Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در همایش گام دوم طرح مدارس آماده گفت: همه جوامع از حیث بروز حوادث طبیعی شرایط متنوعی دارند و کسب آمادگی یک اقدام عاقلانه و ضروری است.

وی افزود: ایران یک کشور با ریسک بالا در بروز حوادث طبیعی است و سازمان ملل دو موضوع ریسک در معرض و ریسک آسیب پذیر بودن را مورد توجه قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: ما در حوزه ریسک آسیب پذیری جزء کشوری‌هایی هستیم که باید مورد توجه قرار گیریم.

حاجی میرزایی ادامه داد: ما می‌کوشیم که غافلگیری را به آمادگی تبدیل کنیم و اقدام عاقلانه این است که آمادگی در مقابل مخاطرات را افزایش دهیم.

وی افزود: اقدام آموزش پرورش و شهرداری تهران را در مسیر افزایش توانمندی‌های جامعه می‌دانیم تا به وسیله آن تاب‌آوری جامعه افزایش یابد.

حاجی میرزایی بیان کرد: اولویت با دانش آموزان است و یادگیری پایانی ندارد و همه ما نیازمند کسب آمادگی همراه با دانش هستیم و اگر در یادگیری اخلالی ایجاد شود، خود را نشان می‌دهد.

او ادامه داد: وقتی فردی از سنین نوجوانی آموزش می‌بیند تا آخر عمر بیمه می‌شود و باید بدانیم دانش آموزان در تغییر نگرش خانواده تأثیرگذار هستند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: آموزش و پرورش، انجمن اولیا و مربیان دارد و وظیفه شاخص این نهاد همسویی اولیا و مدارس است.

حاجی میرزایی بیان کرد: ۱۵ میلیون دانش آموز داریم که با احتساب خانواده آن‌ها می‌بینیم که یک خیل عظیم در حوزه آموزش حضور دارند.

او ادامه داد: اعتقادم این است هیچ رسانه‌ای در کشور به اندازه اموزش و پرورش فراگیری و عمق تاثیر ندارد.

وزیر اموزش و پرورش افزود: ما با یک عمق اموزش رو به رو هستیم و در۹ ماه می‌توانیم اهداف اموزشی خود را به درستی پیش ببریم.

حاجی میرزایی بیان کرد: مدارس یک محیط خطیر در جامعه هستند و باید بدانیم ایران اولویت خود را به دانش آموزان و آینده سازان فردای کشور داده است.

وی افزود: با توجه به تراکم زیاد جمعیت در مدارس، در زمان وقوع حوادث مصونیت مدارس از اوجب واجبات است.

او ادامه داد: نکته دیگر که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده این است که هرچه بتوانیم پیوند مدارس و جامعه را بیشتر کنیم، جامعه‌ای شاداب‌تر و پویا تری داریم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: ما در برنامه خود اعلام کردیم که بین مدارس و خانواده نباید دیوار وجود داشته باشد.

حاجی میرزایی بیان کرد: مدرسه پویا، مدرسه‌ای است که با محیط پیرامون خود ارتباط موثر داشته باشد.

او ادامه داد: ۳۰ درصد مدارس نیاز به مقاوم سازی و بازسازی دارد و در این مسیر دست خودمان را به سمت شهرداری‌ها دراز می‌کنیم و باید بدانیم مدرسه‌ای که ایمن است، می‌تواند منجر به ایمنی خانواده و محله شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۹۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش