Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: وزرای امور خارجه کشورهایی که اتباع آنها در سانحه سقوط هواپیمای اوکراین در ایران جان باختند با صدور بیانیه‌ای مشترک خواستار انجام تحقیقات مستقل و شفاف درباره علت وقوع این حادثه شدند.


به گزارش خرداد ،وزرای امور خارجه پنج کشور اوکراین، کانادا، سوئد، افغانستان و انگلیس موسوم به گروه بین‌المللی همکاری و پاسخ که امروز (پنجشنبه) برای پیگیری حادثه سقوط هواپیما، بدون حضور ایران تشکیل جلسه دادند، از تلاش‌های صورت گرفته کشورمان در رابطه با روشن شدن ابعاد این سانحه تقدیر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این بیانیه که از سوی «فرانسوا فیلیپ شامپانی» وزیر امور خارجه کانادا قرائت شد، اعضای گروه یادشده برای همکاری با ایران چارچوبی را درباره نحوه تعامل با تهران در ارتباط با این حادثه ترسیم کرده است.این چارچوب عبارت است از همکاری کامل و بدون مانع برای دسترسی مقامات کشور عضو گروه در داخل ایران به منظور ارائه خدمات کنسولی، اینکه روند شناسایی قربانیان با رعایت احترام، شفافیت و مطابق با قوانین بین المللی و خواست خانواده‌های ایشان برای انتقال اجساد اجابت شود.  امکان انجام تحقیقات کامل، شفاف و مستقل برای ملت‌های عزادار فراهم و از سوی کنوانسیون بین المللی هوانوردی نظارت شود.ایران مسؤولیت کامل شلیک به پرواز پی‌اس۷۵۲ را بر عهده گرفته و وظایف خود را در قبال خانواده های قربانیان و سایر طرف‌ها از جمله پرداخت خسارت، بر عهده بگیرد.پاسخ‌گویی برای عاملان این حادثه از طریق انجام تحقیقات جنایی و محاکمه بی‌طرفانه و شفاف که مطابق با استانداردهای بین المللی و قوانین حقوق بشر باشد.  
هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی اوکراینی با ۱۶۷ مسافر و ۹ خدمه پروازی که صبح چهارشنبه ۱۸ دیماه جاری تهران را به مقصد کی‌یف، پایتخت اوکراین ترک می‌کرد، حوالی شهر جدید پرند در استان تهران سقوط کرد. در این حادثه ۱۴۷ مسافر ایرانی و مابقی مسافر و خدمه خارجی جان باختند.شنبه گذشته ستاد کل نیروهای مسلح ایران تأیید کرد که بر اثر بروز خطای انسانی و غیرعمد، هواپیمای خطوط هوایی اوکراین مورد اصابت قرار گرفته است. این ستاد اطمینان خاطر داد با پیگیری انجام شده اصلاحات اساسی در فرآیندهای عملیاتی در سطح نیروهای مسلح، امکان تکرار این گونه خطاها را غیرممکن ساخته و بلافاصله مقصر آن را به سازمان قضایی نیروهای مسلح معرفی کند تا با اشتباههای روی داده، برخورد قانونی صورت گیرد.پیش از آغاز این نشست هم رهبران افغانستان و کانادا در تماس تلفنی پیرامون تحولات منطقه گفت وگو و بر لزوم کاهش تنش‌ها و تداوم دیپلماسی تأکید کردند.  «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا و «محمد اشرف غنی احمدی زی» در ارتباط با سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی خواستار انجام تحقیقات کامل، شفاف و معتبر در این موضوع شدند. برچسب ها: گروه بین‌المللی همکاری و پاسخ ، سقوط هواپیمای اوکراینی

منبع: خرداد

کلیدواژه: سقوط هواپیمای اوکراینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۵۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی چگنی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، ضمن خوش‌آمد گویی به نمایندگان عضو ACD، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم، اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی‌صلاح انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل های بسیار زیادی وجود دارد، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگوهای ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشورهای عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشورهای دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند.

وی اضافه کرد: جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشورهای عضوACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر،مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092258

دیگر خبرها

  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین/منطقه دونباس اوکراین به زودی سقوط می کند
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • مسکو: روسیه «نووباخموتوکا» را آزاد کرد/ دفع ۱۳ ضدحمله اوکراینی‌ها
  • سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • حضور گروه صنعتی ایران‌خودرو در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو
  • دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • قتلگاه نیروهای آمریکایی در تهران کجا بود؟