Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،  مطالعات طرح سد دالکی سال ۱۳۸۸ آغاز و سال ۱۳۹۲ قرارداد عملیات اجرای زیرساخت آن از طریق فاینانس داخلی به پیمانکار واگذار شد.

سال ۹۳ هم با حضور حمید چیت چیان وزیر وقت ساخت این سد در ۲۰ کیلومتری شرق دالکی فاصله ۱۱۰ کیلومتری از مرکز استان بوشهر آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سد دالکی از نوع خاکی با هسته آسفالتی با حجم مخزن ۲۷۰ میلیون متر مکعب و حجم آب تنظیمی ۴۳۴ میلیون متر مکعب، و طول تاج ۱۲۰۰ متر، قرار بود در مدت زمان چهار سال ساخته شود تا آب مورد نیاز بیش از دو میلیون اصله نخل منطقه تامین شود.

تنظیم کنترل جریان رودخانه دالکی برای جلوگیری از هدررفت سیلاب‌ها، کاهش خسارت‌های ناشی از آن، اشتغالزایی، بهبود کشاورزی و امکان تولید ۲۴ مگاوات انرژی برقی آبی از دیگر اهداف ساخت سد عنوان شده بود.

به گفته جهانگیر کدخداپور نماینده مجری طرح سد دالکی، به علت بروز مشکلات مالی در آن برهه زمانی، تامین مالی طرح به خوبی انجام نگرفت و سال ۹۵ پیمانکار تغییر کرد و عملیات اجرایی ساخت بدنه، تاسیسات و تجهیزات وابسته به آن با انجام تشریفات و مناقصه به مبلغ سه هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال صورت پذیرفت و قرارگاه خاتم الانبیاء برنده این مناقصه شد.

حالا طبق گفته استاندار بوشهر این سد فقط ۱۸ درصد پیشرفت دارد.

عبدالکریم گراوند که به تازگی از این سد بازدید کرده است، افزود: از محل اعتبارات سفر رئیس جمهوری که اسفند پارسال صورت گرفت، ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای این سد پیش‌بینی شده و امیدواریم با تحقق این اعتبارات روند ساخت سرعت یابد و تا پایان دولت دوازدهم آبگیری شود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سد دالکی استاندار بوشهر آبیاری نخیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بزرگمهر ظهر شنبه در نشست شورای قضائی و حفظ حقوق بیت المال در بوشهر گفت: وظایف و مأموریت اداره کل ثبت اسناد و املاک بر اساس قانون اساسی و قانون حد نگار تعیین و تکلیف شده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر افزود: سیاست‌های ابلاغی و فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای اجرای کامل حدنگاری است.

بزرگمهر افزود: هویت دار کردن همه اراضی برای جلوگیری از زمین خواری و هرگونه فساد در این زمینه، الزام بر تنظیم اسناد رسمی از دیگر وظایف اداره ثبت اسناد و املاک است.

صدور ۹۹ درصد اراضی منابع طبیعی

وی ادامه داد: در زمینه منابع طبیعی حدود ۹۹.۵ درصد اراضی ملی با همکاری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان سند دار شده است که ۱۵ هزار هکتار اراضی باقیمانده در مرحله فرآیند برای صدر سند است.

بزرگمهر در خصوص رفع تداخلات بیان کرد: ۴۹۸ پلاک مشمول رفع تداخلات داریم که تاکنون ۲۳۰ پلاک تثبیت شده است و مابقی در دستور کار است که شهرستان‌ها باید بر اساس برنامه ابلاغی هر هفته ۲ پلاک برای رفع تداخل در دستور کار داشته باشند.

وی با بیان اینکه رفع تداخل به نفع مردم و دولت است، تصریح کرد: ۷۶ درصد اراضی کشاورزی سنددار شده است و اگر بتوانیم اراضی کشاورزی را سنددار کنیم هم از خرد شدن اراضی و هم از تهدید و به خطر افتادن امنیت غذایی جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6089912

دیگر خبرها

  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان