Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جمال روز شنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان در سالن یادگار امام استانداری افزود: اکنون ۳۵ طرح دارای موافقت اصولی با حجم سرمایه‌گذاری بیش از سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال نیز در مراحل مختلف اداری در دست پیگیری است.

وی بیان کرد: هفت اقامتگاه بوم‌گردی با ظرفیت اقامت ۷۶ نفر بخشی از موافقت‌های اصولی صادر شده در سال ۹۸ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان ابراز داشت: هزینه کرد در تامین زیرساخت‌های گردشگری این استان از سال ۹۲ تا ۹۷ حدود ۸۲ میلیارد ریال بود.

وی، به چشم‌انداز توسعه در سند آمایش سرزمینی استان سمنان اشاره و تصریح کرد: این برنامه‌ریزی، گردشگری ملی و فراملی با تاکید بر طبیعت‌گردی، کویرگردی و گردشگری تاریخی و فرهنگی است.

جمال تاکید کرد: اولویت استقرار فعالیت‌های گردشگری بر مبنای اهداف طرح آمایش سرزمین استان سمنان است.

وی ابرازداشت: ساماندهی و تجهیز روستاهای هدف گردشگری در مناطق کوهپایه‌ای و بیابانی و گسترش صنایع‌دستی، ایجاد بازارچه‌های دائمی صنایع دستی و بازسازی و مرمت بناهای تاریخی تعریف کاربری موزه‌ها برای این محوطه‌ها از جمله سیاست‌های اجرایی در این زمینه است.

وی یادآور شد: ۱۵ طرح پیشران توسعه گردشگری در کارگروه سرمایه‌گذاری این استان تصویب شد.

مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: مجموعه گردشگری ایستگاه راه‌آهن بنه کوه و پارک ملی کویر شهرستان گرمسار، مجموعه گردشگری ایستگاه گرداب، اکو کمپ خوریان، کاروانسرای تاریخی آهوان و معدن گوگرد در شهرستان سمنان و اکو کمپ گردشگری توران و دشت بهشت صبا در شاهرود از جمله این طرح‌ها است.

نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان با حضور استاندار، معاونان استاندار، فرمانداران و جمعی از مسوولان استانی برگزار شد و مباحثی مانند اجرای طرح‌های پژوهشی در حوزه گردشگری مورد بررسی قرار گرفت.

برچسب‌ها گردشگری سمنان سرمایه گذاری بوم گردی اعتبار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری سمنان سرمایه گذاری بوم گردی اعتبار گردشگری سمنان سرمایه گذاری بوم گردی اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۲۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: زیرساخت‌های محافظت از محوطه غار باستانی زل هستیجان در شهرستان دلیجان مهیا می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، محمود مرادی در بازدید از محوطه غار باستانی زل در شهرستان دلیجان اظهار کرد: غار زل هستیجان دربردارنده اسناد و شواهد فراوانی به خط و زبان فارسی میانه، متعلق به اواخر عهد ساسانی و اوایل دوران اسلامی است.

وی افزود: این غار بارها مورد هجوم غارتگران آثار ملی قرار گرفته و تا کنون بسیاری از این اسناد به شکل غیرقانونی از کشور خارج شده است.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با اشاره به تصمیمات که در خصوص برنامه‌های در دست اقدام برای حفاظت و شناسایی بیشتر غار گفت: با استقرار کانکس نیروی یگان حفاظتی و نصب دوربین‌های نظارتی، حفاظت این اثر تاریخی تشدید خواهد شد.

مرادی با تاکید بر اینکه فصل دوم پژوهش غار هستیجان به زودی آغاز خواهد شد، ادامه داد: نیاز است به این غار توجه ویژه شود، فصل اول پژوهش این غار توسط محمدرضا نعمتی از اعضای هیئت علمی پژوهشکده باستان شناسی وزارت میراث‌فرهنگی در دست کاوش قرار گرفته است و فصل بعدی پژوهش‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: خشت‌های خام و داده‌های سفالی تکه‌های پارچه و چرم نوشته دوره ساسانی از جمله آثار به دست آمده در فصل اول کاوش غار زل است که در دست بررسی و مطالعه بیشتری قرار دارد و فصل دوم پژوهش‌ها توسط پیمانکار ذیصلاح به زودی آغاز می‌شود.

کد خبر 747929

دیگر خبرها

  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری