Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، رقم تقریبی ۳۲ میلیارد تومان برای حراج تهران در دوره دوازدهم در حالی رقم خورد که در دوره دهم (ویژه هنر معاصر ایران) رکورد ۳۴ میلیارد تومان به ثبت رسیده بود. حسین زنده‌رودی با چهار اثر پرکارترین هنرمند بود و هفت اثر بالای یک میلیارد تومان به ثبت رسید. گران‌ترین اثر «قوس آبی نیلگون» زنده‌رودی با سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بود و طبیعت بی‌جان منوچهر یکتایی با ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ میلیارد تومان و «خوابم یا بیدارم» فرهاد مشیری با ۱.۶ میلیارد تومان پس از آن قرار گرفتند.

مجسمه‌ای از ژازه تباتبایی و توپ آیینه‌ای اثر منیر فرمانفرماییان هر دو به قیمت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان چکش خوردند و اثر فرامرز پیلارام و مجسمه پرویز تناولی از مجموعه هیچ روی صندلی هم هر دو به قیمت یک میلیارد تومان فروخته شدند. «تابستان، زمستان از مجموعه مغربی‌ها» اثر آیدین آغداشلو، مجسمه «دگردیسی» امیرمسعود اخوان‌جم و تابلو «وجد براق از مجموعه معراج» اثر شهریار احمدی هر کدام ۸۵۰ میلیون تومان چکش خوردند.

منصور قندریز، پویا آریانپور، رضا درخشانی، مارکو گریگوریان، نصرالله افجه‌ای، بهروز دارش، واحد خاکدان، پرویز کلانتری، فریده لاشایی، بهمن دادخواه، رکنی حائری‌زاده، عباس کیارستمی، صادق تبریزی، پروانه اعتمادی، قاسم حاجی‌زاده، محمدحسین عماد و محمود زنده‌رودی هم از دیگر هنرمندانی بودند که آثارشان در حراج تهران به فروش رسید.

رضا کیانیان که همراه حسین پاکدل اجرای این دوره حراج تهران را بر عهده داشت، عکس «دیگر مپرس از من نشان کز دل نشانم می‌رود» را ارائه داده بود که ۶۵ میلیون تومان چکش خورد و سه اثر از منصوره حسینی، فرامرز پیلارام و خسرو حسن‌زاده هم در این حراج به فروش نرفت.

تابلوی بدون نام حسن روح‌الامین از مجموعه «عصیان» که با قیمت پایه ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان پا به دوازدهمین حراج تهران گذاشته بود، ۲۸۰ میلیون تومان فروخته شد تا گران‌ترین اثر مذهبی ارائه‌شده در این حراج هنری لقب بگیرد.

کد خبر 478786 برچسب‌ها هنرهای تجسمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۵۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد

صبح امروز خبرنگاران از ۳ پروژه شهری از جمله مجتمع ورزشی امامزاده یحیی، میدانگاه سبزه‌میدان و خانه بلدیه (خانه شهر) بازدید کردند.

مسعود حق‌لطفی، مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران گفت: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه ۱۲ و در محدوده بافت فرسوده قرار دارد که احداث این پروژه پیش از این در اختیار شهرداری منطقه بود که با هماهنگی ایجاد شده فرآیند احداث این پروژه به سازمان عمرانی معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران سپرده شد.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده مجموعه آبی، توپی، بیلیارد و ... در مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در نظر گرفته شده و ان‌شاءالله این مجموعه در زمان معین و مشخص به بهره‌برداری خواهد رسید.

حق‌لطفی در پاسخ به این سؤال چرا پارکینگی برای مجتمع ورزشی امامزاده یحیی (ع) پیش‌بینی نشده ادامه داد: با توجه به اینکه قرار است از این مجموعه ورزشی اهالی این محله و منطقه استفاده بکنند پارکینگی برای آن پیش‌بینی نشده است.

وی تصریح کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه ۱۲ در زمینی به مساحت ۱۱۰۰ متر و شامل ۲ بلوک است که بلوک اول دو طبقه ساخته و مجموعه مختلف ورزشی در این مجتمع در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به عنوان بازوی اجرایی معاون فنی عمرانی شهرداری تهران در پروژه‌های بزرگ‌مقیاس ورود پیدا کرده است، افزود: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پردیس شماره سه و چهار، ساختمان شهرداری منطقه ۶، احداث سوله‌های بحران، احداث شتاب‌نگاره‌ها برای مدیریت بحران، احداث میادین میوه و تره‌بار و همچنین احداث مراکز نگهداری برای مجموعه سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران جهت نگهداری معتادان متجاهر، اشاره کرد.

وی افزود: یکی از پروژه‌های مهمی که در دستور کار سازمان عمرانی قرار دارد، همان خانه بلدیه است. این پروژه در محدوده میدان امام خمینی در حال اجرا است.

حق لطفی در ارتباط با هزینه اجرای این پروژه گفت: پیش بینی ما از احداث و تجهیزات و بهره‌برداری از این مجموعه رقمی حدود ۳۰ میلیارد تومان است.

مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با جزئیات احداث ساختمان شهر (ساختمان بلدیه) اظهار کرد: ساختمان بلدیه‌ای در سال ۱۳۰۳ در همین محدوده ساخته و در سال ۱۳۰۵ به بهره‌برداری رسید که بهره‌برداری آن فراتر از شهرداری بود و اقداماتی در حوزه اقتصاد و دارایی انجام می‌شد.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۴۸ ساختمان بلدیه تهران تخریب و جای آن را به پارکینگ اتوبوس‌های بین شهری داد و در ادامه از سال ۹۶ بازآفرینی بلدیه یا خانه شهر در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

حق‌لطفی با اشاره به اینکه در حال حاضر این پروژه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: ان‌شاءالله قبل از روز تهران و در شهریورماه امسال این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره کاربری خانه شهر (بلدیه) تهران اظهار کرد: رویکرد و کاربری در این مجموعه فرهنگی و تاریخی است البته قرار است بخشی از روابط عمومی شهرداری تهران در این مجموعه جهت نگهداشت این ساختمان حضور پیدا کنند.

وی درباره نحوه دسترسی به خانه شهر (بلدیه) گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پارکینگی برای این مجموعه پیش‌بینی نشده است و افراد می‌توانند از مترو که به این مجموعه متصل شده است استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
  • «زنده باد درخت» بر روی بیلبورد‌های پایتخت
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • ۱۶ میلیارد تومان حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان تهران ثبت شد
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را