Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-03@05:52:05 GMT

باور‌های غلط در مورد مصرف گوشت

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۴۳۷۸۶

باور‌های غلط در مورد مصرف گوشت

رویداد۲۴  افراد به دلیل نظرات مختلفی که دانشمندان در مورد مضرات یا فواید مصرف گوشت می‌دهند، گیج شده‌اند و نمی‌دانند کدام یک از نظرها صحیح‌تر است. در ادامه به چند باور غلط در مورد گوشت اشاره شده است:

باور ۱: مفید بودن گوشت قرمز

بررسی‌های مختلف روی بیماری‌های قلبی، سرطان‌ها یا مرگ‌های زودرس نشان داده است که عواملی چون کلسترول بالای خون، گلوکز و التهاب در ابتلا به این بیماری‌ها دخیل هستند و مصرف گوشت قرمز، به‌ویژه فرآوری‌شده این خطرات را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ضمن خطر ابتلا به بیماری‌های دیابت نوع۲ یا سرطان روده بزرگ هم بالا می‌رود. گوشت‌های کم‌چرب هم نمی‌توانند از خطر ابتلا به این بیماری‌ها بکاهند.

باور۲: رژیم کاملا گیاهی

رژیم کاملا گیاهی هم نمی‌تواند سلامت کامل فرد را تعیین کند. گوشت تمام حیوانات مضر نیست. به‌طور مثال گوشت سفید و همچنین لبنیات و البته غذاهای دریایی می‌توانند به بدن فایده‌ برسانند. همچنین برخی از خوراکی‌های گیاهی مانند برنج سفید سلامت بدن را به خطر می‌اندازند.

باور۳: گوشت‌های گیاهی

بسیاری بر این باورند که گوشت‌های گیاهی مانند همبرگر گیاهی بهترین انتخاب‌اند. البته این نوع گوشت‌ها برای محیط زیست بهتر هستند اما اثرات مفید آن روی سلامتی چندان مشخص نیست. در تولید این نوع گوشت‌ها هم از موادی استفاده می‌شود که تغییر ژنتیکی یافته‌اند و هنوز عوارض این نوع خوراکی‌ها کاملا مشخص نشده است. بنابراین نمی‌توان گفت این نوع گوشت حتما برای بدن مفید است.

بیشتر بخوانید: مواد غذایی برای حفظ شادابی پوست

اگرچه نظرات در مورد گوشت متغیر است اما به‌طور کلی دانشمندان می‌گویند، از مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده اجتناب کرده و از گوشت‌های سفید و به‌ویژه دریایی استقبال کنید. همچنین مصرف انواع سبزی، میوه، آجیل، حبوبات، غلات کامل و روغن‌های گیاهی بهترین انتخاب برای حفظ سلامتی هستند.

 

سلامت نیوز: باورهای غلط در مورد مصرف گوشت

منبع: سلامت نیوز لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000qM9 خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت تغذیه سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۳۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی

آفتاب‌‌نیوز :

در گذشته از خردشدۀ گیاه برگ بو، برای جلوگیری از بروز عفونت­های موضعی و درمان آن‌ها استفاده می­شد. استفاده از روغن برگ بو به عنوان نگهدارندۀ مواد غذایی کارآمد گزارش کردند. درحال حاضر از روغن برگِ بو به عنوان مادۀ نگه دارنده وادویه در صنایع غذایی ازجمله تهیۀ ترشی و خیارشوراستفاده می­شود. برگِبو گیاهی اروماتیکی است که از زمان‌های قدیم به عنوان ادویه در غذا‌های مدیترانه‌ای و جز دارو‌های سنتی برای درمان چندین بیماری عفونی استفاده می‌شد.

چندین مطالعه در مورد تأثیر عصارۀ گیاه برگِ بو بر باکتری­های مختلف انجام شده است. نتایج نشان دهندۀاثر ضدباکتریال عصاره بر باکتری‌های استافیلوکوک اورئوس، اشرشیاکلی و سودوموناس ائروژینوژا بو که بالاترین فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ گیاه برگ بو بر باکتری استافیلوکوک اورئوس است. با توجه به تأثیر بیشتر عصاره­ الکلی برگِ بو بر باکتری گرم مثبت می­توان مشخص کرد که نتیجه تاثیر ترکیبات فنولی باعث ایجاد اختلال در دیواره سلولی این نوع باکتری‌ها می‌شود؛ و باکتری‌های گرم منفی به دلیل ماهیت غشا سلولی که به علت داشتن لیپوپلی ساکارید مانع تجمع ترکیبات و عصاره‌های گیاهی در غشای سلولی شده و در نتیجه نفوذ کمتری دارند.

دراین بین، نتایج ضدباکتریال عصاره‌های منطقۀ‌های مختلف نشان داد فعالیت ضدباکتریایی این گیاه تحت تأثیر عواملی همچون میزان مواد غذایی موجود در خاک، شرایط اقلیمی منطقه، بارندگی، ارتفاع و دماست.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • ۶۰ درصد غذا های المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • ۶۰ درصد غذاهای المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • المپیک با طعم سبزیجات