Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای یزد با تاکید بر این که چنانچه در مورد تامین آب پاسخگو نباشیم، استحصال غیرمجاز و تجارت غیرقانونی آب شیوع پیدا می‌کند، گفت: فروش آب علاوه بر این که وظیفه قانونی شرکت آب منطقه‌ای به شمار می‌رود، راهکاری جهت استقرار صنایع کم آبخواه و جلوگیری از تخلفات آبی است.

«محمدمهدی جوادیان زاده» با تاکید بر این که شرکت آب منطقه‌ای یزد هیچگاه اقدام به فروش آب به صورت غیرمجاز نکرده است، اظهار کرد: به دنبال خشکسالی‌ها و برداشت‌های غیرمجاز از منابع آبی، قانونی تحت عنوان «قانون توزیع عادلانه آب» با هدف تامین آب مورد نیاز شهرها، صنایع و طرح‌های مختلف تصویب و شرکت‌های آب منطقه‌ای نیز از سوی وزارت نیرو مأمور انجام آن شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که طبق ماده ۱۲ و ۲۹ قانون توزیع عالانه آب، شرکت‌های آب منطقه‌ای مجاز به مدیریت آب در بخش کشاورزی و حفر و بهره‌برداری از چاه های اضطراری در خصوص تامین آب مورد نیاز طرح‌های عمرانی و واحدهای صنعتی در مناطق ممنوعه شدند، گفت: در حال حاضر فرآیند اجرایی تامین آب طرح‌ها به گونه‌ای است که اگر صنایع یا بخش‌های مختلف تولیدی و خدماتی مجوزهای لازم برای تامین آب داشته باشند، شرکت آب منطقه‌ای مکلف به تامین آب لازم است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای یزد همچنین ادامه داد: براساس ماده ۳۳ این قانون نیز شرکت آب منطقه‌ای به نمایندگی وزارت نیرو موظف است که نرخ آب را برای مصارف شهری، کشاورزی، صنعتی و سایر مصارف در صورتی که استحصال آب به وسیله شرکت آب منطقه‌ای انجام و تنظیم شده، در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهد و با در نظر گرفتن هزینه‌های جاری و شرایط اقتصادی و اجتماعی هر منطقه از آنها دریافت کند و در مواردی هم که استحصال آب به وسیله شرکت انجام نمی‌شود، شرکت می‌تواند به ازاء نظارت و خدماتی که انجام می‌دهد در صورت لزوم عوارضی را تعیین و از مصرف کننده دریافت کند.

وی با بیان این که در قانون هیچ بخش دیگری برای تامین آب به غیر از آب منطقه‌ای مشخص نشده است، افزود: چنانچه شرکت آب منطقه‌ای نتواند آب را برای بخش‌هایی که مجوز لازم دارند تامین کند، هیچ بخش دیگری مجاز به تأمین آب نیست.

جوادیان زاده اظهار کرد: به همین منظور با وجود این که تأمین آب برای شرکت هزینه دارد، مکلف هستیم برای گروه‌های خدماتی و مشاغل، آب تامین کنیم و این یک موضوع درآمدزایی نیست بلکه خدمت‌رسانی است.

وی با اشاره به این که فروش آب یارانه‌ای توسط شرکت و جلوگیری از برداشت‌ها اقدامی در جهت پایداری منابع آب و حفظ اشتغال مردم است، گفت: مردم بدانند طبق دستورالعمل‌ها، کل آبی که صرفه جویی می‌شود در حال حاضر به نفع آبخوان در سفره‌ها ذخیره می‌شود و به مصارف دیگری نمی‌رسد.

این مسئول در پایان یادآور شد: بنابراین فروش آب وظیفه قانونی شرکت آب منطقه‌ای است چرا که تامین نکردن آب واحدها منجر به توقف تولید و توسعه استان می‌شود و از طرف دیگر نیز تخلفات آبی که حفر چاه‌های غیرمجاز و فروش غیرقانونی آب محسوب می‌شود، به دنبال دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی خرید و فروش آب شركت آب منطقه اي يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۳۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۲۰۰ کنتور هوشمند روی چاه‌های آب در کرمانشاه نصب‌ شد

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای استان کرمانشاه گفت: تاکنون ۳۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب در مناطق مختلف استان نصب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی مرادی امروز _ چهارشنبه پنجم اردیبهشت _ در جلسه کمیته راهبری طرح احیا و تعادل‌بخشی منابع آب‌های زیرزمینی استان که در سالن جلسات این شرکت برگزار شد، اظهار کرد: از سال ۱۳۸۶ تا سال ۱۴۰۱، حدود ۵۳۷۵ چاه غیرمجاز و در سال ۱۴۰۲ نیز ۳۹۶ چاه غیرمجاز و در مجموع با حجم ذخیره ۱۵۶.۷ میلیون مترمکعب مسدود شده است.

وی با اشاره به وضعیت نصب کنتور هوشمند چاه‌های استان، افزود: تعداد کنتورهای نصب شده از اول برنامه تا پایان ۱۴۰۱ حدود ۲۶۴۱ دستگاه بوده و سال گذشته نیز با نصب ۵۵۹ دستگاه مجموع کنتورهای نصب شده چاره‌های استان به ۳۲۰۰ دستگاه رسید.

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: سال گذشته طی تفاهم‌نامه‌ای با صنایع پیشرفته رضوی قرار شده است که در دو محدوده شاخص استان به صورت ویژه ماهیدشت کرمانشاه روی چاه‌های آب ۲۴۰۰ کنتور نصب شود که برنامه همچنان ادامه دارد.

مرادی اضافه کرد: سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با بانک کشاورزی در راستای ارائه تسهیلات به کشاورزان که وُسع مالی ندارند، منعقد شد.

رسول فرهادی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه نیز تاکید کرد: امسال مجموعه همکاران با توان و برنامه‌ریزی بهتر کارها را در حوزه حفاظت و صیانت از منابع‌آب پیش خواهند برد.

وی ادامه داد: کاستی‌ها و نواقصی وجود دارد که باید همکاران با انگیزه کافی با تقسیم و تشریح وظایف با استفاده از ظرفیت‌های نرم‌فزاری و سخت‌افزاری، خلاءها را جبران کنند.

مدیرعامل آب و منطقه‌ای استان کرمانشاه از گشت‌های بازرسی خواست تا با جدیت براساس برنامه زمان‌بندی در فصول کم‌آبی و پرآبی از تمام دشت‌ها و منابع آبی تحت نظارت شرکت، بازدیدهای در راستای پر کردن چاه‌های غیرمجاز و مبارزه با حفر چاه‌های غیرمجاز داشته باشند.

کد خبر 747588

دیگر خبرها

  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ مورد انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • ۳۲۰۰ کنتور هوشمند روی چاه‌های آب در کرمانشاه نصب‌ شد
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل