Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی دانشگاه آزاد شاهرود از ثبت دو اختراع توسط عضو هیأت علمی و دانش آموخته این دانشگاه خبر داد. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی واحدی، معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از ثبت دو اختراع در زمینه تصفیه انواع آب و تهیه ویتامین D. توسط عضو هیأت علمی و یکی از فارغ التحصیلان این دانشگاه خبر داد و گفت: دو اختراع با عناوین «دستگاه اسکیمراکتور با قابلیت استفاده داخل و بیرون آبی» و «دستگاه تولید نور فرابنفش فیلتر شده توسط ازون جهت سنتز ویتامین D.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بدن» ثبت شده اند و حاصل این دو اختراع دستگاه‌هایی است که نمونه خارجی ندارند. 
واحدی با بیان اینکه این دو اختراع در زمینه تصفیه انواع آب و تهیه ویتامین D. در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به ثبت رسیده اند، ابراز داشت: هر دو دستگاه ساخت فریبرز فروهنده عضو هیأت علمی و امیرحسین توزنده جانی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی این دانشگاه است. 
وی در توضیح عملکرد دستگاه تصفیه آب اختراع شده با عنوان «دستگاه اسکیمراکتور با قابلیت استفاده داخل و بیرون آبی» ابراز کرد: این دستگاه شامل یک اسکیمر است که با جریان حباب هوای معکوس کار می‌کند و برای تصفیه همه جور آب اعم از کشاورزی و غیر شرب و حتی آب شور قابلیت به کارگیری دارد. 
معاون علمی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه ۵۰ درصد مالکیت این اختراع در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود است در مورد تشریح عملکرد این دستگاه اینگونه گفت: در این دستگاه ذرات زاید، چربی و پروتئین اضافی آب به این حباب‌ها چسبیده و روی آن قرار می‌گیرد و سپس در محفظه‌ای جمع و بعد وارد مرحله استریل کننده و گندزدایی می‌شود و یک لامپ UV این آب را استریل و سپس آب پاک وارد راکتور مدور خواهد شد. 
رئیس شورای پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با بیان اینکه قیمت تمام شده هر دستگاه حدوداً ۴۰۰ هزار تومان تمام می‌شود، ابراز داشت: نمونه خارجی و داخلی دستگاهی که توأماً بتواند این کار‌ها را انجام دهد وجود ندارد و این اختراع مجهز به راکتور بایوپلت مدور است. 
عضو شورای اقتصاد دانش بنیان استان سمنان در مورد اختراع ثبت شده دوم نیز گفت: دستگاه تولید نور فرابنفش فیلترشده توسط ازون برای سنتز ویتامین D. در بدن نیز در این دانشگاه به ثبت رسیده است. 
عضو هیأت علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در خصوص علت‌های اختراع و ساخت این دستگاه گفت: در زمینه مهندسی پزشکی عدم وجود نور ماورای بنفش طیف مناسب برای تولید ویتامین دی و کمبود این ویتامین در بدن در بسیاری از نقاط دنیا و کارآیی بسیار پایین قرص‌ها و کپسول‌های موجود و عوارض جانبی موجود سبب شد تا این دستگاه طراحی و ساخته شود. 
وی با بیان اینکه این دستگاه شامل لامپ تولید UVB مجهز به اصلاح طول موج از طریق مولد ازن است تأکید کرد: "عملکرد دستگاه به گونه‌ای است که خروجی دستگاه دارای حداقل اثرات سوء برای فرد استفاده کننده خواهد بود. 
دبیر شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در خصوص نوآوری خاص این دستگاه اینگونه گفت: تاکنون روش‌های تولید ویتامین دی در بدن شامل استفاده از قرص و کپسول ویتامین دی و قرارگیری در معرض نور خورشید بود که این دستگاه با روشی کاملا جدید این مشکل را برطرف کرده است. 
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با بیان اینکه تست‌های بالینی روی موش با موفقیت صورت گرفته است، تأکید کرد: پس از ده روز استفاده و هر روز نیم ساعت روی موش‌ها میزان ویتامین D. بدن آن‌ها به طور معنی‌داری زیاد شد که نشانی از موفقیت این اختراع می‌باشد. 
لازم به ذکر است این اختراع‌ها طبق گزارش مراجع مالکیت فکری کشور دارای ویژگی نوآوری، گام ابتکاری و کاربرد صنعتی می‌باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ثبت اختراع دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۰۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رأس هیئتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید در نشستی با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: موفقیت‌های دانشگاهی با قدمت این واحد دانشگاهی از حیث علمی پژوهشی و فرهنگی چشمگیر بوده و با بهره‌گیری از هیئت علمی مجرب و تربیت بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموخته، منشأ خیرات فراوان برای شهرستان، استان و کشور است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد:‌ حقیقتاً دانشگاه آزاد اسلامی در طول عمر پربرکت خود موفقیت‌های عظیمی را کسب کرده به نحوی که اکنون با مراجعه به هر یک از واحد‌های استانی این دانشگاه با حجم انبوهی از فعالیت‌های عظیم علمی، فرهنگی و آموزشی مواجه می‌شویم که حقیقتاً مایه مباهات است.

عموعابدینی بیان کرد: با توجه به تأکیدات مسئولان عالی‌رتبه نظام جمهوری اسلامی، آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار مسئولان وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

خدمات واحد کاشان به مجموعه علمی و اداری کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز با ارائه گزارشی از عملکرد ۴۰ ساله این واحد دانشگاهی گفت: هیئت علمی مجرب واحد کاشان که عمدتاً از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های معتبر کشور هستند به همراه کارکنان اداری به لطف الهی توانستند خدمات شایان توجهی را به مجموعه علمی و اداری کشور داشته باشد.

میثم عرب‌زاده اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اکنون با بیش از ۱۰۰رشته تحصیلی و حدود ۶ هزار دانشجو به‌عنوان قطب آموزش عالی در نگین مرکزی ایران به توفیقات خوبی دست یافته و مجتمع مدارس سما با ۹ مدرسه از پیش‌دبستانی، متوسطه دوره اول و دوم، هنرستان تخصصی تربیت‌بدنی دختران، و هنرستان فنی و حرفه‌ای پسران با حدود ۲ هزار دانش‌آموز، و بیش از ۲۰۰ معلم و کادر اداری با ایجاد فضای رقابتی در شهرستان موجب کیفیت‌بخشی مراکز آموزشی از دبستان تا متوسطه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • اجلاسیه معماری و شهرسازی در شاهرود برگزار می‌شود
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است