Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: قهر با صندوق رأی خواسته دشمنان ایران است. اگر پشتیبان ولایت فقیه هستیم باید با شکم گرسنه هم رأی بدهیم.

به گزارش «تابناک». سید راضی نوری در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که تفاوت سیاسی انتخابات مجلس یازدهم با سایر انتخابات‌ها چیست؟ گفت: انتخابات منصه حضور و ظهور مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما انتخابات برگزار می‌کنیم تا ارزش‌های انقلاب را زنده کنیم. مردم در شرایط فعلی دغدغه اقتصادی دارند و به کسی رأی می‌دهند که دغدغه اقتصادی داشته باشند. به نظرم مسائل و برنامه‌های اقتصادی عامل متمایزکننده انتخابات دوم اسفند با دیگر انتخابات‌ها است.

نماینده مردم شوش در مجلس افزود: ما در انقلاب و نظام اصولی داریم که تحت هیچ شرایطی از آنها بازنمی‌گردیم. این اصول ستون‌های انقلاب اسلامی را شکل می‌دهد. مردم می‌توانند بر اساس این اصول نماینده خود را انتخاب کنند. مردم باید کسی را انتخاب کنند که دغدغه مردم و رهبری را داشته باشد. مجلسِ برآمده از این افراد، یک مجلس مقتدر و ولایتمدار است که می‌تواند مباحث قانونی اقتصاد مقاومتی را ترسیم کند.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه «چشم ما نباید به خارج باشد» گفت: نتیجه نگاه به بیرون شوک‌های اقتصادی است که مردم هم‌اکنون درگیر آن هستند. مجلسی که چشمش به بیرون از مرزها نباشد، مجلسی ولایی و مقتدر است. این مردم هستند که مجلس را انتخاب می‌کنند نه کس دیگری. مجلس ولایت‌مدار و مقتدر خود به خود مشکلات داخلی مردم را حل می‌کند. از طرفی نامزدهای انتخابات نیز نباید به مسائل قومیتی یا محلی بپردازند. چشم کاندیداها باید به منافع عمومی باشد. نامزد انتخابات مجلس یازدهم باید سرباز وفادار نظام و خدمتگزار مردم باشد.

این عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در مورد میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس یازدهم گفت: قهر با صندوق رأی خواسته دشمنان ایران است. انقلاب مردم ایران، انقلاب نان و آب نبود. انقلاب ارزش‌ها و اعتقادات بود. دشمنان برای هر کشوری که بخواهد به جایی برسد، موانعی ایجاد می‌کنند. آل‌سعود و اسرائیل و آمریکا هر لحظه و هر ساعت شیطنت می‌کنند. نامزدهای انتخاباتی نباید آب به آسیاب دشمن بریزند. وقتی مردم می‌بینند که فرزندان مسئولان در خارج از کشور تحصیل می‌کنند، پای صندوق رأی نمی‌آیند. مردم اگر بدانند که نامزدی از جنس خودشان است، به او رأی می‌دهند. مردم به نامزدی رأی می‌دهند که سوار ماشین بنز نشود. اشرافی‌گری، آب به آسیاب دشمن ریختن است.

نوری تاکید کرد: حضور مردم در انتخابات وقتی پررنگ خواهد بود،‌ که نامزدهای آنها به اصول و ستون‌های انقلاب پایبند باشند و برنامه‌هایی در همان راستا داشته باشند. ما انتظار داریم که مردم دید عمیقی داشته باشند و با انتخاب فرد اصلح مجلسی قدرتمند را به وجود آورند. اعتقاد من این است که اگر می‌خواهیم مملکت حفظ شود،‌ باید پشتیبان ولایت‌فقیه باشم. اگر پشتیبان ولایت فقیه هستیم باید با شکم گرسنه هم رأی بدهیم. اگر افراد متدین متخصص و ولایت‌مدار را انتخاب کنیم، مجلسی مقتدر تشکیل می‌دهیم. به نظرم فضای گرم انتخاباتی شکل گرفته است. هر موقع که رهبر معظم انقلاب درخواست کرده مردم به صحنه آمده‌اند. مردم در اسفند ۹۸ پای صندوق‌های رأی خواهند آمد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه رابرت مک ایر محمدرضا پهلوی تمساح گاندو سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی شهاب حسینی سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر مجلس فراکسیون ولایی نماینده مجلس انتخابات مجلس شرکت در انتخابات شکم گرسنه مکانیسم ماشه رابرت مک ایر محمدرضا پهلوی تمساح گاندو سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی شهاب حسینی سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۵۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است

دوم اسفندماه سال ۱۴۰۲ بود که نماینده رسمی نوکیا در ایران اعلام کرد؛ «این شرکت غیر از نماینده رسمی خود در حال حاضر هیچ مجوزی برای تولید تلفن همراه نوکیا در ایران به هیچ شرکتی نداده است.»

به گزارش فرهیختگان، این موضوع نشان داد شرکت «آتیلا همراه ایهان» که با استفاده از این برند، نوکیای تقلبی وارد بازار می‌کند و همچنین سبب شد تا شرکت نوکیا از آن شکایت کرده و رسانه‌ها هم بار‌ها علیه این تولیدات تقلبی افشاگری کنند. سابقا نیز کوروش کمپانی با سو استفاده و کلاهبرداری از مردم به واسطه تقلب در ساخت گوشی‌های همراه دست به چنین اقدامی زده بود. 

حالا بعد از گذشت تقریبا دو ماه و پس از بازتاب گسترده این موضوع در رسانه‌های اجتماعی، سید کاظم موسوی، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به حواشی به وجود آمده درباره تولید تلفن همراه نوکیا در داخل کشور بدون اخذ مجوز از شرکت خارجی اظهار کرد: «عرضه این نوع موبایل‌ها به منزله تضییع حقوق مصرف‌کنندگان است. همچنین وی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عرضه نوکیای تقلبی گفت: فروش این نوع موبایل در بازار به دور از انصاف و حرام است. سازمان بازرسی کل کشور باید به این موضوع ورود کند.»

 

دیگر خبرها

  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دور دوم انتخابات مجلس
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است