Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@07:18:24 GMT

خرید دستگاه برای شناسایی منشاء بوی بد تهران

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۹۰۲۶

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محمد رستگاری در جلسه امروز کاهش آلودگی هوای استان تهران در پاسخ به پرسش ایسنا درباره سرانجام منشایابی بوی نامطبوع تهران، اظهار کرد: درحال حاضر چهار جلسه کارگروه شناسایی منشا بوی نامطبوع تهران برگزار شده است اما ما هنوز درباره علت این بو به قطعیت نرسیده‌ایم.

معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان تهران با بیان اینکه از دانشگاه‌های مختلف درخواست همکاری کرده‌ایم، تصریح کرد: تعدادی از دانشگاه‌ها برای انجام تحقیقات و آزمایش‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند و دستگاه‌های مختلف از جمله محیط زیست و شهرداری تهران تکالیف اجرایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رستگاری افزود: شهرداری تهران نسبت به خرید دستگاهی برای کمک به شناسایی منبع بو اقدام کرده است و اداره محیط زیست استان نیز یکی دو دستگاه ثابت را برای شناسایی منبع بو نصب کرده است.

وی با بیان اینکه قرار است یک ایستگاه هواشناسی در محل آرادکوه نصب شود، گفت: این اقدامات در شناسایی منبع بو به ما کمک می‌کند.

معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان تهران ادامه داد: هر زمان که جهت باد در تهران از جنوب به شمال بوده، بوی نامطبوع در سطح شهر پخش شده است. این نشان می‌دهد که کانون بوی نامطبوع در جنوب تهران است ولی برای رسیدن به قطعیت به آزمایش‌های بیشتری نیاز داریم.

مرتضی عاقل منش- معاون برنامه‌ریزی سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران- در ادامه جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران درباره آخرین وضعیت پارک جنگلی چیتگر و بدهکاری شهرداری به سازمان آب توضیح داد: حقابه پارک جنگلی چیتگر باید از سازمان آب تامین می‌شد اما طی دو سال گذشته به دلیل بدهکاری شهرداری جلوی این حقابه گرفته شد.

عاقل منش افزود: در شهریور ماه امسال با تفاهمنامه‌ای که به امضا رسید این مشکل برطرف شد. در حال حاضر عملیات احیا درختان درحال انجام است و امیدواریم در سال آینده چهره سرسبزی از این منطقه داشته باشیم.

وی در ادامه تصریح کرد: این که می‌گویند مساحت پارک چیتگر حدود ۴۰۰ هکتار کاهش یافته است چندان درست نیست. البته باید بررسی‌های بیشتری انجام داد.

عاقل‌منش در پایان گفت: در سال جاری ۱۲۰۰ هکتار از اراضی پهنه‌های شمالی و شرقی تهران در مناطق‌ ۱۳، ۱۴، ۱۵، ۱ و ۴ تحت عملیات جنگل‌کاری و عملیات سبز قرار می‌گیرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه رابرت مک ایر سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی شهاب حسینی سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا بوی بد تهران منشاء بوی بد محیط زیست آلودگی هوای مکانیسم ماشه رابرت مک ایر سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی شهاب حسینی سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است

حلیا سادات حسینى مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در خصوص محیط زیست گفت: مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ و به‌ویژه شهردار به گفته وی متخصص و مردمی این منطقه در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • شمش خم کن چیست؟
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • خرید دو دستگاه کامیون برای شهرداری شهرکرد
  • عملیات «وعده صادق» منشاء تحولات مهم در نظام بین الملل
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است