Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، در پی انتشار ویدئویی در تاریخ اول دی ماه  ۱۳۹۸ که حاوی تصاویر پنیرهای مشکوک به آلودگی میکروبی محصولات شرکت پگاه لرستان (خرم آباد) که به اشتباه پگاه تهران بیان شد، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد:

سازمان ملی استاندارد ایران علیرغم نبود الزام نسبت به پیگیری موضوع در شرایطی از جمله باز بودن بسته بندی پنیرهای نمایش داده شده، عدم اطلاع ازشرایط نگهداری و حمل و نقل آنها توسط توزیع کنندگان و فروشندگان کالا، اطمینان نداشتن از آسیب دیدگی ظاهری بسته بندی و باز نبودن جزئی پوشش در محصولات ناشی از صدمات فیزیکی حمل و نقل نامناسب فرآورده و از همه مهم تر نبود امکان آزمون های کنترل کیفیت به خصوص آزمون های میکروبی پس از باز شدن بسته بندی، به دلیل اهمیت موضوع و رفع تشویش اذهان عمومی در خصوص فرآورده های لبنی دارای نشان استاندارد، موضوع را با قید فوریت در دستور بررسی و اقدام قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا تاکنون ۴۵ نمونه برداری از فرآورده مذکور در تاریخ موردنظر و تاریخ های نزدیک به آن انجام شده، که متعاقبا نتایج ارزیابی و آزمون نمونه ها از طریق سامانه اطلاع رسانی استاندارد ایران به نشانی https://standardna.ir به اطلاع عموم رسانده خواهد شد.

همچنین با بازرسی سرزده از واحد تولیدی در این زمینه مستندات کنترل کیفیت نمونه پنیر با سری ساخت و تاریخ تولید مورد نظر از شرکت پگاه لرستان اخذ شدکه نتایج بازرسی های اولیه از محصولات قرنطینه و موجود در انبار شرکت، حاکی از آلوده نبودن به کپک در نمونه های پنیر تولیدی  آذر و دی ماه شرکت مذکور است.

روابط عمومی سازمان ملی استاندارد ایران به فروشندگان و مصرف کنندگان انواع محصولات لبنی اعلام  می دارد که با توجه به ماهیت مواد متشکله فرآورده های لبنی و عدم استفاده از نگهدارنده در تولید این فرآورده ها، در صورت هر گونه آسیب دیدگی ظروف بسته بندی  و رعایت نکردن الزامات شرایط نگهداری مندرج در برچسب فرآورده، احتمال آلودگی‌های میکروبی محصولات لبنی در طول تاریخ انقضای مصرف، وجود دارد، لذا  توصیه می‌شود در هنگام خرید این محصولات  از سالم  و تمیز بودن بودن ظروف بسته بندی، اطمینان حاصل کرده و از خرید محصولات لبنی نگهداری شده در خارج از یخچال و در معرض نور مستقیم آفتاب نیز جدا خودداری کنند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۸۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی در خصوص فعالیت های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی