Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اعلام اینکه یک سازمان برای اینکه بتواند کارکرد‌های خود را به درستی انجام دهد و از اجرای صحیح آن اطمینان یابد، لازم است برخی اصول را به عنوان اهداف راهبردی خود تعیین کرده و تحقق آن‌ها را با جدیت دنبال کند، گفت: در سازمان مدیریت میادین، تلاش کرده‌ایم تا با تعیین این اهداف و تدوین برنامه‌های لازم برای عملیاتی شدن این برنامه‌ها، در جهت ارتقای رضایتمندی شهروندان به عنوان هدف نهایی این سازمان حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 12:02 - 28 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۷۸۳۱

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با تاکید بر اینکه «شفافیت»، یکی از محوری‌ترین این اصول است، افزود: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا این اصل محوری را با جدیت دنبال کنیم، چنانچه حتی جلسات مزایده‌ها و مناقصه‌های خود را نیز از آبان ماه سال جاری به صورت آنلاین و به نحوی که عموم شهروندان، امکان مشاهده پخش زنده آن را از طریق سایت سازمان داشته باشند، برگزار می‌کنیم و تا کنون ۷ دوره از مزایده‌های سازمان به صورت برخط و مستقیم، برگزار و پخش شده است.

وی با اشاره به ضرورت توجه به «عدالت» به عنوان یک شاخص مهم در جهت جلب رضایت شهروندان و اطمینان از انجام درست کارکرد‌های یک سازمان، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین ابعاد شاخصه عدالت در چارچوب کارکرد سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، توزیع عادلانه ۲۴۳ میدان و بازار‌ها میوه و تره بار در ۲۲ منطقه شهر تهران و دسترسی آسان و راحت شهروندان به این بازارهاست و البته بر اساس یک برنامه زمان‌بندی شده، در صدد توسعه بازار‌های میوه و تره بار در محلات پرجمعیت و فاقد بازار هستیم.

راد به «پاسخگویی» به عنوان دیگر شاخصه مهم رضایتمندی شهروندان، اشاره و تصریح کرد: علاوه بر نظارت‌های مستمر و منظم بر عملکرد میادین و بازار‌های میوه و تره بار، سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با رصد روزانه رسانه‌های مختلف و پاسخگویی به پیام‌های مردمی و پیگیری موضوعات مطروحه از سوی مردم، خود را ملزم می‌داند تا پاسخگوی مطالبات شهروندان باشد.

وی با بیان اینکه امروزه «اثربخشی و کارآیی» به عنوان یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های قابل سنجش برای تعیین درستی یا نادرستی کارکرد‌های یک سازمان مطرح است، تاکید کرد: رضایتمندی مراجعه‌کنندگان از یک سازمان، ناشی از کارآیی و اثربخشی آن مجموعه است و در این زمینه، علاوه بر اذعان نهاد‌های نظارتی خارج از مدیریت شهری، آمار‌های موجود حاکی از رضایت ۸۱ درصدی شهروندان از قیمت و کیفیت محصولات و رضایت ۹۳ درصدی آن‌ها از برخورد مناسب کارکنان میادین و بازار‌های میوه و تره بار با شهروندان است.

بیشتر بخوانید: جزییات شارژ کارت بلیت خبرنگاری/مبلغ شارژ مجدد مشخص نیست

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه شهروندان، صاحبان اصلی شهر هستند، خاطرنشان کرد: بر این باوریم که تلاش برای تحقق این اهداف، می‌تواند موجب افزایش رضایتمندی شهروندان از خدماتی شود که توسط سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران ارائه می‌شود و البته همه این اصول و گام‌ها، زمانی ارزشمند است که در چارچوب و ذیل قانون‌مندی و قانون‌مداری رخ دهد. از این رو، رعایت قانون را نه یک اصل بلکه یک پیش‌فرض مسلم می‌دانیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران میادین میوه و تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۹۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد که علت ارسال این پیامک، احتمال قطع شدن آب شرب منازل به‌دلیل فرسودگی شبکه آب شهری تهران و افت ۱۰درصدی بارندگی نسبت به سال گذشته است.

آخرین پیامک ارسال شرکت آبفا که بسیاری از شهروندان پایتخت را نگران کرد به این شرح بود: «شرکت آب و فاضلاب استان تهران/ مشترک محترم به شماره پرونده:... با توجه به مبحث شانزدهم مقررات ملی ساختمان فراهم‌سازی مخزن ذخیره آب با گنجایش حداقل ۷۵لیتر برای هر نفر الزامی است. لطفا اقدامات لازم را در این خصوص به عمل آورید.»

سوالی که پس از دریافت این هشدار در ذهن شهروندان ایجاد شد، این بود که آیا در تابستان سال‌جاری نیز با قطعی آب روبه‌رو خواهیم بود؟

هدف تعبیه مخزن، کنترل فشار آب است

یک منبع آگاه در گفتگو با ما هدف از ارسال این پیامک را جلوگیری از مشکلاتی عنوان کرد که در سال گذشته برای تهرانی‌ها ایجاد شده بود. این منبع آگاه افزود: در سال گذشته با گرم شدن هوا و افزایش میزان مصرف، جریان آب با افت فشار مواجه شد و در نتیجه این افت فشار، تعداد قابل‌توجهی از شهروندان تهرانی روی کنتور‌های آب، پمپ نصب کردند تا آب به طبقات بالا نیز برسد. این پمپ‌ها با ایجاد مکش بیشتر نسبت به فشاری که شرکت آب قرار داده بود، موجب شدند تا حق افرادی که پمپ ندارند، تضعیف شود.

این منبع آگاه تاکید کرد: مطابق قانون، ساختمان‌ها ملزم هستند پمپ با نصب اصولی داشته باشند. همچنین وجود مخزن آبی که به ازای هر نفر ۷۵لیتر گنجایش داشته باشد ضروری است. میزان ۷۵لیتر صرفا یک پیش‌بینی استاندارد است، ولی ساختمان‌ها می‌توانند مطابق پیش‌بینی خود از میزان مصرف، آب ذخیره کنند.

 در صورت نصب این پمپ‌ها، آب با آرامش وارد مخازن می‌شود، در تایم اوج مصرف، فشار در مناطق کاهش نمی‌یابد و در زمان کاهش مصرف، با فشار بسیار زیاد روبه‌رو نخواهیم بود که این امر از هدررفت آب جلوگیری می‌کند. این مقام آگاه گفت: سال گذشته بارندگی سیل‌آسا در سد کرج، موجب انسداد خروجی سد شد و هشت‌روز آب‌رسانی به تهران قطع شد.

در این شرایط مردم با شنیدن اخبار دچار اضطراب شدند و آب جمع‌آوری کردند. پس از چند روز که شهروندان تهرانی قطعی آبی را تجربه نکرده بودند این آب‌های ذخیره‌شده به درون چاه ریخته شد که به هدررفت میزان قابل‌توجهی آب منجر شد. همچنین این مقام مسوول در پاسخ به این سوال که آیا خانه‌ها در تهران به مخزن آب مجهز هستند، گفت: تعداد قابل‌توجهی از ساختمان‌ها، خانه‌ها و ویلا‌ها به منبع آب و پمپ اصولی مجهز هستند.

این منبع آگاه بیان کرد: تا امروز برنامه‌ای برای قطعی آب در تابستان در دستور کار قرار نگرفته است و دراین پیامک اجباری وجود ندارد و فقط جهت ایجاد آرامش بیشتر در بین مردم و جریان آب اطلاع‌رسانی شده است.

شرایط هشدارآمیز بحران آبی

رضا حاج کریم، رئیس هیات‌مدیره فدراسیون صنعت آب ایران در این باره به «دنیای‌اقتصاد» می‌گوید: براساس مقررات ملی ساختمان، مبحث ۱۶، هر شهروند موظف است حداقل ۷۵لیتر آب ذخیره داشته باشد که این امر به معنای کمبود آب نیست و می‌توان گفت دومساله متفاوت هستند.

در حال حاضر شهر تهران با فرسودگی شبکه آب مواجه است و این پیام در جهت کنترل فشار وارد بر شبکه اتخاذ شده است.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه سال‌هاست مشکل کم‌آبی وجود دارد، گفت: به طور متوسط، در سال حدود ۴۰۰میلیارد مترمکعب بارندگی داریم. از این میزان، ۱۰۰میلیارد مترمکعب ذخیره می‌شود که مجاز هستیم تا سقف ۴۰میلیارد مترمکعب از این ذخیره آبی را مصرف کنیم تا به آب‌های زیرزمینی آسیبی وارد نشود، ولی در حال حاضر، سالانه ۹۲میلیارد مترمکعب از ذخایر را استفاده می‌کنیم.

منبع: دنیای اقتصاد

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • قیمت انواع میوه یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین میوه و تره‌بار
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد