Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیرآموزش‌وپرورش با بیان این که آموزش و پرورش آغازگر تحول پایدار درجامعه است تاکید کرد که محصول نهایی آموزش و پرورش باید پرورش و تربیت انسان‌های برجسته‌ای باشد تا درآینده در توسعه و پیشرفت منطقه خود مشارکت کنند. تاریخ انتشار: 14:05 - 26 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۷۴۴۴

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، محسن حاجی میرزایی صبح امروز در جلسه شورای اداری نیشابور که در فرمانداری این شهرستان برگزارشد، گفت: شهید سلیمانی الگو و اسوه بزرگی برای جامعه و بخصوص جوانان است و مردم ما با حضور حداکثری در مراسم تشییع این شهید والامقام معرفت خودشان را نسبت به این خدمتگزار واقعی نظام مقدس جمهوری اسلامی نشان دادند و در سوگ سردار سپاه اسلام عزاداری و همدردی کردند و این حضور گسترده نماد و نشانه بارزی از هوشمندی و بصیرت مردم ایران اسلامی است که قدرشناس خدمتگزاران واقعی خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این وحدت و انسجام که حول شهادت این سردار بزرگ شکل گرفت نیاز اساسی جامعه ماست و ما درآموزش و پرورش وظیفه داریم دانش‌آموزان و نسل جوان را با این شخصیت بزرگوار آشنا سازیم و این الگوی مقاومت، استکبارستیزی و ظلم ستیزی را به آن‌ها معرفی کنیم.

وزیرآموزش‌وپرورش در ادامه افزود: دشمن در طی چند سال اخیر حداکثر فشار‌ها را برای تحمیل درد‌ها و رنج‌ها بر مردم در دستورکار قرار داده و از هرامکانی که می‌توانست سود برد تا این فشار‌ها را محقق سازد استفاده کرده است و هدف از این تحریم‌ها را شکستن مقاومت مردم ایران دانسته است تا از آرمان‌ها و اصول خود کوتاه آیند و شهادت سردار سلیمانی و حضور گسترده و یکپارچه مردم نشان داد نقشه‌های دشمن نقش برآب شده و هیچ کدام از فشار‌ها نتوانست در استواری، پایداری و مقاومت مردم ایران خللی ایجاد کند و این نشانه بزرگ همواره رمز موفقیت ملت ایران بوده است.

حاجی میرزایی در ادامه گفت: برحسب گستردگی جامعه و پیچیده شدن امور، تخصص‌ها بوجود آمد و هرکاری به دست متخصص آن کار سپرده شد و یکی از خطراتی که جامعه را تهدید می‌کند این موضوع است که این تفکیک و تمایز بوجود آمده در انجام امور نباید ما را از اهداف کلی دور کند و ماموریت اصلی ما حفظ عزت و استقلال ایران، ارتقاء رفاه وکاستن از رنج‌ها و آلام مردم است و همه ما جمع شده‌ایم تا این اهداف را محقق سازیم بنابراین باید بهتر باهم ترکیب شویم و مهمترین فلسفه شورا‌های اداری این است که بتوانیم چشم انداز‌های مشترک را تعریف کنیم و از همه ظرفیت‌ها برای حل مسائل و مشکلات جامعه کمک بگیریم.

وی افزود: فعال کردن ظرفیت‌های بومی و محلی فلسفه تشکیل شورا‌ها می‌باشد و برای پیشرفت و توسعه منطقه و شهرستان خویش باید از این ظرفیت‌ها نهایت استفاده را ببریم و این تشکل‌ها باید با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خویش در جهت کاستن از مشکلات بوم گام بردارد.

حاجی میرزایی افزود: هیچ تحول پایداری در جامعه اتفاق نخواهد افتاد مگر آنکه نقطه آغاز آن آموزش و پرورش باشد و محصول نهایی آموزش و پرورش باید پرورش و تربیت انسان‌های برجسته‌ای باشد تا در آینده در توسعه و پیشرفت منطقه خود مشارکت کنند.

وزیرآموزش‌وپرورش اشاره کرد: دغدغه‌هایی که امروز پیرامون آموزش و پرورش را دربرگرفته چالش‌ها و مشکلات متنوعی است و باید تلاش کنیم با اولویت‌بندی مسائل نظام تعلیم و تربیت را برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید: چرا از تدریس زبان انگلیسی در مدارس بازخورد مناسبی نگرفته ایم؟ /سرمایه گذاری لازم برای تدریس زبان انگلیسی در مدارس صورت نگرفته است

وی گفت: حدود ۳۰ درصد فضا‌های آموزش و پرورش از ایمنی لازم و مناسب برخوردار نیستند و حتما باید جهت اصلاح این مدارس اهتمام داشته باشیم.

این مقام مسئول گفت: در راستای اصلاح و ارتقاء فضا‌های آموزشی امسال در بودجه پیشنهادی آموزش و پرورش در سال ۹۹، مبلغ دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار را برای توسعه، بهبود و مقاوم سازی فضا‌های آموزشی درنظر گرفته‌ایم و به همان میزانی که خیرین نیک اندیش در این زمینه مشارکت داشته باشند اعتبار دولتی تخصیص می‌یابد.

وی در پایان افزود: بودجه آموزش و پرورش در سال آینده در مقایسه با بودجه بخش‌های بهداشت، صنعت، کشاورزی و خدمات بیشترین رشد و ارتقاء را داشته است، اما با توجه به گستردگی کار این بودجه ظرفیت لازم را برای حل تمامی مشکلات آموزش و پرورش ندارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش و پرورش حاجی میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۰۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود

آیت‌الله رسول فلاحتی در مراسم شهادت ششمین اختر آسمان ولایت و امامت، امام جعفر صادق (ع) در مصلی امام خمینی(ره) رشت ضمن تسلیت سالروز شهادت پیشوای امت اسلامی امام صادق(ع)گفت: شیعه به مذهب جعفری نیز تعبیر‌ می‌شود زیرا شیعه مدیون کلاس‌ها و دانشگاه عظیم علمی و روایی است که از مکتب امام صادق(ع) دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با اشاره به روایتی از اهل‌بیت عصمت و طهارت که فرمودند "هر کسی که نداند بر ما اهل‌بیت چه گذشته است و نسبت به ظلم‌هایی که بر ما خاندان روا داشته شده جاهل باشد شریک ظلم ظالمین خواهد بود." افزود: یکی از عللی که در طول تاریخ تشیع، تشکیل حکومت اسلامی بر‌ای اهل‌بیت میسر نشد در واقع عدم شناخت مردم نسبت به اهل‌بیت در هر دوره‌ای بود بنابراین اگر امت‌ها، مسلمانان و شیعیان جایگاه حقیقی امام را بشناسند، جامعه اسلامی مدینه فاضله‌ای خواهد شد که آرزوی همگان است.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به ورود اسلام به برخی کشورهای اروپایی از جمله بوسنی و هرزگوین تصریح کرد: برخی مسلمانان اروپا در تعالیم‌شان می‌گفتند " تاریخ اسلام پنجاه سال بعد از پیامبر(ص) را مطالعه و تحقیق‌ نکنید" و هدف از بازداشتن مسلمانان از تحقیق در این زمینه، این بوده که مسلمانان نسبت به حوادث و اتفاقات رخ داده در درون جامعه اسلامی بعد از پیامبر آگاه نشوند؛ اما برخی تحلیلگران غربی که به آیین اسلام گرویدند اسلام را از همین رهگذر مطالعه و متوجه حقایق آن شدند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه امام صادق(ع)، ۳۴ سال امامت را بر عهده داشتند و آغازگر جهاد در عرصه فقه و فقاهت و تربیت جامعه اسلامی بودند افزود:‌ آن حضرت حدود ۴ هزار شاگرد تربیت کردند و در دوران حیات و امامت خویش با فشارهای منصور دوانیقی (لعنت‌الله علیه) مواجه شدند؛ ظلم‌ها و فشاری که منصور بر امام وارد کرد، بر هیچ امامی وارد نشده بود.

 

وی با اشاره به اینکه تشکیل حکومتی مبتنی بر احکام و آرمان‌های اسلام از جمله اهداف و آرزوهای اهل‌بیت و عالمان دین در دوره‌های مختلف بود افزود: اهل‌بیت عصمت و طهارت در دوران حیات‌شان، شکنجه‌های روحی و سختی‌های زیادی را متحمل شدند تا حکومتی مبتنی بر احکام اسلام تشکیل دهند‌.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه حکومت اسلامی در ایران در سایه تلاش‌های شهیدان، امام و روحانیت شکل گرفت؛ حکومتی که آرزوی انبیاء و اهل‌بیت عصمت و طهارت بود تصریح کرد: دشمن امروز تلاش‌‌ می‌کند ما را درگیر امور جزئی و سیاه‌نمایی‌ها کند تا از اصل نظام و حکومت اسلامی که مورد توجه انبیاء و اولیاء است فاصله بگیریم. 

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به بسط قدرت جمهوری اسلامی که معادلات تمام قدرتمندان جهانی را برهم زده و قدرت‌های نظامی را وادار به خضوع کرده است افزود: با وجود هجمه‌های گوناگون علیه نظام اسلامی اما در این فضاهای مسموم جهانی نیز طعم شیرین اداره جامعه بر مبنای اسلام و مدیریت اسلامی در اذهان و دل‌های ملل نشسته‌ است و ملت‌ها حکومت اسلامی و پیام جمهوری اسلامی را باور کردند و جمهوری اسلامی در سرتاسر دنیا تاثیرات شگرف خود را به منصه ظهور رساند.

امام جمعه رشت با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) مبنی بر اینکه "علم و عمل باید در کنار هم باشد" خاطرنشان کرد: عملِ بدون‌ معرفت و دانش فایده‌ای ندارد البته علمی که با عمل همراه نباشد نیز فایده‌ای ندارد.

وی گفت: امام صادق(ع) صاحب مکتب بود و در مسجد نبوی، فقه شیعه و اخلاق شیعه و امور سیاسی و اجتماعی را برای دانش‌پژوهان بیان می‌کردند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود
  • پیام توییتری وزیر سابق آموزش و پرورش به وزیر فعلی آموزش و پرورش : این صندلی ارزشش را ندارد...
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه بسجی جهادگر استان در تبریز
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد