Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، جان هیتن خاطر نشان کرد: ما اکنون در حوزه سلاح‌های مافوق صوت در رقابتی جدی با کشورهای دیگر گرفتار شده ایم. ما ده سال قبل در خصوص سلاح‌های مافوق صوت پیشتاز بودیم. ما قبلا دو برنامه، دو نمونه آزمایشی داشتیم. این موارد به شکلی موثر عمل نکردند. ما بعد از اینکه شکست خوردیم، چه کاری انجام دادیم؟ ما پیش از اینکه این طرح‌ها را لغو کنیم سالهاست در حال مطالعه دلایل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته با اذعان به اینکه کشورش در حال فعالیت برای توسعه راکت‌های مافوق صوت است گفت: واشنگتن درصدد اضافه کردن این سلاح‌ها به زرادخانه موشک‌های "بزرگ، قدرتمند، دقیق، مرگبار و سریع" خود است.

آمریکا فعالانه برای ایجاد موشک‌های مافوق صوت در حال تلاش بوده است. وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) سال ۲۰۱۸ شروع به توسعه راکت هوا به زمین‌ای آر آر دبلیو ARRW کرد.

آمریکا همچنین در خصوص موشک دوربرد اچ سی اس دبیلو HCSW برای نیروی هوایی آمریکا فعالیت می‌کرد. برآورد می‌شود این دو طرح، حدود یک و نیم میلیارد دلار هزینه داشته باشد.

روسیه تنها کشوری است که به طور رسمی اعلام کرده است سلاح‌های مافوق صوت در اختیار دارد. ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه سال ۲۰۱۹ با اعلام این موضوع گفت: مسکو تا زمانی که کشورهای دیگر، سلاح‌های مافوق صورت بسازند، سلاح‌های پیشرفته تری خواهد داشت. 310311 کد خبر 1343468

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۹۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، وزیر خارجه لهستان اظهارات رییس جمهور این کشور درباره میزبانی از تسلیحات هسته ای آمریکا را رد کرد.

«رادوسلاو سیکورسکی» وزیر خارجه لهستان در مصاحبه‌ای گفت که «آندری دودا» رئیس جمهور لهستان، هیچ اختیاری برای گمانه زنی درباره میزبانی بخشی از زرادخانه هسته ای آمریکا در ورشو در خاک این کشور ندارد.

وزیر خارجه لهستان یادآور شد که استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان مدتی است موضوع مذاکرات لهستانی-آمریکایی بوده است.

این مقام لهستان گفت: قبلاً در بالاترین سطوح به آقای رئیس جمهور گفته شده است که در مورد آن صحبت نکند. من نمی دانم چرا او این را گفت.

وزیر امور خارجه لهستان همچنین تاکید کرد که دودا به عنوان رئیس دولت موظف است سیاست خارجی را به نحوی که توسط هیات وزیران، که بالاترین نهاد تصمیم‌گیری اجرایی است، اجرا کند.

کد خبر 6090221

دیگر خبرها

  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • رسانه‌های تل‌آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند
  • رسانه‌های تل آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • افزایش تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند