Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین کنگره‌ بین‌المللی "سلول‌های‌بنیادی و پزشکی‌بازساختی" در تاریخ ۲۵ و ۲۶ فروردین ماه سال آینده در محل سالن همایش‌های دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر سیدعلی اکبر شمسیان،  رییس سومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با بیان این که توسعه تحقیقات ترجمانی سلول‌های بنیادی و انجام کارآزمایی‌های بالینی متعدد با هدف درمان بیماری‌های صعب‌العلاج در سال‌های اخیر پیشرفت شگرفی داشته است،  اظهار کرد: ورود چند روش‌درمانی مبتنی بر سلول جدید به عرصه درمان در دو سال گذشته در سطح بین‌المللی نیز نقطه عطفی در این سیر رو به بالا محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جایگاه جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی در میان کشورهای توسعه‌یافته با وجود سرمایه گذاری اندک انجام شده مدیون تلاش پژوهشگران و دانشمندان این مرز و بوم است که شورای راهبردی MashhadStemCells در تلاش است با تحکیم پیوندهای علمی موجود بین ایشان و هموار کردن مسیر ارتباطات بین‌المللی به ارتقای این جایگاه در حد بضاعت کمک کند.

وی افزود: سابقه برگزاری اولین رویداد علمی شهر مشهد مقدس با موضوع سلول‌های بنیادی به سال ۱۳۸۶ برمی‌گردد. در این رویداد مراکز برگزارکننده با همکاری پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی به معرفی مبانی و فعالیت‌هایی که عمدتا در پایتخت انجام شده بود، به همکاران علوم پایه و بالینی شهر مشهد پرداختند. شاید بتوان برگزاری این رویداد را آغاز فعالیت منسجم در زمینه سلول‌های بنیادی در شمال شرق کشور قلمداد کرد. فعالیتهای زیادی در مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی خراسان رضوی از آن پس انجام شد تا در ادامه مسیر شاهد برگزاری اولین کنگره ملی در سال ۱۳۹۰ و دو رویداد بین‌المللی بعدی در سال‌های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ باشیم.  

 رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با چهار دهه سابقه در حوزه پزشکی، در سال ۱۳۹۰ اقدام به راه‌اندازی اولین اتاقک تمیز خود برای مطالعات پیش‌بالینی کرد و در سال ۱۳۹۳ اتاقک تمیز برای کشت و پیوند سلول‌های بنیادی مزانشیمی مورد بهره‌برداری قرار گرفت. در ادامه اولین کارآزمایی بالینی استفاده از سلول‌های بالینی مزانشیمی آلوژن در این مرکز انجام شد و همچنان با رویکرد تعاملی به دنبال توسعه فناوری‌های جدیدتر و تسهیل مسیر ترجمانی این دستاوردهاست.  

شمسیان تصریح کرد: MashhadStemCells-۲۰۲۰ که هم اکنون شاهد برگزاری آن هستیم، حاصل همت جمعی در مراکز برگزار کننده کنگره شامل جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه رویان، انجمن ژنتیک ایران، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مشارکت ویژه شهرداری مشهد مقدس است.

وی خاطرنشان کرد: این کنگره فرصت ویژه‌ای را جهت تبادل دانش در حوزه سلول‌های بنیادی در کنارتجربه اوقاتی روحانی در شهر مقدس مشهد فراهم خواهد آورد. به نمایندگی از تمامی برگزارکنندگان، دانشجویان، محققان، دانشمندان فعال در این زمینه را به حضور و نقش‌آفرینی در این رویداد دعوت کرده و از خداوند متعال خواستار برگزاری بهتر از پیش MashhadStemCells-۲۰۲۰ هستم.  

دکتر مریم مقدم متین، دبیر علمی این کنگره نیز با بیان این که سومین کنگره‌ بین‌المللی "سلول‌های‌بنیادی و پزشکی‌بازساختی" در چارچوب کنسرسیوم MashhadStemCells به همت سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه رویان، انجمن ملی ژنتیک ایران، دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری مشهد برگزار می‌شود،  افزود، این رویداد علمی میزبان اساتید و متخصصان علوم پایه و بالینی پزشکی از داخل و خارج از کشور در زمینه تحقیقات سلول‌های بنیادی، کارآزمایی بالینی درمان‌های مبتنی بر سلول، ژن‌درمانی و فرآورده‌های عاری از سلول (اگزوزوم) است.

