Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-هنگامی که پوست جراحتی برمی‌دارد حتی در یک عمل جراحی، میکروب‌ها می‌توانند به بدن وارد شده و باعث عفونت شوند.زخم‌ها اغلب به علت حادثه یا آسیب دیدگی رخ می دهند.

هنگامی که پوست جراحتی برمی‌دارد حتی در یک عمل جراحی، میکروب‌ها می‌توانند به بدن وارد شده و باعث عفونت شوند. زخم‌ها اغلب به علت حادثه یا آسیب دیدگی رخ می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک زخم ممکن است صاف یا زبر باشد. ممکن است زخم در نزدیکی سطح پوست یا جایی عمیق تر ایجاد شده باشد. زخم عمیق می‌تواند بر روی رباط‌ها، عضلات، تاندون‌ها، اعصاب، رگ‌های خونی و استخوان‌ها تاثیر بگذارند.

زخم‌ها در طی مراحل مختلف بهبود می‌یابند. هر چه زخم کوچک‌تر باشد، سریع‌تر بهبود می‌یابد. هرچه زخم بزرگتر یا عمیق‌تر باشد، مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا بهبود یابد.

یکی از راه‌هایی که برای بهبود زخم انجام می‌شود، پانسمان محل زخم است. امروز پانسمان‌های گوناگون با ویژگی‌های خاص برای زخم‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. که در مواردی این پانسمان‌ها با فناوری پیشرفته در هر کشوری تولید نمی‌شود، از سویی دیگر قیمت برخی از این پانسمان‌ها بسیار بالاست، به همین دلیل خرید این پانسمان‌ها برای هر بیماری ممکن نیست.

یک شرکت دانش‌بنیان در کشور توانسته با چندین سال تحقیق و پژوهش، ایران را در زمره کشورهای برتر دنیا در تولید پانسمان‌های با ساختار شبیه پوست انسان قرار دهد.

محمود قفقازی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان درباره محصول دانش‌بنیان تولید شده این شرکت با نام «پانسمان ماتریکس کلاژن طبادرم» گفت: پانسمان ماتریکس کلاژن طبادرم، پانسمانی پیشرفته با ساختار شبیه پوست انسان می باشد که به وسیله زیست پلیمرهای به کار رفته در ساختار پانسمان از قبیل کلاژن و مدیریت رطوبت، منجر به تسریع روند درمان زخم می شود.

وی ادامه داد: به کارگیری پلیمرهای طبیعی زیست تخریب پذیر و زیست سازگار با شباهت به ماتریکس خارج سلولی از طریق تحریک و القای روند بهبود زخم، گامی بزرگ در ترمیم بافت آسیب دیده می‌باشد.

به گفته این فعال فناور، فرمولاسیون خاص طبادرم مزایایی فراتر از یک پانسمان هیروژل را فراهم می‌آورد که می توان به مواردی همچون، تحریک تولید پروتئین در ماتریکس خارج سلولی و تسریع اپیتلیزاسیون، تسهیل دبریدمان اتولیتیک، مدیریت اگزودای زخم، افزایش رگ‌زایی در بافت آسیب دیده، رطوبت رسانی به سطح زخم و اثرات آنتی میکروبیال اشاره کرد.

قفقازی به قیمت تمام شده این محصول و مقایسه با نمونه مشابه خارجی آن پرداخت و گفت: قیمت محصول تولیدی این شرکت حدود یک بیستم قیمت نمونه مشابه آمریکایی است و از نظر کیفیت نیز با نمونه آمریکایی و اروپایی برابری می‌کند به طوری که بسیاری از بیمارستان‌ها و مراکز معتبر درمانی کشور از این محصول استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان به موارد مصرف این پانسمان اشاره کرد و گفت: زخم‌های ناشی از دیابت، زخم بستر، سوختگی درجه یک و دو، زخم‌های وریدی و عروقی، زخم‌های جراحی، زخم‌های تروماتیک، زخم‌های حاد و مزمن و انواع خراشیدگی‌ها و بریدگی‌ها از جمله مواردی هستند که با این پانسمان بهبود پیدا می‌کنند.

وی همچنین افزود: در این شرکت علاوه بر «پانسمان ماتریکس کلاژن طبادرم » محصولاتی دیگری با نام‌های «اسپری آنتی سپتیک طباسپت»، «پانسمان طبا استاپ»، « پانسمان طباگرن پلاس نقره» و « پانسمان طباگرن» تولید و به بازار عرضه شده است.

به گفته این فعال فناور محصولات این شرکت به کشورهای مالزی و گرجستان صادر می‌گرفت و اخیرا به دلیل تحریم‌های صورت گرفته صادرات بسیار محدود شده است و درحال حاضر تمرکز صادرات بر روی کشورهای منطقه است.

قفقازی همچنین درباره اشتغال‌زایی صورت گرفته در شرکت تحت مدیریتش گفت: در این شرکت به صورت مستقیم برای ۲۵ نفر شغل ایجاد شده است.

فارس

برچسب ها: زخم‌ ، میکروب‌

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زخم میکروب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت

به گزارش «تابناک» به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی در مراسم رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی در پژوهشگاه شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف، با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه عنوان کرد: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اند.

وی افزود: یک شرکت دانش‌بنیان توانمند متشکل از چند متخصص و عضو هیات علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سراسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند. بالغ بر ۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی، با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق چهار ساله در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶ سیلندر گام برداشته و موفق شدند نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.

دهقانی مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و امکان توسعه و بهینه‌سازی آن‌ها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴ هزار سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید. این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، باید با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزو راهبردی‌ترین و کلیدی‌ترین دانش‌ها و فناوری‌ها جای دارند و سرریز این فناوری‌ها می‌تواند به توسعه و ساخت محصولات دیگری منجر شود، ادامه داد: وقتی یک شرکت از توانمندی طراحی، ساخت و ارتقای قوای محرکه‌ای با این حجم، کیفیت و سطح استاندارد برخوردار است، در واقع به سرمایه ارزشمند دانش فنی دست یافته که به مراتب از خود محصول یادشده ارزشمندتر است و قابلیت تسری به دیگر بخش‌های صنعت خودروسازی را دارد و می‌تواند زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود.

دهقانی به حمایت جدی معاونت علمی از کسب دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

بر اساس این خبر، پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف که در زمینه پژوهش‌ها و کسب دانش فنی، ارتباط میان صنعت و دانشگاه و بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و راهبردی فعالیت دارد، طراحی و تولید موتور ۶ سیلندر بنزینی را با توجه به نیاز صنایع کشور آغاز کرد.

به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰ هزار خودرو ‌است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودروهای تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

در این پروژه، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی بررسی و مطالعه و در نهایت موتور مبنای ۴ هزار سی‌سی ۶ سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

متخصصان در این پروژه موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد. از اقدامات صورت گرفته توسط تیم تحقیقاتی و فناور پروژه موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سیستم راهگاهی و قالب های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور، ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالورژی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی