Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: تمام فرودگاه بغداد تحت تسلط ۲ شرکت آمریکایی ـ صهیونیستی بوده و تمام کنترل‌های فرودگاه این شهر را این ۲ شرکت در اختیار داشتند. ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سردار غلامرضا جلالی شب گذشته در یادواره سردار شهید حاج حسن شوکت پور و شهدای درجزین که با گرامیداشت شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در سالن ولایت این شهر برگزار شد اظهار داشت: دشمنی و تقابل دیرینه جمهوری اسلامی ایران با آمریکا، مبنایی و ایدئولوژیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور آمریکا را نماد استکبار و تسلط بر مسلمانان و مستضعفان خواند و با اشاره به این فرمایش امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه آمریکا نماد کفر است تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران نماد و جلوه اسلام ناب محمدی است و آشتی بین اسلام و کفر معنی ندارد.

سردار جلالی با بیان اینکه شاید برخی‌ها فکر کنند که این دشمنی جمهوری اسلامی ایران با آمریکا یک سوءتفاهم جزئی اخلاقی بوده یا به رئیس‌جمهور با مقاماتی خاص از دولت آمریکا مربوط می‌شود عنوان کرد: بر اساس فرموده مقام معظم رهبری مسائل ما با آمریکا به این سادگی حل نخواهد شد و ما مسائلی ریشه‌ای و اساسی با این دولت استکباری داریم.

وی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب، امام خمینی (ره) موضوع اسلام ناب محمدی را مطرح کردند اضافه کرد: براساس تعریف امام راحل، اسلام ناب محمدی اسلامی ظلم‌ستیز و طرفدار مستضعفان و یاری‌گر محرومان است؛ بنابراین بین اسلام ناب محمدی و استکبار آمریکایی امکان آشتی وجود ندارد؛ چراکه اسلام ناب محمدی و استکبار آمریکایی دو مفهوم ضد یکدیگرند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به شکست جبهه استکبار به سردمداری آمریکا مقابل انقلاب اسلامی در نبردهای نظامی نیابتی از سوی ایادی منطقه‌ای آن مانند شکست رژیم بعث عراق از جمهوری‌ اسلامی ایران در دفاع مقدس تصریح کرد: پس‌ازاین شکست‌ها، آمریکایی‌ها به‌عنوان مرکز توطئه جهانی و رهبر تمام تروریست‌های جهان، مشکل و داستان جدیدی را در منطقه طراحی و پیاده‌سازی کردند و بر این اساس تفکری مانند تفکر تکفیری را مبنای کار خود قرار دادند.

جلالی اضافه کرد: پول این توطئه شوم استکبار را کشورهایی نظیر عربستان، قطر و امارات و  سلاح‌های مورد نیاز آن را نیز اروپاییان و آمریکا که به تعبیر مقام معظم رهبری تروریست‌هایی در لباس جنتلمن هستند؛ تأمین کردند.

وی با بیان اینکه در واقع داعش و تروریست‌های تکفیری مولود آمریکا و غربی‌ها هستند یادآور شد: امروز آمریکایی‌ها به‌عنوان مظهر تولید تروریسم در دنیا مطرح‌اند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اهداف آمریکایی‌ها از تولید و حمایت از تروریسم تکفیری در منطقه عنوان کرد: ایجاد داعش و تفکر تکفیری با هدف کنترل حرکت اسلام ناب محمدی مطرح‌شده از سوی امام خمینی (ره) انجام شد.

سردار جلالی با یادآوری اینکه تفکر اسلام ناب محمدی از سوی امام خمینی (ره) مطرح‌شده و توسط مقام معظم رهبری ادامه یافت و این نگاه انقلابی اکنون به یک تفکر جهانی تبدیل‌شده و در آفریقا، غرب و شرق آسیا، اروپا و آمریکای شمالی گسترش‌ یافته است؛ صدور تفکر اسلام ناب را همان صدور انقلاب اسلامی عنوان کرد و با تأکید بر اینکه ظلم‌ستیزی یکی از نمودهای این تفکر است گفت: آمریکایی‌ها برای مقابله با این تفکر انقلابی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، تقویت تفکر تکفیری را مبنای کار خود قرار دادند.

وی با اشاره به سابقه غربی‌ها در ایجاد انشعابات و نحله‌های انحرافی از بدنه اسلام برای ضربه زدن به تفکر اسلام ناب خاطرنشان کرد: ایجاد بهائیت در ایران و پایه‌گذاری وهابیت در عربستان سعودی از سوی انگلیس نمونه‌هایی از این تلاش غربی‌ها برای مقابله با گسترش تفکر اسلام ناب محمدی است و امروز هم جبهه استکبار به دنبال همین مسئله در عراق و سوریه است و تفکر تکفیری به‌عنوان مبنای حکومتی به نام حکومت اسلامی عراق و شام یا همان داعش قرارگرفته است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه هسته اصلی سازمان‌های نظامی داعش را افسران رژیم بعث عراق و وابسته به صدام حسین جنایتکار تشکیل می‌داد افزود: استراتژی اصلی حکومت‌های استکباری در واقع، تشکیل حکومت داعشی در عراق و سوریه و حمله به ایران و ایجاد تهدید جدی علیه انقلاب اسلامی پس از سازمان یافتن تروریست‌های داعشی در عراق و سوریه بود.

سردار جلالی با اشاره به اینکه در واقع داعش توسط آمریکا و با حمایت اروپا برای ضدیت با انقلاب اسلامی تولید شد اظهار داشت: داعش از سوی آمریکا و با حمایت اروپا و نیز با پشتیبانی مالی عربستان قطر و امارات برای مهار انقلاب اسلامی در منطقه ایجاد شد؛ بنابراین ما با تهدیدی که علیه کشورمان در حال شکل‌گیری بود؛ مواجه بودیم.

وی با بیان اینکه داعش توانست دوسوم سوریه و دوسوم عراق را به اشغال خود در آورده و بخش زیادی از پادگان‌های این دو کشور را اشغال کرده و ازاین‌رو سلاح‌های سنگین و مدرن نظامی مانند موشک‌های زمین به زمین را با غنیمت بگیرد تصریح کرد: درست در این زمان بود که با تلاش‌ها و مجاهدات سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و دیگر سرداران بزرگ مدافع حرم و جبهه مقاومت، ساختار اولیه ارتش مردمی در عراق و سوریه شکل گرفت؛ چراکه اگر کوتاهی می‌کردیم شاید امروز بخشی از کشورمان در اشغال داعشی‌ها و بوده و با تفکری خون‌ریز، وحشی و ضد انسانی به‌عنوان یک تهدید در کشور مواجه بودیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران استراتژی دفاع فعال در برابر این توطئه دشمن را برنامه‌ریزی کرد خاطرنشان کرد: بر این اساس و با استفاده از تجربه منحصربه‌فرد دفاع مقدس و با تکیه‌بر بسیج مردمی و سازمان‌دهی مردم در عراق و سوریه، 2 ساختار بسیج و لشگر مردمی در این کشورها ایجاد شده و همچنین به‌موازات آن بازسازی ارتش کشورهای سوریه و عراق با ظرفیت نیروهای مردمی شکل گرفت.

سردار جلالی با اشاره به نقش منحصربه‌فرد و قهرمانانه سردار  سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در شکست تروریست‌های تکفیری داعش و نقشه‌های شوم استکبار جهانی علیه ملت بزرگ ایران یادآور شد: سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با هدایت، شجاعت بی‌نظیر، ابتکار مثال‌زدنی، حضور در صحنه و قرار دادن خود در لبه حوادث توانست سوریه و عراق را از لوث وجود تروریست‌های داعشی پاک کرده و ارتش داعش را در نطفه خفه کند.

وی با بیان اینکه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی با تشکیل و حمایت از داعش به دنبال ایجاد ارتشی بین رژیم غاصب صهیونیستی و جمهوری اسلامی ایران بودند تا خودشان در امنیت باشند تأکید کرد: این نیروی قدس سپاه پاسداران به فرماندهی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود که توطئه شوم دشمنان را به خودشان بازگرداند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از نابودی داعش با فرماندهی سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین موفقیت‌های ضد تروریستی جهان یاد کرد و گفت: شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با نابودی داعش یک تهدید بسیار بزرگ نظامی علیه کشورمان را خنثی کرده و آن را به فرصت و قدرتی علیه رژیم غاصب و استکباری صهیونیستی تبدیل کرد.

سردار جلالی با بیان اینکه تروریست‌های تکفیری داعش به تمام تجهیزات مدرن نظامی اروپایی و آمریکایی مجهز بودند عنوان کرد: درحالی‌که تروریست‌های داعشی آن‌قدر موشک‌های تاو داشتند که از آن نه برای مورد هدف قرار دادن خودروهای زرهی بلکه برای هدف‌گیری نفرات استفاده می‌کردند؛ این حاج قاسم سلیمانی بود که با بسیج سوری و عراقی و سازمان‌دهی محور مقاومت توانست عملیات نابودی داعش را هدایت کرده و همه مناطق تصرف‌شده را از تکفیری‌های داعشی باز پس بگیرد.

وی با بیان اینکه سردار سلیمانی با شکل دادن بسیج مردمی در کشورهای عراق و سوریه توطئه تشکیل حکومت داعش در منطقه از سوی رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا را به خودشان بازگرداند گفت: رژیم غاصب صهیونیستی به چشم خود دید که با استقرار حزب‌الله لبنان و بسیج مردمی سوریه و دیگر رزمندگان جبهه مقاومت در مرز بلندی‌های جولان، خط مقدم جمهوری اسلامی ایران به‌واسطه حضور این نیروها به محل حضور نیروهای اشغالگر قدس در فلسطین اشغالی چسبید.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه طبیعتاً کینه حاج قاسم سلیمانی در دل آمریکایی‌ها و ایادی آنان در منطقه ماند عنوان کرد: شهادت حاج قاسم سلیمانی گرچه برای همه ما دردناک بود؛ اما درس‌های زیادی داشت.

سردار جلالی با اشاره به اینکه ترور بزدلانه و شوم سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برای آمریکا شجاعت و قدرت عملیاتی و برتری نظامی محسوب نمی‌شود تأکید کرد: تمام فرودگاه بغداد تحت تسلط 2 شرکت آمریکایی ـ صهیونیستی بوده و تمام کنترل‌های فرودگاه این شهر را این 2 شرکت در اختیار داشتند؛ بنابراین این اقدام تروریستی آمریکا اوج رذالت و خباثت و پستی آنان بود که در فضای نظامی آن را انجام دادند.

وی با تأکید بر اینکه هیچ واژه‌ای به‌جز ترور نمی‌توان بر اقدام شوم و جنایت‌کارانه آمریکایی‌ها در هدف قرار دادن خودروی حامل سردار سلیمانی در فرودگاه بغداد به کار برد تصریح کرد: شهادت حاج قاسم اتفاقات بزرگی را رقم زد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه آمریکا در هشت ماه گذشته 2 مرتبه از جمهوری اسلامی ایران ضربه خورده است خاطرنشان کرد: انهدام پهپاد متجاوز آمریکایی و فرود دقیق موشک‌های بالستیک نقطه زن ایران به پایگاه مجهز و بزرگ عین الاسد، تکنولوژی بالای دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران را به رخ دشمن استکباری کشید و به آنان فهماند که جمهوری اسلامی دارای قدرت نظامی و موشکی نقطه زن دقیق است.

سردار جلالی با یادآوری این نکته که هیچ کشوری در دنیا پس از جنگ جهانی دوم جرئت و قدرت حمله نظامی به پایگاه‌های نظامی آمریکایی را نداشت گفت: این جمهوری اسلامی ایران بود که تصمیم گرفت زیر بار ذلت نرفته و با سیلی محکم پاسخ ترور جنایت‌کارانه آمریکایی‌ها را بدهد.

وی در پاسخ به برخی اظهارنظرها درباره چرایی پاسخ جمهوری اسلامی ایران به اقدام تروریستی آمریکا خاطرنشان کرد: برخی‌ها می‌گفتند که بهتر است به آمریکا حمله نکنیم؛ چراکه احتمال جنگ با این کشور را افزایش می‌دهد؛ اما این افراد باید بدانند که اگر جمهوری اسلامی به این اقدام تروریستی آمریکا پاسخ نمی‌داد؛ این بدین معنا بود که آنان می‌توانند این جنایت خود را تکرار کرده و دیگر فرماندهان نظامی و مقامات کشور ما را نیز ترور کنند. در واقع اگر پاسخ این جنایات آمریکا را نمی‌دادیم؛ احتمال وقوع جنگ با آمریکا بیشتر می‌شد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با پاسخ محکم به جنایت آمریکایی‌ها، در واقع هژمونی آمریکا مبنی بر اینکه قدرت نخست نظامی دنیاست را شکسته و برتری تکنولوژی دفاعی و نظامی کشورمان را نشان داد تصریح کرد: در هشت ماه گذشته، امریکا 2 مرتبه از ایران ضربه خورد و با این ضربات، کشورهای منطقه به این نتیجه رسیدند که آمریکا توان دفاع از آنان در برابر تهدیدات احتمالی را ندارد.

سردار جلالی با اشاره به حضور میلیونی ملت ایران در مراسم تشییع پیکر حاج قاسم سلیمانی و همراهان شهید ایشان، این حضور گسترده و دریای ارادتمندان شهدا در خیابان‌های کشور و حتی دیگر کشورهای دنیا را نتیجه عنایات الهی و اخلاص مثال‌زدنی سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دانست و تصریح کرد: بازگشت روحیه انقلابی به مردم پس از حوادث آبان ماه امسال، به برکت خون مطهر حاج قاسم سلیمانی بود.

وی با بیان اینکه امروز دشمن پس از شکست‌های متعدد از انقلاب اسلامی به دنبال برتری در جنگ رسانه‌ای است تأکید کرد: امروز یک جنگ ادراکی شناختی مردم محور با توسعه رسانه‌ها شکل‌گرفته و در واقع دشمن در موضوعات اخیر تلاش می‌کند که با استفاده از ظرفیت رسانه‌های استکباری، واقعیت شکست در عین‌الاسد را وارونه جلوه دهد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به فرمایشات مقام معظم رهبری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران مبنی بر لزوم حرکت کشور در مسیر تولید قدرت اشاره و با بیان اینکه امروز باید همه مؤلفه‌های قدرت در کشور را ارتقاء دهیم تصریح کرد: امروز نه‌تنها درزمینهٔ نظامی، بلکه در عرصه‌های سیاسی با ایجاد انسجام ملی و یکپارچگی، حوزه‌های اقتصادی با توسعه اقتصاد مقاومتی و در بخش‌های فرهنگی و رسانه‌ای و ارتباط با مردم و دیگر مؤلفه‌ها باید قدرت خود را ارتقا دهیم.

سردار جلالی با تأکید بر اینکه ارتقای همه‌جانبه قدرت کشور تنها با اطاعت از ولی‌فقیه ممکن است تأکید کرد: امروز لازم است تا با تشخیص صحیح، ولایت را در صحنه‌های خاص تنها نگذاریم.

وی با اشاره به برخی ویژگی‌های سردار شهید حاج حسن شوکت پور، تعهد و مسئولیت‌پذیری، اخلاص و ساده زیستی را از جمله ویژگی‌های این سردار سرافراز شهید برشمرد و گفت: شهید شوکت پور نیز مانند سردار سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و همه شهدای والامقام اسلام، نه یک فرد، بلکه یک تفکر در بستر مکتب اسلام ناب بوده و ازاین‌رو تکریم و شناخت ابعاد شخصیتی این شهدا بسیار لازم است.

انتهای پیام/361/‌ت

R1377/P/S6,64/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۴۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است

بین الملل تابناک: دوازدهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی کشورها در امور امنیتی روز چهارشنبه با حضور علی اکبر احمدیان، نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی در سن‌پترزبورگ روسیه آغاز به کار کرد.

بنا بر اعلام نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت فدراسیون روسیه، در این اجلاس، دبیران شورای امنیت، مشاوران امنیت ملی، معاونان نخست وزیر، روسای سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی ۱۰۶ کشور جهان حضور یافته‌اند.