استاد دانشگاه فردوسی مشهد افزود: با هماهنگی انجام شده با انجمن ژنتیک ایران، چهارمین کنگره بین‌المللی و شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک تهران نیز در روزهای پیشین این کنگره برگزار می‌شود تا امکان بهره‌مندی متقابل دو کنفرانس علمی فراهم آید.  

مدیر گروه پژوهشی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، ویژگی ممتاز این نوبت برگزاری این کنگره را نشست‌های علمی و تخصصی در حوزه اقتصاد سلول‌درمانی و گردشگری سلامت دانست.

وی اشاره کرد: به همین دلیل شهرداری مشهد نیز به جمع برگزارکنندگان اضافه شده است.  

به گزارش ایسنا، سلسله رویدادهای MashhadStemCells از سال ۱۳۹۰ آغاز شده و تاکنون چهار کنگره ملی و بین‌المللی، هفت کنفرانس علمی و چندین کارگاه آموزشی و همچنین یک دوره مدرسه تابستانی با عنوان "طراحی کارآزمایی بالینی با محوریت سلول درمانی" برگزار شده است.  ثبت نام و ارسال خلاصه مقاله به این کنگره از ۲۰ دی ماه جاری آغاز شده است و علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت mashhadstemcells.com  مراجعه کنند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۷۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران

ایسنا/کرمان رئیس انجمن نانوفناوری ایران گفت: دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران بهمن‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

دکتر مالک نادری شامگاه پنجم اردیبهشت‌ماه در جلسه‌ای در این رابطه در دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان اظهار کرد: این کنفرانس هر سال توسط انجمن نانوفناوری با هدف توسعه فناوری نانو در کشور برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: ریاست افتخاری این کنفرانس بر عهده دکتر رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) گذاشته شده و دبیر علمی آن دکتر حسن هاشمی و دبیر اجرایی دکتر محمد شفیعی دهج از اعضای هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان خواهند بود.

رئیس انجمن نانوفناوری ایران با اشاره به اینکه در این کنفرانس اتفاق‌های برجسته‌ای خواهد افتاد، اظهار کرد: از جمله آنها حضور اساتید بین‌المللی و کشوری در زمینه فناوری نانو در این کنفرانس است.

دبیر انجمن‌های علمی ایران در ادامه گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های کمیسیون انجمن‌های علمی حمایت از انجمن‌هایی است که فعالیت بین‌المللی دارند، وزارت علوم تحقیقات و فناوری از برگزاری کنفرانس‌های بین المللی توسط انجمن‌های علمی حمایت خواهد کرد.

دکتر علی ایرانمنش با اشاره به اینکه انجمن علمی نانوفناوری ایران یک انجمن علمی بین رشته‌ای است و چند سال است که در بین انجمن‌های علمی رتبه A را کسب کرده، عنوان کرد: در کنفرانس‌هایی که برگزار کرده توانسته از ظرفیت دانشمندان برتر کشور و دنیا استفاده کند و این فرصت خوبی که در سال جاری به دانشگاه ولی‌عصر(عج) در میزبانی این کنفرانس داده شده نیز مورد توجه و حمایت کمیسیون انجمن‌های علمی قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان نیز با ارائه گزارشی از کنفرانس‌ها و سمینارهایی که در این دانشگاه برگزار شده، اظهار کرد: زیرساخت لازم برای برگزاری کنفرانس‌های مهم در این دانشگاه فراهم است.

دکتر رضا رنجبرکریمی با بیان اینکه در کنفرانس‌های گذشته شرکت‌کنندگان، این دانشگاه را با خاطرات خوشی ترک کرده‌اند، اضافه کرد: همکاری مجموعه‌های اداری شهرستان رفسنجان در برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های گذشته در این دانشگاه بسیار ارزنده بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • محمودآباد میزبان تور بین‌المللی دوچرخه سواری خزر شد
  • برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • طب ایرانی می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»