Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی ــ امام جمعه بجنورد با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از فضای مجازی در راستای تحقق اهداف فرهنگی، افزود: باید در مقابل شبهات از دین دفاع کنیم و دین را در فراز بالاتری هم در فضای مجازی و هم در فضای واقعی تبلیغ کنیم.

به گزارش ایکنا از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد، امروز 29 دی ماه در جمع مسئولان فرهنگی استان، با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از فضای مجازی در راستای تحقق اهداف فرهنگی، اظهار کرد: یکی از زمینه‌های اجرایی‌شدن طرح‌های فرهنگی و دینی، فعالیت نهادهای فرهنگی در فضای مجازی است، زیرا تولیدات فضای مجازی می‌تواند اثرگذاری ویژه‌ای در این راستا داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه بجنورد با تأکید بر اینکه باید متولیان و مراکز فرهنگی، فضای مجازی را به دست بگیرند، تصریح کرد: مراکز فرهنگی نبض فرهنگ هستند و باید به درستی تنظیم شوند.

وی با بیان اینکه در مقابل هجمه‌های فرهنگی باید جبهه قوی و منسجمی راه‌اندازی کنیم، اضافه کرد: باید در مقابل شبهات از دین دفاع کرده و دین را در فراز بالاتری هم در فضای مجازی و هم در فضای واقعی تبلیغ کنیم.

حجت‌الاسلام یعقوبی اظهار کرد: باید جوانان را به فضای مجازی بیاوریم اما این حضور را جهت‌دهی کنیم زیرا اگر نتوانیم دشمنان آن‌ها را شکار می‌کنند.

وی افزود: اگر حتی فضای مجازی نوعی تهدید محسوب می‌شود، باید هنر تبدیل تهدید به فرصت را داشته باشیم و در این راستا انتظار می‌رود متولیان و نهادهای فرهنگی تهدیدهای فضای مجازی را به فرصت تبدیل کنند.

امام ‌جمعه بجنورد بر استفاده بهتر و بیشتر از رسانه و فضای مجازی تأکید کرد و گفت: رسانه منبری به گستره جهانی است، به همین دلیل باید از این فرصت و ظرفیت استفاده کنیم.

وی ادامه داد: رسانه‌ها و فضای مجازی منبری آماده محسوب می‌شوند که باید تغذیه شوند؛ اما متأسفانه ما در فضای مجازی و رسانه تاکنون کاری کارستان نکرده و منفعل هستیم، درصورتی‌که باید فعال باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن فضای مجازی جوانان تهدید فرصت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۳۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌شمالی در نشست هم‌اندیشی استادان که به مناسبت بزرگداشت روز معلم و به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان خراسان‌شمالی برگزار شد، ضمن تبریک بزرگداشت روز معلم، اظهار کرد: اهمیت کار تعلیم و تربیت و معلمى به اندازه اى است که هدایت و تربیت یک فرد مساوى زنده کردن همه افراد جامعه است که این نشان دهنده نقش و ارزش گرانسنگ جایگاه معلمی است، بنابراین معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان جامعه غیرقابل انکار است.

وی بیان کرد: هرشغلی که بر عهده می‌گیریم هرچقد بزرگتر باشد، مسئولیت نیز به همان اندازه بزرگ‌تر و عظیم‌تر خواهد شد که یکی از شغل‌های خطیر همین شغلی معلمی است؛ به عبارتی معلمی در قرآن به عنوان جلوه‏‌ای از قدرت لایزال الهی، نخست ویژه ذات مقدس خداوند تبارک و تعالی است و در نخستین آیات قرآن که بر قلب مبارک پیامبر اکرم (ص) نازل شد، به این هنر خداوند اشاره شده است؛ «اقرا باسم ربک الذی خلق، خلق الانسان من علق، اقرأ و ربک الاکرم، الذی علم بالقلم، علم الانسان ما لم یعلم».

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌شمالی افزود: اگر قرار است جامعه‌ای نجات پیدا کند، باید نگرش جامعه نسبت به آموزش و پرورش، معلمان، استادان و اندیشمندان این عرصه تغییر یابد که مقام معظم رهبری نیز می‌فرمایند: معلّمی شغل انبیا است که این این فقط یک شعار دل‌خوش‌کن نیست؛ بلکه این یک حقیقت قرآنی است و از جمله خصوصیّات پیامبران، تعلیم است. یعنی شما دارید راهی را حرکت می‌کنید که برترین انسان‌های تاریخ بشریّت، آن راه را رفته‌اند و برای آن مقصود و برای آن پیمایش، مبعوث شده‌اند.

تعلیم و تربیت صحیح، انسان را به درجات بالا می‌رساند

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌شمالی ضمن تبریک دوازه اردیبهشت روز بزرگداشت مقام شامخ معلم اظهار کرد: مقام و جایگاه معلمی بسیار بالاست که این جایگاه در آموزه‌های دینی و تعلیم و تربیت بسیار مورد تاکید و توجه قرار گرفته به طوری که امیرالمومنین علی (ع) می‌فرمایند: «کسی که به من کلامی بیاموزد مرا عبد خود قرار داده است.»

حجت‌الاسلام احمد ربانی ضمن تأکید بر تلاش در مسیر علم آموزی بیان کرد: در سایه آموزش و تعلیم و تربیت صحیح انسان به درجات بالایی نائل خواهد شد و این وظیفه خطیر بر عهده متولیان امر تعلیم و تربیت است که این جایگاه با هیچ چیز مادی قابل قیاس نیست، زیرا امری که در فرایند تعلیم و تربیت حاصل می‌شود بسیار ارزشمند است.

وی افزود: در کلاس‌های درسی باید فضای آموزشی را طوری ایجاد کنیم تا بتوانیم تجربیات زندگی خود را با لسانی ساده و شیوا به دانشجویان منتقل کنیم و پنجره جدیدی را برای ورود به دنیا برای نسل جوان مهیا سازیم و فردی تاثیرگذار در زندگی فردی و اجتماعی افراد باشیم.

به گزارش آنا؛ در برنامه‌ای جداگانه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی، حجت الاسلام رحیمی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد استان به همراه هیأت رئیسه واحد بجنورد، همزمان با روز معلم، به صورت سرزده با حضور در کلاس‌های درس دانشکده‌های پزشکی، علوم انسانی و فنی و مهندسی با تقدیم گل به استادان، مقام معلم و استاد را گرامی داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد
  • هاشمی تهرانی: امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته/ هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد/ بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند/ اگر با جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • زبان طنز نیشدار است
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد