم. آن وقت چقدر ما کار را برای ترامپ راحت کرده بودیم.

رییس جمهوری بیان کرد: ترامپ یک غلطی کرده بود ما در برابر او خودمان با دست خودمان در یک باتلاق رفته بودیم. ترامپ هم دیگر کاری نداشت برای اینکه دیگر سازمان ملل با ما مواجه بود. او هم که با دنیا مشکلی نداشت. و همه دنیا روبروی ما می‌شدند. و از آغاز به صفر می‌رسیدیم.

روحانی افزود: ما این کار را نکردیم و از برجام خارج نشدیم و از بقیه مطالبه کردیم و گفتیم بقیه باید جبران کنند و اگر جبران کنند ما در برجام می‌مانیم و اگر جبران نکنند ما نیز تعهداتمان را کاهش می‌دهیم. سیاست ما سیاست درستی بوده و ما کار درستی انجام دادیم ما کاری کردیم که همه دنیا و حتی اروپاییان و دوستان ترامپ را محکوم کنند و بگویند که کار او غلط بوده است.

لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000qLi خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 جنگ ایران و آمریکا مکانیسم ماشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۰۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در نقشه ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهمی در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این زمینه ما شرکت‌های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی، تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پر رنگ شده است و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنهاست. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی، نوع غذا‌ها و کم تحرکی باوجود کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی همچنین «رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی» را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • فیلم| پایان یک رقابت
  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