Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@03:44:21 GMT

بررسی مشکلات حوزه تعلیم و تربیت

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۴۴۹۴

بررسی مشکلات حوزه تعلیم و تربیت

نظر به اهمیت حرفه شریف معلمی، شبکه چهار سیما در حوزه تعلیم و تربیت برنامه ای را با هدف معرفی معلمان به عنوان کارشناسان تعلیم و تربیت تهیه کرده است که این روزها از این کانال به روی آنتن می رود.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ «مدرسه ایران» برنامه جدید شبکه چهار در حوزه تعلیم و تربیت، برنامه ای ترکیبی است که در گروه اجتماعی این شبکه به تهیه کنندگی «حمید اسکندری» در ۲۶ قسمت ۵۵ دقیقه‌ای تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مدرسه ایران» هرهفته به یکی از موضوعات حوزه تعلیم و تربیت که ارتباط مستقیم با مسائل و موضوعات مدارس دارد همچون تغییر ترکیب مدارس، بازمانده‌های از تحصیل، آموزش عمومی رایگان و ... با حضور کارشناسان می پردازد.

اسکندری تهیه کننده «مدرسه ایران» در خصوص اهداف و فرآیند تولید این برنامه گفت: «مدرسه ایران» با هدف تغییر روندهای خبری در حوزه تعلیم و تربیت تولید شده و قرار است به موضوع مدرسه، تعلیم و تربیت با نگاه جدید بپردازد.

اسکندری معتقد است اخبار حوزه تعلیم و تربیت از روند ثابتی برخوردارند که در طول سال ها تکرار شده و چندان هم برای تعلیم و تربیت در مدارس تاثیری نداشته است.

وی افزود: در حوزه تعلیم و تربیت اتفاقات مهمی در کشور رخ می دهد که این برنامه با هدف نشان دادن این نکات مثبت راه اندازی شده است و ما سعی داریم در هر برنامه این نمونه ها را نشان دهیم و از کارشناسانی که در این خصوص آگاهی و اطلاعات دارند دعوت و درباره مشکلات تعلیم و تربیت به صورت تخصصی گفت و گو کنیم.

اسکندری درباره ویژگی خاص این برنامه و تفاوت آن با دیگر برنامه ها در حوزه تعلیم و تربیت گفت: هم اکنون در حوزه تعلیم و تربیت دو برنامه «پرسشگر» و «مدرسه ایران» در حال پخش است. در برنامه «پرسشگر» نگاه کلان و مطالبه گر از مسئولان کشور وجود دارد اما در برنامه «مدرسه ایران» نگاه از سطح مدرسه شروع و مسائل و مشکلات روز مدرسه بررسی و پاسخ و راهکارهای برای آن ارائه می شود.

تهیه کننده برنامه «مدرسه ایران» افزود: بخشی از این برنامه به سئوالات و مطالبات مردم از مسئولان اختصاص دارد که این برنامه با طرح موضوعات و دغدغه های بینندگان، از مدیران و مسئولان پیگیری می شود و سعی کرده ایم تا این برنامه به عنوان پایگاه و مرجعی برای معلمان، خانواده ها و دانش آموزان باشد.

اسکندری در خصوص بخش‌های این برنامه ترکیبی گفت: ما 55 دقیقه برنامه در هفته داریم که 25 دقیقه آن در خارج استودیو ضبط می شود و در قالب چهار بخش به سراغ موضوعاتی می رویم که با موضوع برنامه مرتبط باشد. این بخش شامل نگاه فرهنگیان، خانواده ها و دانش آموزان است که در قالب یک گفت و گو، طرح مسئله می کنیم و راهکار ارائه می دهیم. «مدرسه ایران» یک آیتم هم به نام «تجربه امروزی» و «مدرسه فرنگی» هم دارد. در بخش «آیتم فرنگی» به سراغ تجربه های ایرانیان خارج از کشور می رود و درباره فضای آموزشی کشوری که در آن زندگی می کنند مطالبی را برای دیگر مخاطبان به اشتراک می گذارد. بخش «تاریخ و جغرافیا» و «استند آپ» از دیگر بخش های برنامه «مدرسه ایران» است.

این تهیه کننده درباره ارتباط با مخاطبان و بازخوردهای برنامه هم گفت: در شبکه های اجتماعی هم یک صفحه اجتماعی برای برنامه تعریف کرده ایم و معلم ها ارتباط خوبی با ما دارند و به طور جدی نظرات خود را برای ما ارسال می کنند حتی مسئولان به خصوص مدیران در وزارت آموزش و پرورش پس از آشنایی با ساختار و روند این برنامه بیشتر با ما در تعامل و ارتباط هستند و حتی در این مسیر با معاون وزیر آموزش و پرورش و سازمان پژوهش برای بهره مندی از تجربیات و رهنمودهای آن ها در ارتباط هستیم.

وی از تشکیل اتاق فکر پیش از ساخت و تولید این برنامه خبر داد و گفت: بیش از10 ماه قبل از تولید این برنامه، اتاق فکری را با بهره مندی از نظرات کارشناسان این حوزه و با کمک «مرکز حلقه تعلیم و تربیت مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع)»، «مرکز تحول بنیادین ریاست جمهوری» و تعدادی از کارشناسان حوزه تعلیم وتربیت که تجربیات اجرایی داشتند، تشکیل دادیم و بیش از 20 جلسه هم قبل از تولید برنامه داشتیم و هم اکنون نیز با دانشگاه فرهنگیان برای استفاده از نظرات و تجربیات آن ها برای برنامه در ارتباط هستیم.

اسکندری افزود: با وجود پخش چند قسمت از این برنامه، بازخوردها و نظران در خصوص «مدرسه ایران» بسیار خوب بوده و این برنامه توانسته جای خود را درمیان مخاطبان باز کند و تمام تلاش عوامل و دست اندرکاران این برنامه ، ارتقای کمی برنامه است.

تهیه کننده برنامه «مدرسه ایران» خاطرنشان کرد: برنامه آینده ما در فصل بعدی این است که دوربین برنامه را به خارج از تهران ببریم و صحبت فرهنگیان، خانواده ها و دانش آموزان دیگر استان ها را نیز بشنویم چون موارد زیادی در حوزه تعلیم و تربیت وجود دارد و تکریم و حفظ شان و منزلت معلمان و مجریان تعیلم و تربیت یکی از اهدافی است که این برنامه دنبال می کند.

وی ابراز امیدواری کرد: تولید و پخش این سبک برنامه ها بتواند در نشان دادن مسئولیت سخت و حساس مربیان و مجریان حوزه تعلیم و تربیت و تاکید بر تکریم و حفظ و شان این بزرگواران گامی موثر بردارند و همچنین با طرح موضوعات و مشکلات این حوزه به ارائه راهکار مناسب بپردازند.

«مدرسه ایران» از 14 آبان از شبکه چهار سیمای رسانه ملی روی آنتن رفته و هر هفته سه شنبه ها ساعت 21 پخش می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدرسه مدراس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تبریک فرمانده سپاه لرستان به مناسبت روز معلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، در متن پیام تبریک سردار باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری و گرامیداشت روز معلم آمده است:
«در جامعه‌ای که بر محور آموزش می‌چرخد، معلّم مرکز آن دایره و محور آن حرکت است.» مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

ضمن گرامی داشت ۱۲ اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد مطهری، اندیشمند و معلم علم و فرهنگ، این روز را به جامعه گرامی فرهنگیان اعم از معلمان، مربیان، اساتید و دبیران تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

همواره نقش و تاثیر آموزش در سنین قابل تربیت برای همگان آشکار است؛ چنان چه بسیاری از انقلاب‌ها و پیروزی‌ها و حتی شکست‌ها و عقب ماندگی‌ها ریشه در تعلیم و ترییت افراد یک ملت دارد؛ زیرا هر جامعه با افرادی اداره می‌شود که در سال‌های متمادی و در زمان شکل گیری شخصیت و اعتقاد و تربیت پذیری و پرورش روان و جسم، دانش آموزان هر مملکت و متاثر از مربیان خود بوده اند.

سال‌ها در ملت ایران تحصیلات به قشر خاصی تعلق داشت و بی سوادی و فرهنگ و تربیت اسلامی در تربیت غرب زدگان و شرق زدگانی محو شده بود که سکان دار عرصه تعلیم و تربیت بودند. 

به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، معلمان آگاه و بیدار و عالم قدم به میدان گذاشتند، معلمانی که علاوه بر تحصیلات علمی، در دانشگاه انقلاب و هشت سال دفاع مقدس درس اخلاق و آزادگی را نیز از بر کرده بودند.

پس از انقلاب اسلامی ایران، عدالت اجتماعی و توسعه نه در معنای متعارف غربی‌ها، بلکه در معنای واقعی که رفع فقر علمی و فرهنگی و اقتصادی است، با درایت و نظام سازی امامین انقلاب زیر پرچم اسلام که روشی کامل برای حاکمیت جامعه است، شکل گرفت.

امروزه کشور اسلامی ایران با ورود به گام دوم انقلاب و پشت سر نهادن گام چهل ساله اول خود، بیش از پیش به دقت در عرصه پرورش و تربیت نیاز دارد و باید با رهنمود‌های رهبر فرزانه که بی شک راهبردی و کاربردی هستند و با توجه به اسناد فرادستی ادامه راه را با سربلندی و نیل به آرمان هایش با درایت و تلاش معلمان متعهد طی کند.

امید است با لطف خداوند منان و عنایات حضرت، ولی عصر (عج)، اهداف تعلیم و تربیت رسمی و عمومی ایران، علاوه بر آموزش و پرورش، در تمام ارگان‌های کشور اعم از رسانه‌ها و نهاد‌های متولی فرهنگی، نظامی و مذهبی نیز پیگیری و عملی شوند.

دیگر خبرها

  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • تعلیم و تربیت مقوله‌ای مهم در محاسبات نظامی کشور است
  • بررسی آراء و اندیشه های علامه مصباح یزدی در حوزه تعلیم و تربیت
  • شهادت‌طلبی از شاخصه‌های نیروهای نظامی ایران است
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • پیام تبریک فرمانده سپاه لرستان به مناسبت روز معلم
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • اساسی‌ترین کار هر جامعه تعلیم‌ و تربیت است