Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@05:10:04 GMT

سازمان استاندارد

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۵۹۷۴۲

به‌گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا خاکی‌ فیروز رئیس مرکز تایید صلاحیت سازمان استاندارد ایران با اشاره به فعالیت آزمایشگاه‌های آزمون و کالیبراسیون اظهار داشت: آزمایشگاه‌های کالیبراسیون زنجیره‌ای از قابلیت ردیابی با الزامات بین‌المللی را رقم می‌زنند.

او افزود: در سطح کشور بالغ بر ۷۵۰ آزمایشگاه آزمون و کالیبراسیون در تطبیق کامل با الزامات بین‌المللی داریم که نتایج این‌ها در کشور‌های دیگر هم دارای اعتبار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز تایید صلاحیت سازمان استاندارد ایران تصریح کرد: آزمایشگاه‌هایی که براساس رویه‌های اجرایی سازمان ملی استاندارد تایید صلاحیت شده‌اند در حدود ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه بوده که برخی از این‌ها مشترک هستند یعنی هم استاندارد ۱۷۰۲۵ و هم رویه‌های اجرایی سازمان را دارند.

خاکی فیروز بیان کرد: حدود ۳۰۰ شرکت بازرسی فنی را تایید صلاحیت کرده‌ایم و ۱۶ نهاد گواهی‌کننده هم در سطح کشور فعالیت می‌کنند، همچنین امسال برای حدود ۱۵۰ آزمایشگاه جدید صدور مجوز داشته‌ایم.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۳۵ شرکت بازرسی فنی جدید را تایید صلاحیت کرده‌ایم، در بحث نهاد‌های گواهی‌کننده سیستم‌های کیفیت هم ۳ مورد جدید امسال اضافه شده است.

رئیس مرکز تایید صلاحیت سازمان استاندارد ایران عنوان کرد: امسال اتفاق دیگری که افتاد در زمینه سیستم مدیریت انرژی، سیستم مدیریت زیست‌محیطی، سیستم مدیریت کیفیت، از طریق اتحادیه‌های تایید صلاحیت آسیا و اقیانوسیه ارزیابی شدیم و گواهی‌های ما در بیش از ۳۸ کشور دنیا دارای اعتبار بین‌المللی است.

خاکی فیروز افزود: عضو اتحادیه تایید صلاحیت آسیا و اقیانوسیه و عضو مجمع بین‌المللی تایید صلاحیت هستیم و در مجمع بین‌المللی تایید صلاحیت، گواهی‌نامه‌های ما در بیش از ۷۳ کشور دارای اعتبار است، اما به سبب تحریم‌های آمریکا درحال حاضر در مجمع بین‌المللی تایید صلاحیت دارای مشکلاتی هستیم که درحال برطرف شدن هستند.

وی تصریح کرد: در راستای ارتباط با نهاد‌های تایید صلاحیت سایر کشورها، با ایتالیا، ترکیه، روسیه، بلاروس و بلغارستان تفاهمنامه داریم و درحال رایزنی برای امضای تفاهم‌نامه با سوئیس هستیم.

رئیس مرکز تایید صلاحیت سازمان استاندارد ایران بیان کرد: مرکز ملی تایید صلاحیت ایران نایب رئیس کمیته تایید صلاحیت موسسه استاندارد و اندازه‌شناسی کشور‌های اسلامی است که درخصوص محصولات حلال فعالیت دارد.

خاکی فیروز ادامه داد: عضو ۸ کشور درحال توسعه هستیم و در کمیته تایید صلاحیت "دی ایت" عضویت داریم و در اجلاس‌ها شرکت می‌کنیم، در اکو هم که ۱۱ کشور اطراف حوزه کشور خودمان هستند عضویت داریم.

وی عنوان کرد: در کمیته تایید صلاحیت سازمان همکاری‌های اقتصادی هم عضویت داریم.

رئیس مرکز تایید صلاحیت سازمان استاندارد ایران با اشاره به صدور مجوز صادرات گفت: صدور مجوز صادرات را استان‌ها از طریق نتایج به دست آمده از آزمایشگاه‌های تایید صلاحیت‌شده انجام می‌دهند.

خاکی فیروز افزود: آزمایشگاه‌هایی که تایید صلاحیت آن‌ها محرز می‌شود از تمام لحاظ به طور کامل با اصول استاندارد‌های بین‌المللی در تطبیق هستند و به طور کامل مشخص می‌شود که این‌ها می‌توانند الزامات استاندارد‌ها را رعایت کنند.

