Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سی‌ان‌ان در گزارشی به تفاوت رویکرد آمریکا و ایران در عراق پرداخته و خروج اجباری نظامیان آمریکایی را از عراق، پیروزی بزرگی برای ایران می‌داند. تاریخ انتشار: 04:00 - 29 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۷۸۵۳ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ پایگاه  شبکه ذخبری «سی‌ان‌ان» در گزارشی در مورد تحولات اخیر در عراق به ویژه در پی عملیات موشکی ایران علیه پایگاه هوایی «عین الاسد» عراق -محل استقرار نظامیان تروریست آمریکایی- نوشت «حضور آمریکا در عراق احتمالا به پایان خجالت آور خود نزدیک شده و قدرت ایران رشد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
گزارش سی‌ان‌ان با اشاره به ادعای «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر خروج نظامیان این کشور از منطقه غرب آسیا و پایان دادن به جنگ‌های پر هزینه در این منطقه نوشت، «ترامپ این کار را نه با میل بلکه ناچارا باید انجام دهد و این پیروزی بزرگی برای ایران است؛ چرا که پارلمان عراق، جایی که بزرگ‌ترین جناح‌ها و بلوک هایش روابطی ناگسستنی با تهران دارند، فرآیند خروج نظامیان خارجی از کشور خود را در واکنش آشکار به عملیات تروریستی آمریکا علیه فرودگاه بغداد که منجر به ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد، آغاز کرده‎اند. این تصمیم به تایید دولت عراق نیز رسیده است.»
در ادامه گزارش آمده است، «در حالی که کارشناسان، خروج آمریکا از عراق را دارای تبعاتی مانند احیای مجدد گروه تروریستی داعش از یک سو و افزایش نفوذ ایران در عراق از سوی دیگر می‌دانند، باید بدانیم که ایران برخلاف آمریکا که فاقد استراتژی مداوم و منسجم در عراق است، از زمان تجاوز آمریکا به این کشور توانسته نفوذ خود را در زمینه‌های سیاسی و اقتصادی گسترش بدهد؛ از این روست که تصمیم پارلمان عراق مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی که همسو با استراتژی بلند مدت منطقه‌ای ایران یعنی خروج آمریکا از منطقه است، چندان جای تعجب ندارد.»
گزارش در ادامه به نقل از «فواز جرج»، استاد روابط بین الملل دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن می‌نویسد: «ایران اکنون تاثیرگذارترین کشور منطقه است و خروج آمریکا از منطقه، تنها شرایط را برای رشد قدرت این کشور فراهم می‌کند.»   بیشتر بخوانید:  اینجا عین الاسد است!  گزارش سی‌ان‌ان از پایگاه آمریکایی عین الاسد
«جرج» در ادامه با تاکید بر این که مهم‌ترین چالش فعلی پیش روی عراق نه مبارزه با داعش بلکه بازسازی کشورِ مواجه با فساد است، گفت: «خروج آمریکا از عراق این تصور را برای مردم سراسر منطقه ایجاد می‌کند که ترامپ واقعا راهبردی برای خاورمیانه ندارد.»
در بخش دیگری از این گزارش آمده است، «خروج اجباری آمریکا از عراق، پایان تحقیر آمیزی برای ماموریت دراز مدت آمریکا در عراق است که سبب هدر رفتن صد‌ها میلیارد دلار از پول مالیات دهندگان و کشته شدن هزاران سرباز آمریکایی شد؛ این در حالی است که ایران با درک شرایط سیاسی، امنیتی و اقتصادی عراق توانست نفوذ گسترده‌ای بر تحولات ساری و جاری در این کشور داشته باشد؛ همچنین پیام‌های متناقض ترامپ، مقام‌های عراقی را واقعا خسته کرده است.»   سی‎ان‎ان در پایان نوشت «در حالی که مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا تلاش می‌کند این پیام را ارسال کند که آمریکا برای نبرد با داعش حضور دارد، اظهارات ترامپ از هدف دیگری حکایت دارد؛ بنابراین این گونه به نظر می‌رسد که آمریکا، منافع خود را در عراق از مبارزه با داعش به مقابله با ایران تغییر داده و عراق دیگر نمی‌پذیرد که عراقی قدرتمند و با ثبات هدف آمریکا از حضورش در این کشور باشد؛ چرا که در این صورت باید از نزدیکی ایران و عراق حمایت کنند. این تضاد نه تنها در عراق بلکه در سیاست‌های منطقه‌ای آمریکا کاملا مشهود است؛ در واقع کمپین فشار حداکثری ترامپ، تامین کننده استراتژی درازمدت ایران در عراق است.»
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عملیات موشکی ایران تحولات بین الملل آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان: سفر ابراهیم رئیسی موفقیت‌آمیز بود/ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد

خواجه محمد آصف سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد را بسیار حائز اهمیت و موفقیت آمیز دانست و تاکید کرد: ما به یافتن راهی برای پیشبرد پروژه مشترک گازی با تهران خوشبین هستیم.

به گزارش ایرنا، وی درباره سفر اخیر سید ابراهیم رئیسی به اسلام‌آباد و دیدار با مقام‌های بلندپایه پاکستانی گفت: این یک سفر بسیار موفقیت آمیز بود و ما به دستاورد‌های آن اطمینان داریم.

وزیر دفاع پاکستان با اشاره تلویحی به آمریکا که اخیرا نسبت به تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد ابراز نگرانی کرده است، افزود: ما اهمیتی به مخالفت‌های خارجی نمی‌دهیم، لذا اگر کسی در پی سفر آیت‌الله رئیسی دچار دردی شده، ما دوایی برای درد آنان نداریم.

وی آینده خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان را روشن توصیف و اضافه کرد: معتقدیم که راهی برای پیشبرد پروژه مشترک گازی پیدا خواهیم کرد و آن را به مرحله بهره‌برداری خواهیم رساند.

خواجه محمد آصف در بخشی دیگر از اظهاراتش، خواستار وحدت کشور‌های منطقه برای مقابله با چالش‌های مشترک شد و گفت: متاسفانه رویکرد دوگانه غرب و حمایت مستمر آنان از اسرائیل منطقه را به شدت آسیب پذیر کرده است.

وزیر دفاع پاکستان اظهار داشت: منطقه ما شاهد افزایش مداخله قدرت‌های بزرگ است، لذا ما باید برای دفاع از منافع خود در یک جبهه حضور داشته باشیم. در چنین اوضاعی سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان بسیار حائز اهمیت است.

وی تروریسم را تهدید مشترک اسلام‌آباد و تهران دانست و افزود: غلبه بر تهدید تروریسم اجتناب ناپذیر است، از این رو هر دو کشور برادر مصمم به افزایش همکاری‌های خود در این حوزه هستند.

خواجه محمد آصف با اشاره به حمایت جبهه غرب از رژیم اسرائیل نیز گفت: حمایت از فلسطین مسوولیت و وظیفه پاکستان است و معتقدیم نسل کشی مردم غزه جنایتی است که مانند آن را در تاریخ مشاهده نمی‌کنیم.

جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در بیانیه مشترک خود پس از پایان سفر رسمی سید ابراهیم رئیسی، خواستار آتش بس فوری و بی قید و شرط در غزه، دسترسی بلامانع مردم این منطقه به کمک‌های بشردوستانه و بازگشت آوارگان فلسطینی شدند.

ابراهیم رئیسی در اولین سفر خارجی خود در سال جدید، صبح روز دوشنبه وارد اسلام‌آباد شد.

وی در اسلام‌آباد روز پرکار و فشرده‌ای داشت. محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان با حضور در هتل محل اقامت رئیس جمهور، با وی دیدار و سپس رئیسی راهی کاخ نخست وزیری شد؛ جایی که محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان رسما از وی استقبال کرد. پس از آن دیدار‌های دوجانبه و سپس رایزنی میان هیات‌های بلندپایه به ریاست سران دو کشور برگزار شد.

مقامات ایران و پاکستان همچنین در حضور ابراهیم رئیسی و شهباز شریف ۸ تفاهم نامه همکاری نیز امضا کردند.

رئیسی سپس با آصف علی زرداری همتای پاکستانی خود دیدار کرد و طرفین طیف گسترده‌ای از موضوعات مهم دوجانبه، تحولات منطقه و بین المللی به ویژه جنایات رژیم غاصب اسرائیل علیه نوار غزه و فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

دیگر خبرها

  • کاخ سفید: برنامه‌ای برای سفر اردوغان به آمریکا وجود ندارد
  • پاکستان: سفر ابراهیم رئیسی موفقیت‌آمیز بود/ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • پایان ماجراجویی آمریکا در آفریقا
  • تایلند 3 عراق 2، هفتمین صعود متوالی به جام جهانی
  • تایلند 3 عراق 2: صعود به جام جهانی با بازگشت شیرین
  • جزئیات توافق مهم امنیتی ایران و عراق
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق (+جزئیات)
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • همسر تیاگو سیلوا و واکنش کنایه‌آمیز پس از تحقیر چلسی به دست آرسنال! / عکس