Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@13:22:50 GMT

مسئولین با مردم حرف بزنند

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۷۰۶۰۸

مسئولین با مردم حرف بزنند

ایسنا/بوشهر انگار فاجعه و سوگ این سرزمین انتهایی ندارد؛ مردم هنوز رخت عزا را از تن درنیاورده، مصیبتی دیگر بر سرشان آوار می‌شود که هر بار شوم‌تر و تکان‌دهنده‌تر از قبل، کام‌شان را به زهر می‌آلاید.

سقوط هواپیمای اوکراینی و جان باختن شمار زیادی از هم‌وطنان‌مان در پی این حادثه‌ی اندوه‌بار فاجعه‌ای است که حتی به قلب بی‌خیال‌ترین افراد چنگ انداخته و دردی بی‌امان را به جان‌شان می‌اندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حادثه ای که ملتی را عزادار کرده، مسئله‌ای نیست که به این زودی کم‌رنگ یا فراموش شود و اینک آنچه در این آشفته ‌بازار مطرح می‌گردد، سلب اعتماد مردم از مسئولین و آسیب شناسی وضعیت حاضر است.‌

اسماعیل حسام مقدم، دبیر انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات استان بوشهر در خصوص رویداد ناگوار اخیر به ایسنا می‌گوید: «فاجعه رخ نمی‌دهد بلکه برساخته شده و شکل می‌گیرد؛ این بدین معنی است اتفاقاتی که در چند مدت اخیر پشت سر هم رخ داده، در ساختارهای رسانه‌ای، شبکه‌های اجتماعی، عرصه‌ی عمومی و افکار مردم بازتاب و در خود مازادی ایجاد کرده که فارغ از آن اتفاق اولیه است. برساخته شدن فاجعه در درون اذهان عمومی، رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی توان بسیار بالایی دارد تا مردم را بسیج کرده و به سمت رفتاری خاص بکشاند که این فاجعه نیز آنان را به سوی سوگواری هدایت کرده است. سوگواری در اینجا از امری فردی مبدل به امری جمعی و اجتماعی شده و دیگر به عنوان یک ماتم و عزای شخصی برای خانواده‌های داغ‌دیده معنا پیدا نمی‌کند و چون اذهان عمومی و مردم تحت تأثیر و تأثر قرار گرفته‌اند، ما با یک سوگواری ملی و دسته جمعی مواجه هستیم.»

وی می‌افزاید: «اولین کاری که مسئولین و سیاستگذاران باید انجام دهند، پذیرش این مسئله است که این مردم سوگوار بوده و سوگواری‌شان وجهی اجتماعی و جمعی دارد و صرفاً سوگواری شخصی نیست.»

حسام مقدم با بیان اینکه ساز و کارهای اجتماعی در برخورد با پدیده‌های اجتماعی مواجهات متفاوتی را از خود بروز می‌دهد، بیان می‌کند: «یک درگیری و کشاکش همیشگی در بین جامعه شناسان وجود دارد؛ این چنین که جامعه همواره یا به سمت نظم یا به سمت تضاد پیش می‌رود. مسئله در اینجا بستگی به این دارد که مسئولین و کسانی که مدیریت و اداره‌ی دولت و حاکمیت را بر عهده دارند، چگونه با این سوگواری و عزای جمعی برخورد می‌کنند.»

مجری طرح ملّی گفت‌وگوی خانواده در استان بوشهر ادامه می‌دهد: «این ماتم به خاطر اشتباه و فقدان مدیریت صحیح و کارامد به وجود آمده و اگر قرار باشد برخوردی پرخاشگرایانه با این مردم صورت بگیرد، با توجه به اینکه این جامعه که در چند وقت اخیر با مسائلی رو به رو شده و تحت تأثیر قرار گرفته، خشمی نهفته در درون خود دارد و اگر با این سوگ و عزا برخوردی از سر عدم عذرخواهی و عدم پذیرش مسئولیت یا استعفا صورت گرفته و حتی سوگواری مردم نیز مورد پذیرش واقع نشود، جامعه به سمت ساز و کارهای آنتاگونیستی و تضاد حرکت می‌کند. این مسئله قابل پیش‌بینی است و پیشگیری نیز در درون همین پیش‌بینی لحاظ می‌شود؛ لذا مهم‌ترین چیزی که مسئولین و تصمیم گیرندگان باید بپذیرند، سوگواری مردم است؛ همان گونه که در مورد سردار سلیمانی پذیرفتند و همین مردمی که سوگوار مسافران هواپیمای اوکراینی هستند، در مراسم سوگواری سردار سلیمانی نیز بودند.»

به گفته‌ی وی، پذیرش این رخداد جامعه را به سمت یک گفت‌وگوی ملی پیش می‌برد، به خصوص مسئولین و کسانی که در این اتفاق آخر مرتکب اشتباه شدند باید گفت‌وگو کرده و با مردم حرف بزنند؛ البته نه به این شکل که فقط آن‌ها حرف بزنند بلکه بگذارند مردم حرف‌شان را زده و آنان نیز به مردم گوش دهند و بشنوند که شنیدن در این لحظات سوگواری امری بسیار حیاتی و ضروری است.

وی در پایان تصریح می‌کند: «به لحاظ جامعه شناختی ما در لحظه‌ی کنونی نیاز به یک گفت‌وگوی ملّی و فهمی از دیگری داریم؛ باید به مردم سوگوار گوش داد و از رنجی که می‌برند آگاه شد تا ساز و کار اجتماعی که به سمت نظم پیش می‌رود، از درون همین فهم و گفت‌وگوی ملی شکل گرفته و در ادامه نظم اجتماعی بتواند به زندگی افراد بازگشته و به واقعیت نزدیک‌تر شده و بتواند رنج‌های روانی این سوگواری ملی را التیام بخشد.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هواپیمای اوکراینی سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۰۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!

روز گذشته، رئیس سازمان صداوسیما اعلام کرد به زودی تمام استان‌های ایران با تجهیز شدن واحدهای سیار به کیفیت HD خواهند رسید تا مسابقات فوتبال در تمامی نقاط ایران با کیفیت بالا پخش شود و شرایط تصویربرداری بهبود پیدا کند.

به گزارش برترین‌ها، احتمالا در نگاه نخست هر مخاطبی با شنیدن این خبر مثل یک وعده پوچ رفتار کند و این را هم مثل باقی وعده‌ها در صندوقچه خاطرات دفن کند اما تصاویر مخابره شده از رفسنجان حین دیدار مس و پیکان ثابت کرد که انگار خبرهایی در کار است. خب البته ما خرسندیم از این تغییر. هر چند که دیر رخ داده اما خب خوشحالیم که چشمانمان قرار است کمتر اذیت شوند. به هر حال روند پیشرفت ما همین است و البته که دنیا هم‌اکنون به تکنولوژی ۸k رسیده!

دنیا در کدام نقطه ایستاده؟

سالانه میلیون‌ها دلار برای حق پخش هر بازی فوتبال در لیگ‌های معتبر دنیا جا به جا می‌شود. بسیاری از کارگردانان و مدیران شبکه‌های تلویزیونی به دنبال ایجاد یک تفاوت بزرگ در زمینه تصویربرداری از مسابقات فوتبال هستند. اما چگونه می‌توان تصویربرداری را به شکلی انجام داد که تماشاگر از دیدن صحنه‌های فوتبال خسته نشود؟

یکی از کاربردی‌ترین روش‌ها برای افزایش کیفیت تصویربرداری از مسابقات فوتبال، استفاده از روش تصویربرداری به صورت ۳۶۰ درجه می‌باشد. در واقع در این روش تماشاگر می‌تواند تمام اتفاقات و صحنه‌های حساس بازی را از تمامی زوایای ممکن مشاهده کند. این روش از تصویربرداری در حال حاظر فقط در لیگ اسپانیا مورد استفاده قرار گرفته و در آینده‌ای نزدیک شاهد گسترش آن خواهیم بود.

تاثیر تکنولوژی بر فوتبال

برای بسیاری از علاقه‌مندان به فوتبال خبر استفاده از فناوری‌های جدید در ورزش فوتبال موضوع جدیدی نیست. تقریبا هرساله سیستم‌های جدیدی برای تصویربرداری و افزایش دقت قضاوت داوران ارائه می‌شود. هر کدام از این سیستم‌ها و فناوری‌ها می‌توانند کمک زیادی به رشد این ورزش در جامعه بکنند.

فناوری‌های مختلف وارد ورزش شده‌اند و توانسته‌اند خود را به عنوان یک گزینه برای جذابیت فوتبال ارائه دهند. استفاده از فناوری‌ها همانند اسانس‌های مختلفی است که به یک غذای بی‌مزه می‌دهید تا بتوانید با کمک آن‌ها از غذا لذت ببرید در حالی که هدف شما لذت از مزه غذا است. ماجرای فناوری و فوتبال نیز به این شکل است. فناوری‌های امروزه کمک زیادی به اجرای عدالت در زمین فوتبال می‌کنند یا باعث جذابیت تصاویر ارسالی برای بینندگان می‌شوند.

فناوری‌های مختلف همانند استفاده از سیستم صوتی برای داوران، تصویر برداری ۳۶۰ درجه و کمک داور‌های ویدیویی از جمله آخرین تکنولوژی‌هایی است که در ورزش فوتبال مورد استفاده قرار گرفته است. فناوری تصویر برداری نیز همانند فناوری کمک داوران ویدیویی در ابتدای مسیر حرکت خود می‌باشند و باید دید آیا با تغییراتی که هر روزه فیفا در قوانین فوتبال ایجاد می‌کند می‌توانند جایگاه ثابتی در این ورزش پیدا کنند یا خیر.

دیگر خبرها

  • معلمان در هدایت نسل جوان نقش مهمی دارند
  • مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می گویند که رهبری فرموده اند، این چه بساطی است؟
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • کیانی: با تمام وجود برای المپیک آماده می‌شوم / مسئولین المپیک را با تمام امکانات حمایت کنند +فیلم
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • آمارهای عجیب برای بالا بردن شبکه سه/ برمودا و شریفی مقدم ۳۰۰ میلیون بار دیده شدند شما چطور آقای فروغی
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی