Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@03:34:16 GMT

قسم را باور کنیم یا دم خروس را؟

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۵۱۲۵

قسم را باور کنیم یا دم خروس را؟

یک کارشناس مسائل سیاسی درباره اظهارات امروز اسحاق جهانگیری خاطرنشان کرد: شما در دولت یازدهم و دوازدهم کجا شفاف بودید؟ کدام قرار داد دولتی نه برای مردم بلکه برای نمایندگان مجلس شفاف بیان شد؟ به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علیرضا امینی کارشناس مسائل سیاسی درباره صحبت‌های امروز اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در همایش گرامیداشت هفته شورا‌های آموزش و پرورش با اشاره به موضوع شفافیت، یادداشتی نوشت که متن آن به این شرح است:

چه می‌کند دولت و دولتمردان یازدهم و دوازدهم، گاهی چنان به سخره می‌گیرند فهم جامعه را که به غیر از بهت و تعجب جامعه چیزی باقی نمی‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونه می‌شود باور کرد رفتار چندگانه دولت امید را؟

امروز معاون رئیس جمهور در همایش گرامیداشت هفته شورا‌های آموزش و پرورش عنوان می‌دارد:

«هرکس در هر مساله‌ای پنهان کاری کند ضرر کرده است و یکی از بزرگترین ضربه‌هایی که در ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی بیش از سقوط آن متحمل شدیم این بود که علت اتفاق را چند روز مبهم گذاشتیم. مردم بعد از آن ماجرا خیلی عصبانی شدند که چرا دو سه روز به آن‌ها واقعیت گفته نشد. شفافیت با مردم مهم‌ترین کاری است باید مورد توجه قرار گیرد».

جای تعجب است کسانی مدعی راست گویی و شفافیت با مردم هستند که در تمام دوران دولت امید نه تنها شفافیتی با مردم نداشتند بلکه رسما اعلام می‌دارند که مباحث مهم را نمی‌توان شفاف با مردم در میان گذاشت. جناب جهانگیری فقط جهت یادآوری عرض می‌شود.

ماجرای برجام یادتان هست که؟ یک کشور و یک ملت همه به دنبال شفافیت در توافق بودند و دولت تحت مدیریت جنابعالی و وزیر محترم خارجه آن محرمانه بودن آن را بلند فریاد زدند یا فراموش کردید وزیر محترم نفت تمام قد از محرمانه بودن مذاکرات با توتال دفاع کرد؟ و یا ماجرای ترجمه غلط متن CFT به مجلس و اعتراض شورای نگهبان که این گونه رفتار در گذشته این دولت سابقه چند باره دارد را فراموش کردید؟

یا هنوز یادآوری کنیم موضوع افزایش قیمت بنزین و ندانستن ریاست محترم جمهور از افزایش نرخ سوخت و تضاد آن با سخن وزیر کشور همین دولت که بیان داشتند که ماموران جایگاه‌های پمپ بنزین از ۳ روز قبل از موضوع افزایش نرخ سود با خبر بودند. کدام را باور کنیم معاون محترم رئیس جمهور؟ اقدامات محرمانه دولت مطبوع جنابعالی را یا دعوت به شفافیت بدنه نظام با مردم را! چرا و به چه دلیل با حرف‌های خود جامعه را ملتهب می‌کنید؟ چه قصدی پشت این تفکر است؟ عجیب است این رفتار چندگانه دولت امید!

شما در دولت یازدهم و دوازدهم کجا شفاف بودید؟ کدام قرار داد دولتی نه برای مردم بلکه برای نمایندگان مجلس شفاف بیان شد؟ که حال ادعای شفافی می‌کنید؟ در حالی که خود خوب میدانید که در حادثه ناگوار و تاسف برانگیز هواپیمای مسافربری که داغ شهیدان‌شان تا همیشه در قلب ایران زنده است و همه مردم ایران شریک غم این خانواده‌های داغدار هستند، طبق اسناد تاریخی ایران به عنوان سریعترین کشور در دنیا اعلام مسئولیت کرد در حالی که فقط به عنوان نمونه در سال ۲۰۱۴ اصابت موشک روسی به هواپیمای مالزی و کشته شدن ۲۹۸ نفر پس از ۳ ماه اعلام گردید. یقیناً بهتر از ما می‌دانید این نمونه‌های تاریخی را.

حال چرا این گونه سخن میگویید قضاوتش با اهل فکر و عقل که بیندیشند چه است پشت این همه تضاد جناب جهانگیری به نظر شما: باید قسم روباه را باور کنیم یا دم خروس را؟ خودتان قضاوت کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شفافیت دولت اسحاق جهانگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالمطهر محمدخانی؛ رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در روزنامه همشهری نوشت، روسای جمهور در ادوار مختلف، سفرهای استانی به بخش‌های مختلف کشور را در دستور کار داشتند اما کلانشهر «تهران» به‌دلیل آنکه پایتخت و محل حضور وزارتخانه‌ها و مراکز دولتی است، هرگز جایگاهی در برنامه‌ها نداشت و از این‌رو شهرداری در همه ادوار تنها هزینه حضور دولت را پرداخت می‌کرد و در مواجهه با گره‌های موجود نمی‌توانست دولت را تمام‌قد با خود همراه کند که این روند مشکلات بسیاری را به تهران تحمیل کرد.
از سوی دیگر، شهرداری در برخی پروژه‌ها نیاز به همراهی دولتمردان دارد که هرگز از سوی دولت‌های گذشته عملیاتی نشده است. حضور شهردار تهران در هیأت دولت از همان روزهای ابتدایی رهاوردهای بسیاری برای شهر داشته ‌که یکی از آنها همراهی دولت برای انعقاد قراردادهای واردات واگن و وسایل حمل‌ونقل برقی و همچنین بازدید رئیس‌جمهور از جنوب پایتخت بود. روز پنجشنبه در یک رخداد کم‌نظیر، دولت سیزدهم تصمیم گرفت تا از بخش‌های مختلف جنوب تهران بازدیدی داشته باشد و طی دیدار با مردم، گره از مشکلات شهروندان باز کند؛ بازدیدی که برای نخستین‌بار طی ادوار مختلف انجام شده بود و شهروندان توانستند دغدغه‌های خود را با رئیس‌جمهور، وزرا و مدیران شهری به‌صورت همزمان در میان بگذارند. در این میان رئیس‌جمهور، وعده افتتاح چند مرکز درمانی و بیمارستانی را به مردم منطقه۱۷ داد؛ منطقه‌ای که در این زمینه دچار کمبود سرانه است. نوسازی بافت فرسوده نیز یکی از دغدغه‌های مردم در جنوب شهر تهران است که ارائه بسته‌های تشویقی و هماهنگی با شهرداری برای نوسازی در دستور کار رئیس‌جمهور قرار گرفت. مسئله کمبود برق و خاموشی نیز دیگر دغدغه مردم تهران به‌خصوص در فصل تابستان است که رئیس‌جمهور در این خصوص عنوان کرد: «با تولید ۸۰۰۰مگاوات برق، ناترازی رفع شده است.» همچنین بحث وجود بافت مسکونی در حریم ریلی راه‌آهن دیگر مطالبه شهروندان بود که دولت برنامه‌های خود را برای رعایت حریم ریلی و حل پلاک‌های مسکونی‌ تشریح کرد. در این دیدار خبری خوش به پایتخت‌نشینان داده شد: ۱۳هزار پلاک در منطقه۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به‌عنوان پلاک فرسوده هستند و درصورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت‌وساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود و امکان ساخت ۳۰هزار واحد مسکونی فراهم خواهد شد. وزیر کشور نیز به همراه مدیران شهری بازدیدی از عملیات عمرانی فاز دوم پروژه بزرگراه شهید بروجردی، ابرپروژه باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س) و شن‌چاله‌ها داشت که برای رفع معارضان پروژه بروجردی نیز دستوراتی از سوی وی صادر شد. همچنین بنا شد تا دولت طرحی برای انتقال بازار آهن شادآباد ارائه کند. صیانت از حریم پایتخت دیگر موردی بود که در این بازدید بر آن تأکید شده است. یکی دیگر از موضوعاتی که سال‌ها مردم منطقه۱۷ را درگیر کرده، وجود تیرهای برق معارض و فرسوده بود و حضور این تیرها باعث سختی رفت‌وآمد خودروهای امدادی می‌شد که رئیس‌جمهور دستور جمع‌آوری این تیرها را دادند. بازدید صورت‌گرفته در ششم اردیبهشت‌ماه، آورده‌های بسیاری برای پایتخت‌نشینان به‌خصوص مردم جنوب شهر داشت و به یاری خدا، گره مشکلات چندین و چندساله پایتخت ‌باز خواهد شد. به‌نظر می‌رسد طی ادوار مختلف شهرداری این هماهنگی بین مدیریت شهری و دولت در نوع خود کم‌نظیر است و پیوند دولت خدمتگزار و شهرداری تهران با یکدیگر را می‌توان به‌عنوان مسیری برای بهبود چالش‌های موجود در پایتخت دانست که به‌عنوان یک الگو برای ادوار بعدی درنظر گرفته خواهد شد.

کد خبر 847383 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهرداری شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • داستان شفافیت (۲)؛ بیم و امید یازدهمین مجلس برای شفاف شدن
  • دُم خروس بیرون زد!
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • هشدار جهانگیری درباره مهاجرت نخبگان
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران / عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران /عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا