Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا شیخی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: گازرسانی به واحدهای تولیدی و خدماتی مستقر در شهرک‌های صنعتی در کمترین زمان ممکن و بدون هیچ‌گونه محدودیتی انجام می‌شود اما برای سایر واحدها از لحاظ قانونی تعهدی وجود ندارد.

وی ادامه داد: هم‌اکنون واحدهای تولیدی و به خصوص مرغداری‌های استان که جانمایی آنها در خارج از شهرک صنعتی قرار دارد، نسبت به تامین سوخت و جایگزین کردن آن به جای گاز اقدام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بر این اساس واحدهایی که در مجاورت مسیر توسعه و گازرسانی به روستاهای استان قرار دارد طبق قرارداد نسبت به تامین گاز آنها انجام می‌شود به طوریکه به ازای هر واحد ۲ هزار و ۴۰۰ میلیون ریال از طرف شرکت ملی گاز و مابقی نیز از طرف مالکان واحد صنعتی جهت احداث ایستگاه گازرسانی انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌غربی تاکید کرد: امسال ۲۳ واحد مرغداری در استان به لطف توسعه گازرسانی به روستاها و طبق توافق با شرکت گاز نسبت به احداث ایستگاه و گازرسانی به آنها اقدام شده‌است.

وی تاکید کرد: تامین گاز و مجوز گرفتن انتقال خط لوله گاز نیاز به گرفتن استعلام‌های زیادی از اداره و ارگان‌های دولتی دارد که انتظار می‌رود مسوولان همکاری لازم را برای انتقال این سوخت ملی به همه واحدهای تولیدی انجام دهند.

«شیخی»، عنوان کرد: عوامل موثر بر افزایش تقاضای گاز طبیعی در استان شامل عوامل جمعیتی، جایگزینی گاز طبیعی به جای سوخت‌های مایع برای گرمایش، تولید برق، توسعه مجتمع‌های پتروشیمی و صنایع انرژی‌بر است که باعث می‌گردد سطح تقاضا برای مصرف گاز طبیعی بالا رود.

وی با اشاره به عزم شرکت گاز آذربایجان‌غربی برای گازرسانی‌ به مناطق روستایی افزود: به ۲۰ هزار و ۲۷۹ واحد مسکونی در استان طی هفت ماه نخست امسال گازرسانی شد که از این تعداد، بیش از ۹ هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در بخش روستایی است.

وی با بیان اینکه در همین بازه زمانی بیش از ۱۹ هزار مشترک جدید به مشترکان گاز طبیعی در استان نیز اضافه شد، گفت: هم‌اکنون مجموع مشترکان مصرف‌کننده گاز طبیعی در استان به ۹۶۳ هزار و ۵۲۱ مورد رسیده است.

وی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری نیز در حدود ۱۰ هزار انشعاب نیز نصب و ۷۲۶ هزار و ۱۵۲ کیلومتر شبکه گاز طبیعی در آذربایجان‌غربی اجرا شده‌است.

آذربایجان‌غربی از جمله استان‌های کم‌برخوردار در حوزه گاز طبیعی بود که با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید، این نقیصه برطرف شده و با اتمام طرح‌های در دست اجرا تا پایان دولت دوازدهم، به استان‌های پیشتاز در این حوزه تبدیل می‌شود.

در حال حاضر ۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی از ۳۵ مورد مصوب آذربایجان‌غربی فعال بوده که یکهزار و ۱۰۰ واحد صنعتی را در خود جای داده‌است.

برچسب‌ها گازرسانی آذربایجان غربی شهرک های صنعتی شرکت گاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گازرسانی آذربایجان غربی شهرک های صنعتی شرکت گاز گازرسانی آذربایجان غربی شهرک های صنعتی شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۷۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی

جعفر فرشچی‌طوسی دراین‌باره گفت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای ۲۱۸ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحد‌های تولیدی شهرک‌های صنعتی " چناران، کاویان فریمان، قوچان ۲، خیام، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی‌طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند، عنوان کرد: تمایل سرمایه‌گذاران خارجی برای سرمایه‌گذاری در خراسان‌رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت‌های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشور‌های همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشور‌ها در ایران سرمایه‌گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان‌رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

وی در پایان تصریح کرد: وجود واحد‌های صنعتی دانش‌بنیان و صادرات‌گرا و نیز نوع کیفیت کالا‌های تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشور‌های مختلف می‌تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری را برای ورود محصولات داخلی خراسان‌رضوی به بازار‌های بین‌المللی فراهم کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند