Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@22:46:26 GMT

۲۱ هزار مهابادی در بافت فرسوده زندگی می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۷۰۳۲۴

۲۱ هزار مهابادی در بافت فرسوده زندگی می‌کنند

عزیز عزیزنژاد روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بافت‌های فرسوده مهاباد اغلب در بخش‌های مرکزی و جنوبی این شهر واقع شده که محله‌های «ارمنیان»، «رزگه‌ریان»، «وفایی»، «باغ سیسه»، «سه‌آسیاب»، «مناف‌آباد»، «محله مسجد سعدی»، «محمودکان» و «گمرک قدیم» را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: ۱۴ درصد مساحت مسکونی این شهر نیز جزو بافت‌های ناکارآمد محسوب می‌شود و به بهسازی، نوسازی و ساماندهی نیاز دارد که بخشی از آن به دست‌اندرکاران مدیریت امور شهری و بخشی هم به مردم برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزنژاد اضافه کرد: طرح بازسازی بافت فرسوده مهاباد شناسنامه‌دار شده و این طرح از چند سال قبل تهیه و به وسیله شورای عالی معماری و شهرسازی به تصویب رسیده‌است.

مسوول روابط‌عمومی شهرداری مهاباد از مردم خواست تا نسبت به ساخت ساختمان‌ها بر اساس مقررات ملی تحت نظارت سازمان نظام مهندسی و نظارت عمومی شهرداری اقدام کنند، چون حفظ ضوابط شهرسازی و توسعه شهری در ساماندهی بافت فرسوده و بهبود وضعیت زندگی شهروندان تاثیرگذار است.

وی تاکید کرد: طبق برنامه‌های چهارم، پنجم و ششم توسعه، وظایف شهرداری‌ها و دولت در نوسازی بافت فرسوده مشخص شده و شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی با هدف ترغیب مردم به نوسازی بافت‌های فرسوده، مشوق‌هایی از جمله تخفیف در صدور پروانه و ارائه تسهیلات بانکی ارزان قیمت را در نظر گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه ایجاد مراکز فرهنگی و اجتماعی در مناطق فرسوده جزو اولیت‌های شهرداری و مسوولان شهرستان است، افزود: شهروندان ساکن در بافت‌های فرسوده در دریافت خدمات شهری دچار مشکل و تنگنا هستند زیرا اجرای طرح‌های زیرساختی مورد نیاز در این مناطق توسط دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و شهرداری‌ها با محدودیت‌ها و موانع زیادی روبرو است.

عزیزنژاد عنوان کرد: بافت فرسوده علاوه بر این که سیمای شهر را از توسعه و عمران دور می‌کند، در مواقع بروز بحران و حوادثی نظیر زلزله، خسارت‌های مادی فراوان و تلفات انسانی زیادی را بر جای می‌گذارد.  

شهر ۱۸۲ هزار نفری مهاباد دارای ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومترمربع مساحت بوده و از سال ۱۳۰۶ بلدیه یا شهرداری در آن راه‌اندازی شده‌است.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 دستگاه های اجرایی روابط عمومی شهرداری زلزله فرهنگی و اجتماعی گمرک قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۰۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان تسهیلات نوسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برای نوسازی بافت های فرسوده تسهیلات در قالب های مختلف در نظر گرفته شده است گفت:  تسهیلاتی در حوزه ودیعه مسکن و بافت های تاریخی و همچنین اسکان موقت در نظر گرفته شده است.

وی  با بیان اینکه برای تسهیلات بانکی در بافت های فرسوده پنج نوع وام قابل دریافت است، بیان کرد: یک نوع تسهیلات مربوط به نوسازی بافت های فرسوده است که همانند تسهیلات نهضت ملی مسکن  تا سقف ۵۵۰ میلیون تومان است که به نوعی تسهیلات ارزان قیمت است.

آیینی با اشاره به اینکه با تصویب مجلس و تایید آن در شورای نگهبان و با پیگیری های انجام شده در برنامه هفتم تمامی واحدهای بافت های فرسوده از تخفیفات نهضت ملی مسکن برخوردار می شوند افزود: واحدهای بافت های فرسوده از تمامی تخفیفات و حمایت های نهضت ملی مسکن تا سقف پنج طبقه استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه  تسهیلات نوع سوم مربوط به  اسکان موقت است گفت: تسهیلات نوع چهارم مربوط به پرداخت تسهیلات در بافت های تاریخی است.

 معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه  تسهیلات اسکان موقت در بافت های تاریخی را شامل می‌شود گفت: در این زمینه مثل نهضت ملی مسکن برخی بانک ها همکاری می‌کنند و برخی همکاری لازم را ندارند.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته روند اعطای تسهیلات نسبت به گذشته  از سوی بانک ها  بهتر شده و امیدواریم  برای بهبود وضعیت و رونق در نوسازی بافت های فرسوده این روند بهبود یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان
  • کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت / معلم مهابادی که بود؟ + عکس
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • شستن دست با تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • شستن دست با ماده مشتعل تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • ۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند