Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر شهید سانحه سقوط هواپیمای اوکراین گفت: پسرم به سردار سلیمانی ارادت ویژه‌ای داشت و با مشاهده صحنه گریه رهبر انقلاب کنار پیکر حاج قاسم گریست؛ او به ایران عشق می‌ورزید و به فکر یافتن راه‌هایی برای خدمت به مردم بود. ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۳ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، این روزها ایران اسلامی داغدار است؛ غم از دست دادن پرستوهای جوانی که در زمستان پر کشیدند و روزگار فرصت نداد تا بهار را به تماشا بنشینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهال‌های نازکی چون «میلاد» که سعی داشت همه مردم جهان را از نتایج پژوهش‌هایش بهره‌مند سازد.

قاسم نهاوندی و فاطمه امیری، زوج بازنشسته فرهنگی اهل ملایر هستند؛ دو فرزند داشتند و میلاد فرزند اولشان بود؛ سرو قامتی که ستاره درخشانی در آسمان علم و فرهنگ ملایر شد.

30 آذر 64 در ملایر متولد شد و تازه طلوع سی و پنجمین بهار زندگی‌اش را به تماشا نشسته بود که رخت سفر بست و آسمانی شد. حالا او دیگر تنها به دانش و هوش، زبانزد دوست و همسایه نیست که نامش با شقایق‌ها پیوند خورده و عارفانه‌ترین نوع مرگ نصیبش شده است.

حالا دیگر میلاد نهاوندی، جوان نخبه اهل خطه تاریخی ملایر، لقب زیبای «شهید» را بر دوش می‌کشد و نامش که هیچ، یادش هم برای همیشه در حافظه ملت ایران ثبت و ضبط شده است.

قاسم نهاوندی، پدر این شهید نخبه هرچند داغ جوان دیده و تنها پسر خود را از دست داده؛ محکم و استوار ایستاده و خم به ابرو نمی‌آورد که خود، رزمنده روزهای جنگ است.

روزهایی که ایران تمام‌قد در برابر هجوم دشمن ایستاده بود تا نگذارد استقلالش، بازیچه دست مستکبران و زورگویان شود؛ زورگویی‌هایی که 41 سال است ادامه دارد.

مراسم تشییع شهدای سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی در همدان برگزار شد خانواده شهید حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی: دوست نداریم بیگانگان برای ما تصمیم بگیرند‌ / برخی حرکات پذیرفته نیست + فیلم تشییع میلاد نهاوندی شهید سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی در زادگاهش ملایر+تصاویر
قاسم نهاوندی از میلاد می‌گوید و اینکه چطور راهی کانادا شد و هنگام نام بردن از درجه‌های علمی پسر، احساس افتخار با غم نشسته در چشمانش گره می‌خورد.

پدر شهید میلاد نهاوندیدر گفت و گو با تسنیم اظهار داشت: پسرم تحصیلات ابتدایی تا دبیرستان را در ملایر گذراند؛ دوره متوسطه در نمونه دولتی بود و برای خواندن دوره کارشناسی به دانشگاه دولتی اراک رفت.

وی افزود: پس از اینکه مقطع کارشناسی ارشد را در دانشگاه صنعتی اصفهان تمام کرد؛ مدتی به دنبال کار یا دانشگاهی مناسب برای ادامه تحصیل گشت، اما هیچ‌کدام به نتیجه نرسید و در نهایت به دلیل تکیه بیشتر دانشگاه‌های ایران به مباحث تئوری تا کارگاهی، تصمیم گرفت ادامه مسیرش را در خارج از کشور دنبال کند.

نهاوندی خاطرنشان کرد: میلاد دانشجوی ممتاز بود به همین دلیل پس از ثبت درخواست در دانشگاه‌های خارجی به سرعت پذیرش شده و ابتدا در آمریکا و سپس شهر لندن از استان آنتاریوی کانادا مشغول به تحصیل شد.

پدر شهیدمیلاد نهاوندی در ادامه بیان کرد: سال چهارم دوره دکتری بود و طرح‌های پژوهشی مهمی را انجام داده بود مانند «جداسازی سلول‌های سرطانی خون از سالم» و «تهیه سوخت از تفاله‌های نیشکر» که البته ناتمام ماند.

وی تصریح کرد: پسرم به ایران عشق داشت و فراملی فکر می‌کرد؛ او قصد داشت پژوهش‌هایی انجام دهد که مردم کشورهای مختلف از نتایجش بهره‌مند شوند.

پدر شهیدمیلاد نهاوندی  افزود: روزهای آخر حضورش مصادف با تشییع باشکوه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بود و شب وقتی تلویزیون، صحنه اقامه نماز رهبر معظم انقلاب بر پیکر شهید را پخش کرد به نشانه احترام، تمام‌قد ایستاده بود.

نهاوندی تصریح کرد: جوان‌ها کمتر گریه می‌کنند، اما آن شب میلاد با مشاهده گریه رهبر انقلاب گریست چراکه او به سردار سلیمانی ارادت ویژه‌ای داشت.

پدر شهید سانحه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین با بیان اینکه صف خانواده‌های داغدار از اغتشاش‌گران جداست، تأکید کرد: ما ایران و نظام اسلامی را دوست داریم و معتقدیم این درخت تنومند برای بارورترشدن هرازگاهی نیاز به هرس دارد.

به گزارش تسنیم، هشت نفر از شهدای سانحه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین به نام‌های سیده زهرا نقیبی، بهاره اسفندیاری، آنیسا صادقی، میترا نهاوندی، میلاد نهاوندی، میرمهدی صادقی،کسری ساعتی، ندا گرجی ازندریانی و مهدی عباس‌پور اصالتا اهل استان همدان بوده‌اند.

از بین این افراد پیکر شهیدان سیده زهرا نقیبی، بهاره اسفندیاری، آنیسا صادقی و میترا نهاوندی، امروز در باغ بهشت همدان و پیکر میلاد نهاوندی در ملایر به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/744/ ع

R41405/P1494/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۳۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»

سردبیر فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر انقلاب در این فصلنامه برداشتیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می‌کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفتگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیاز‌های نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشور‌ها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگو‌هایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد. باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد. در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

دیگر خبرها

  • کارگران فولاد اکسین ثابت کرده‌اند در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشرو هستند / همه روزهای سال، "روز کارگر" است
  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • مقام معظم رهبری:رفتار آمریکا در غزه اثبات حقانیت بی‌اعتمادی ایران است/ آمریکا شریک جرم رژیم صهیونیستی است
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • سقوط بالگرد ارتش کلمبیا در منطقه جنگی/ تمام ۹ سرنشین کشته شدند
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»