وی تصریح کرد: مطمئن هستیم وقتی نتایج را از آزمایشگاه‌ها می‌گیریم و در ادارات کل مورد بررسی قرار می‌گیرند، کالایی که از ایران صادر می‌شود دارای کیفیت مناسب براساس استاندارد‌های کشور خودمان یا کشور مقصد است.

رئیس مرکز تایید صلاحیت سازمان استاندارد ایران بیان کرد: آنچه که قابل کنترل برای سازمان استاندارد است و از مسیر‌های قانونی انجام می‌شود را کنترل می‌کنیم و مشکلی وجود ندارد.

خاکی فیروز ادامه داد: محصولاتی که از ایران به کشور‌های همسایه صادر می‌شود دارای کیفیت و استاندارد بوده و محصولات خوب و قابل اعتمادی هستند.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی هم در پاسخ به این سوال که آیا کالای جدیدی در حوزه صادرات اضافه شده یا خیر گفت: صادرات در حوزه مرکز ملی تایید صلاحیت نیست، در سطح استان امسال تا پایان آذرماه به لحاظ فرآورده‌های عمومی نسبت به پیش‌بینی انجام شده جلوتر هستیم یعنی ۱۲۶ درصد برنامه پیشرفت داشته و تا پایان آذرماه ۷۵۶ مورد اظهارنامه صادراتی برای فراورده‌های مشمول استاندارد اجباری داشتیم.

مهناز جعفریان افزود: علاوه بر این نزدیک به ۱۰ هزار فرآورده نفتی صادراتی را از هاب سوختی ساوه و گمرک اراک به کمک ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، شرکت بخش فرآورده‌های نفتی و گمرک تحت کنترل قرار دادیم.

وی تصریح کرد: در استان مرکزی ۶۵ آزمایشگاه تایید صلاحیت‌شده به روش اجرایی داریم که ۱۵ مورد از آن‌ها استاندارد ۱۷۰۲۵ دارند.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی بیان کرد: حدود ۴۵ درصد این آزمایشگاه‌ها در شهرستان ساوه و مابقی در سایر شهرستان‌ها قرار دارند.

جعفریان ادامه داد: تمام فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری در سطح کشور برای صادرات مشمول نیستند و تعداد این فرآورده‌ها خیلی محدودتر است، همان طور که تعداد فرآورده‌هایی که برای واردات مشمول بوده بسیار گسترده‌تر است.

وی عنوان کرد: واحد‌های تولیدی که از مسیر قانونی صادرات انجام می‌دهند به طور قطع به دنبال استاندارد هستند.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی افزود: برای نخستین بار امسال در استان دو گواهینامه ثبت صادراتی داشتیم.

جعفریان تصریح کرد: در راستای بحث استاندارد به ۳۰ خودروی ون که وارد مرز داخلی شده، اما به سبب اینکه با استاندارد‌ها مطالبقت نداشته اجازه ترخیص نداده‌ایم و قرار شد که قطعات این‌ها را تفکیک و در مدارس فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌ها به منظور آزمایش‌ها استفاده کنند.

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان استاندارد تایید صلاحیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۹۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد+شرایط

بیست و یکمین حراج شمش طلا بناست روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیست و یکمین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران درحالی بناست هفته آینده برگزار شود که طی 20 حراج حضوری شمش طلا در این مرکز و طی 3 ماه حجم معاملات طلا از مرز 2,7 تن گذشت.

فروش 2.7 تن طلا در 20 حراج/ امروز چقدر طلا فروخته شد؟

 

 حراج حضوری شمش طلا از 27 دی ماه 1402 در مرکز مبادله ایران آغاز و با گذشت 3 ماه و برگزاری 20 حراج، 2716 کیلوگرم شمش طلای استاندارد با عیار حداقل 995 در هزار معامله شد.

 بر اساس شیوه نامه نحوه برگزاری حراج حضوری شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ارز و طلای ایران مورخ 9 بهمن ماه 1402، بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلای استاندارد، روز یک‌شنبه 9 اردیبهشت سال 1403 برگزار می‌شود. 

زمان جلسه حراج از ساعت 12 تا 16 است و وجه الضمان مبلغ 3 میلیارد و 500 میلیون ریال (3،500،000،000 ریال) به ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می‌تواند تا ساعت 24 روز شنبه هشتم اردیبهشت سال 1403 مبلغ وجه الضمان را پرداخت کند.

طبق اعلام مرکز مبادله، مبلغ وجه الضمان باید به حساب واسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران، مشروط به تایید واریز وجه از سوی این مرکز واریز شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • استاندارد اجباری پوشاک در مسیر اجرا
  • زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد+شرایط
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • عرضه طلای تقلبی در بازار تایید شد
  • عرضه طلای کم عیار به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان
  • عرضه طلای تقلبی به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان