Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی سومین جلسه شورای توسعه و حمایت از تشکل های مردم نهاد استان البرز، درخواست تمدید، ایجاد شعبه و صدور مجوز 13 سمن نیز بررسی شد که از این تعداد 11 مورد مورد موافقت قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، فردی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز ظهر امروز در سومین جلسه شورای توسعه و حمایت از تشکل های مردم نهاد استان، توانمندسازی اعضای سازمان های مردم نهاد را برای انجام فعالیت‌های اجتماعی و ماموریت مدنی لازم دانست و ضمن اشاره به جایگاه سازمان های مردم نهاد در پیشبرد اهداف اجتماعی و فرهنگی، بر بکارگیری ظرفیت سمن ها توسط دستگاه های اجرایی استان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز افزود: سمن ها بخشی از سرمایه های اجتماعی به حساب می آیند که باید تقویت شوند و برای توانمند سازی آن ها باید از تمام ظرفیت های قانونی استفاده کرد. برای داشتن جامعه ای توسعه یافته باید به سمت نهادینه کردن سمن ها و افزایش مشارکت مردمی و سرمایه اجتماعی حرکت و تا حد امکان از تصدی گری دولتی کم کرده و به سوی واگذاری امور به مردم و سازمان های مردم نهاد حرکت کنیم.

فردی اذعان کرد:خوشحالم که سمن های استان البرز در زمینه های مختلف پرقدرت حضور پیدا می کنند. بسیار مهم است که تشکل‌ها با نگاه علمی، تخصصی و دقیق به موضوعات در راستای توانمند شدن تلاش کنند. ما هم وظیفه داریم در جهت هدایت، حمایت و توانمندی آن ها در راستای پیشبرد آرمان ها و اهدافی که در پیش گرفته اند آن ها را یاری کنیم.

در این نشست پس از بحث و بررسی پرونده‌های متقاضیان تأسیس، تمدید و ایجاد دفتر نمایندگی سازمان های مردم نهاد، با درخواست تمدید چهار سازمان مردم نهاد موافقت شد و همچنین درخواست نمایندگی و ایجاد شعبه چهار درخواست صدور مجوز مورد موافقت قرار گرفت. درخواست تمدید، ایجاد شعبه و صدور مجوز 13 سمن نیز بررسی شد که از این تعداد 11 مورد مورد موافقت قرار گرفت.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه اجتماعی توسعه البرز کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۱۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور

دببرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، توسعه کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتربرخوردار و روستاها و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور را از جمله اقدامات در دستور کار این نهاد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مهدی رمضانی، بعدازظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: ۳۸۰۰ کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد که ۲۸۰۰ مورد آن زیر نظر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و ۱۰۰۰ مورد نیز به صورت مشارکتی با بخش خصوصی اداره می‌شود.

وی افزود: در بُعد کتابخانه‌های عمومی، جزو ۲۰ کشور اول دنیا و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه سیاست اصلی دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است، خاطرنشان کرد: برنامه کلان ما تکمیل کتابخانه‌های مرکزی است چون ظرفیت‌های فرهنگی ما را شکل می‌دهد.

رمضانی توسعه کتابخانه‌های سیار را از دیگر اقدامات در دستور کار برشمرد و اضافه کرد: کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتر برخوردار و روستاها دسترسی مردم به کتاب را افزایش می‌دهد که هم‌اکنون ۵۰ مورد از آن در کشور وجود دارد.

وی تاکید کرد؛ پایه فعالیت‌ها باید در حوزه کودک و نوجوان متمرکز شود که در این راستا درصدد ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع و متعدد موجب مراجعه مردم به کتابخانه می‌شود، ادامه داد: بیش از ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور شکل گرفته است و در ماه رمضان گذشته نیز ۴۷۰۰ ساعت محتوای قرآنی در کتابخانه‌های کشور تولید و مصرف شد.

عضویت ۱۰ میلیون نفر در کشور در کتابخانه‌های عمومی

رمضانی ادامه داد: ۱۰ میلیون نفر از مردم کشور عضو کتابخانه‌های عمومی هستند که کمتر از سه میلیون نفر آنها کتاب به امانت برده و تراکنش داشته‌اند.

وی در مورد وضعیت کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز گفت: از سنوات قبل شاهد عدم توجه به کتابخانه‌های استان بوده‌ایم و این مسئله بر فضای کتابخانه‌ای شهرهای استان تأثیر داشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: در صورتی که فضای مناسب برای ایجاد کتابخانه در استان در اختیار ما قرار گیرد ما آمادگی تجهیز آن را با امکانات لازم داریم.

رمضانی خاطرنشان کرد: چندین پروژه نیمه تمام نیز در کردستان وجود دارد که دو پروژه آن در آستانه بهره‌برداری و تکمیل شدن است.

کد خبر 747612

دیگر خبرها

  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • ترافیک مرکز کرج با بهره برداری از امتداد بلوار ماهان کاهش می یابد/ متمم موافقت نامه باغ ارتش بزودی در شورای شهر کرج مطرح می شود
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • ثبت ۱۰۰۰ درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی
  • البرز رتبه هشتم کشوری در صدور مجوزهای برخط کسب و کار در کشور است