Web Analytics Made Easy - Statcounter

درخت اکالیپتوس که با نام درخت آدامس نیز شناخته شده است از جمله گونه‌های قابل اشتعال در جهان به حساب می‌آید. درختان اکالیپتوس بیش از سه چهارم مناطق جنگلی در استرالیا را به خود اختصاص داده و تقریبا تمامی صدها گونه‌ی این درخت، بومی این کشور است.

پوسته‌های آویزان از تنه درخت و شاخه‌های آن می‌توانند دچار حریق شوند و آتش را به قسمت‌های بالاتر درخت منتقل کنند و سپس از طریق وزش باد حریق را در سراسر جنگل‌ها گسترش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر «جین کاوسون» از کارشناسان حوزه اشتعال‌پذیری گیاهی در دانشگاه ملبورن گفت: زمانیکه پوسته تنه درختان دچار حریق می‌شود می‌تواند مسافت طولانی را درگیر کند و به بروز آتش‌سوزی‌های جدید منجر شود. همچنین برخی از برگ‌های درخت اکالیپتوس حاوی روغن هستند که به راحتی مشتعل شده و به سرعت می‌سوزد.

به علاوه نوعی پوشش گیاهی در بستر جنگل‌های اکالیپتوس وجود دارد که به آسانی دچار حریق می‌شود. با گذشت زمان این گونه‌های گیاهی خود را با محیط زیست سازگار کرده و خود این درختان در برابر خشکسالی و حریق مقاومت پیدا کرده‌اند.

کارشناسان استرالیایی همچنین در مورد امکان جایگزین کردن این گونه‌های گیاهی اظهار داشتند: این جنگل‌های طبیعی که اغلب در مناطق حفاظت شده قرار دارند زیستگاه گونه‌های متعدد جانوری و گیاهی به حساب می‌آید. همچنین در رابطه با جایگزین کردن آن‌ها با گونه‌های دیگر بحثی مطرح نشده است.

۴۷۲۱۲

کد خبر 1343774

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استرالیا آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۳۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌کاربران فضای مجازی غرب مازندران متنی کوتاه با عنوان " فاجعه‌ای دیگر در البرز مرکزی؛ قطع درختان پهن پیکر در بخش کجور نوشهر" منتشر و اعلام کردند ۴۰ اصله درخت قطور و پهن پیکر در اراضی روستای منجیر این بخش توسط افرادی ناشناس قطع شده است

رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چالوس در خصوص این خبر گفت: محل قطع این درختان در مستثنیات اشخاص در نزدیکی ساختمان اداره محیط زیست منطقه قرار داشت که پارسال با مجوز اداره منابع طبیعی قطع شده است.

عبدالله شمس با تاکید بر حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی از سوی همگان از اهالی منطقه و همیاران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب منابع طبیعی، از طریق شماره‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع کنند.

دیگر خبرها

  • قطع درختان در محدوده باغ موزه قصر
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • مهار آتش‌سوزی انبار در شهر ری/ از سرایت آتش جلوگیری شد
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • آیا خشکاندن و آب ندادن به درختان جرم است؟
  • استفاده از گونه‌های گیاهی خشک منظر در فضای سبز مشهد
  • ۲۰۰۰ اصله درخت جایگزین ویلاهای غیرمجاز