Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه تبریز با دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تفاهم‌نامه همکاری مشترک به منظور پذیرش دانشجوی غیر ایرانی امضا کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه تبریز با دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند. این تفاهم نامه همکاری مشترک بیشتر به منظور بهره برداری از ظرفیت‌های بالقوه منطقه آزاد اروند در جهت جذب دانشجویان غیر ایرانی به ویژه از کشور‌های همسایه عربی، بین دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با حضور روسای این دانشگاه‌ها به امضای طرفین رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز ضمن اعلام این خبر گفت: این تفاهم نامه بنا به درخواست دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در راستای استفاده از جایگاه و اعتبار علمی بالای دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاه بزرگ جامع کشور در جهت تسریع در جذب اتباع کشور‌های علاقمند به ویژه کشور‌های عربی همسایه برای تحصیل در جمهوری اسلامی ایران در کنار استفاده از ظرفیت و ویژگی‌های منحصر به فرد منطقه آزاد اروند به امضا رسیده است.

رئیس دانشگاه تبریز همچنین در نشست با هیات رئیسه دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر ضمن معرفی ظرفیت‌های دانشگاه تبریز در حوزه‌های مختلف، حضور در عرصه‌های بین المللی را از برنامه‌های راهبردی این دانشگاه عنوان کرد.

زراء نژاد رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر نیز در این آیین ضمن قدردانی از حضور مجیدی در این دانشگاه بیان کرد: دانشگاه علوم و فنون دریایی تنها دانشگاه مستقر در منطقه آزاد است که به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود اشتیاق فراوانی به استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های بزرگ کشور به ویژه شهر تبریز، با وجود تنوع رشته‌های تحصیلی موجود در آن در جهت پاسخگویی به اشتیاق متقاضیان عربی به تحصیل در خرمشهر را دارد.

وی در ادامه تاکید کرد: ایجاد دوره مشترک آموزشی با دانشگاه بصره از طریق استفاده از اعتبار والای علمی دانشگاه‌های بزرگ مانند دانشگاه تبریز از دیگر برنامه‌های آتی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر است.

یادآور می‌شود: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در سال ۱۳۵۵ در منطقه آزاد اروند تاسیس شده و به دلیل قرابت جغرافیایی و فرهنگی منطقه با کشور‌های همسایه عربی به ویژه کشور عراق، دارای ویژگی‌های منحصر به فردی جهت تحصیل متقاضیان عراقی در مقاطع تحصیلات تکمیلی است.

 بازدید از امکانات دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، دیدار با امام جمعه خرمشهر در مسجد جامع این شهر، زیارت یادمان شهدای شلمچه از جمله دیگر برنامه‌های سفر یکروزه رئیس دانشگاه تبریز و مدیر همکاری‌هایعلمی و بین المللی این دانشگاه به خرمشهر بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تفاهم نامه همکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۶۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجید وفایی‌فر، مدیر ایمینو (مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران) در حاشیه نمایشگاه اینوتکس گفت: ایجاد فن‌بازار تخصصی معدن به نمایندگی ایمیدرو و با اجرای ایمینو انجام می‌شود. این تفاهم‌نامه میان مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و محمدرضا موثقی‌نیا، رئیس ایمیدرو به امضا می‌رسد تا به اعتلای صنعت معدن در کشور کمک کند.

وی افزود: این تفاهم‌نامه به نوعی حلقه اتصال میان معدن و زیست‌بوم نوآوری کشور است. آنطور که به‌نظر می‌رسد این تفاهم‌نامه می‌تواند کمک کند تا بخش سنتی کشور در حوزه معدن بتواند با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی ارتباط برقرار کرده و کمک بزرگی برای حل مشکلات صنعت معدن باشد.

وی گفت: صنایع معدنی می‌توانند مشکلات خود را به این شرکت‌ها اعلام کرده و راه‌حل‌های فناورانه به دست بیاورند. 

همچنین محمدصالح خالقی، دبیر شبکه ملی فن‌بازار ایران با اشاره بر هدف این تفاهم‌نامه گفت: با توجه به نیاز‌های فناورانه حوزه معدن و شناسایی ۳۰۰ قلم کالای وارداتی، فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد. بدین صورت ما با رصد کل کشور و بررسی ظرفیت‌های موجود به رفع نیاز‌های این حوزه می‌پردازیم و به نوعی به سرمایه‌گذاری حوزه معدن کمک می‌کنیم.

مجتبی جباری‌پور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس در ادامه اظهار کرد: «ما با مشارکت ذینفعان حوزه صنعتی معدن توانستیم با اعطای نمایندگی فن‌بازار تخصصی معدن به ایمیدرو نیاز‌های این حوزه را رفع کنیم. فن‌بازار یک زیر ساخت برای تبادل نوآوری فراهم می‌کند و راهبری تخصصی آن را ایمیدرو برعهده خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز