Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه حفظ آمادگی مهم‌تر از تولید آن است گفت: آموزش فکری و ذهنی دانش‌آموزان در حوزه آمادگی بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، سردار غلامرضا جلالی رئیس پدافند غیرعامل کشور در همایش گام دوم طرح مدرسه آماده که با حضور 1500 مدیر مدرسه شهر تهران برگزار شد، اظهار داشت: آمادگی در شرایط تهدید و غیرتهدید حائز اهمیت است ولی خاصیت آمادگی زمانی بوده که بتوانیم به تهدیدات پاسخ دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آمادگی قابل تولید است ولی باید حفظ شود. اگر در حفظ آن غفلتی وجود داشته باشد آمادگی از دست می‌رود.

رئیس پدافند غیرعامل کشور به حادثه اخیر اهواز و قطع برق در یک بیمارستان اشاره کرد و گفت: از آنجایی که سیستم برق اضطراری بیمارستان آمادگی نداشته، 4 بیمار که به دستگاه‌ وصل بودند جان خود را از دست دادند. لذا این مسئله نشان می‌دهد آمادگی پس از تولید باید حفظ و تداوم یابد.

سردار جلالی بیان داشت: آمادگی دارای چرخه است که شامل تعیین سناریو، آموزش، تفهیم مفاهیم، تمرین و تکرار، رزمایش، بازخورد، کنترل و اصلاح بوده و همین چرخه در مدارس نیز باید تولید و مراقبت شود.

وی افزود: مجموعه آمادگی‌ها می‌تواند کشور،‌ شهر و حتی مدارس را در برابر تهدیدات آماده کند و در زمان تهدید تلفات و خسارات اندکی داشته باشد یا اصلا نداشته باشد.

رئیس پدافند غیرعامل کشور به ابعاد آمادگی اشاره کرد و گفت: آمادگی روحی اولین نکته در آمادگی است. پس از آن آمادگی ذهنی و فکری حائز اهمیت است. همچنین داشتن برنامه از ابعاد آمادگی محسوب می‌شود و آمادگی جسمی نیز از ابعاد دیگر در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: آمادگی زیرساختی نیز از دیگر ابعاد آمادگی محسوب می‌شود که خود نیز به دو دسته آمادگی مکانی و فضایی و آمادگی تجهیزاتی تقسیم می‌شود و در صورتی که آمادگی زیرساختی وجود داشته باشد از حوادث دومینویی جلوگیری خواهد شد.

سردار جلالی گفت: مدارس نقش تربیتی مهمی دارند و در آموزش آمادگی بسیار مهم هستند. باید آمادگی ذهنی و فکری را در مدارس در نظر گرفت. خیلی از کشورها سرمایه‌گذاری دفاعی را به صورت اساسی از مدارس آغاز می‌کنند.

رئیس پدافند غیرعامل کشور بیان داشت:‌ مدتی پیش بازدیدی از کره شمالی داشتم و در آنجا دیدم در تمام سطوح مدارس موضوع دشمن‌شناسی مدنظر است. به طور مثال حتی جمع و تفریق آنها به این صورت است که چند نظامی آمریکا کشته شده و چند نظامی دیگر باقی مانده است.

وی گفت: حتی در مدارس صبحگاه آنها نظامی است و برخی مواقع نیز لباس نظامی می‌پوشند. آمادگی در مدرسه خوب است و بسیاری از کشورها این اقدامات را مدنظر قرار داده‌اند.

سردار جلالی تصریح کرد: نسل آماده در برابر حوادث آموزش و تمرین مهارت نیاز دارد که مدیران مدرسه و معلمان باید به آمادگی فکری و ذهنی دانش آموزان توجه داشته باشند.

رئیس پدافند غیرعامل کشور اظهار داشت: پدافند غیرعامل در مورد تهدیدات انسان‌ساخت با همکاری آموزش و پرورش کتاب و جزوه‌هایی تهیه کرده که می‌تواند به عنوان دروس کمک آموزش مدنظر قرار گیرد. دو جلد کتاب برای دختران، 4 جلد کتاب برای پسران در نظر گرفته شده و 2 کتاب نیز در حال تدوین برای معلمان و اولیا است و یک جلد نیز برای عموم در نظر داریم.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش پدافند غیرعامل مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۸۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است