قرار است در این نشست، موضوعاتی از جمله مبارزه با تروریسم، مبارزه با مواد مخدر، مهاجرت‌های غیرقانونی و دفاعی غیر نظامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

در اجلاس سن‌پترزبورگ، همچنین چهار نشست با نام‌های «تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند قطبی (تهدید‌ها و فرصت ها)»، «حفظ هویت ملی و ارزش‌های سنتی برای حفظ امنیت صلح و ثبات بین المللی»، «همکاری‌های بین المللی برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی» و «مسائل حفاظت از جمعیت در درگیری‌های نظامی و شرایط اضطراری با ماهیت طبیعی و غیرطبیعی» برگزار شود.

همچنین در حاشیه این اجلاس، نمایشگاهی از محصولات و تولیدات نظامی، فناوری‌های پیشرفته، امنیت اطلاعات و مقابله با چالش‌های جدید و انرژی هسته‌ای نیز برپا شده است.

علی‌اکبر احمدیان، امروز (چهارشنبه) در اجلاس دبیران شورای امنیت کشور‌های عضو بریکس در سن‌پترزبورگ ـ که در حال برگزاری است ـ با قدردانی از دولت روسیه برای برگزاری این نشست، عملیات تروریستی مسکو را محکوم کرد.


دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ما در حال گذار از نوعی حکمرانی پیچیده مبتنی بر اطلاعات هستیم که روز به روز در حال توسعه است و با تکیه بر فناوری اطلاعات، نه تنها دولت‌ها بلکه نظام سلطه با شناختی که از افراد و جوامع پیدا کرده، به سمت کنترل‌های روانکاوانه‌ای گام برمی‌دارد که کمتر رنگ و بوی مداخله سنتی دارد؛ اما امکانی به مراتب بیش از گذشته برای اعمال سیاست و کنترل را در اختیار حاکمان و البته متأسفانه، دیگرانی قرار می‌دهد که می‌توانند اطلاعات را در اختیار گیرند.


احمدیان ادامه داد: همین امر سبب شده، اکنون اطلاعات نقش و اهمیتی به مراتب بیش از گذشته پیدا کند و یکی از مهمترین چالش‌های امنیتی در عرصه بین‌المللی، امنیت اطلاعات خصوصاً در فضای سایبری است که حل آن نیازمند همکاری و مشارکت جمعی کشورهاست.


وی افزود: سایر همکاران من از امنیت اطلاعات به مفهوم رایج آن سخن گفتند که مورد موافقت ما نیز هست، اما من با یک «نظریه محوری» و متفاوت به این نشست آمده‌ام تا توجه شما را به دو تهدید بزرگ جلب کنم که از آن به «تهدید نرم» و «تهدید نیمه سخت» تعبیر می‌کنم.


به گفته وی، امنیت اطلاعات آن گونه که در نگاه ساده‌انگارانه تصور می‌شود، صرفاً به معنای حفاظت از اطلاعات، داده‌ها و ارتباطات نیست، بلکه در نگاهی فراگیر ایجاد سپر دفاعی و امنیتی در برابر «برده‌سازی مدرن» از انسان‌ها و جوامع با حذف هویت انسانی و ملی آنان از طریق ترویج فردگرایی افراطی و ایجاد شکاف بین نسلی و گسستن پیوند‌های اجتماعی است.


تسلط آمریکا بر زیرساخت‌های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است


احمدیان آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات را این گونه عنوان کرد: انحصار اینترنت به آمریکا، انحصار سیستم‌های عامل رایانه‌ها و تلفن‌های هوشمند (مانند ویندوز و اندروید به آمریکا) و انحصار دیتاسنتر‌های جهانی و بزرگ و سکو‌ها (مانند گوگل و NSA به آمریکا).


دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: در نتیجه این انحصارات تهدیدات زیر رخ داده است: سوءاستفاده از اطلاعات و توانمند شدن صاحبان اطلاعات به نفوذ تا عمق زندگی افراد، جوامع و کشورها؛ شکل دهی به خواسته‌ها، زندگی و حتی آرزو‌های افراد و جوامع بشری، مطابق با اهداف و امیال صاحبان مکنت و قدرت و نظام سلطه بین‌المللی؛ ایجاد امکان برای برخی کشور‌های خاص به منظور در اختیار گرفتن زیرساخت‌های حیاتی کشور‌ها که بعنوان مثال زیرساخت اینترنت در انحصار آمریکاست و از این طریق زیرساخت‌های همه کشور‌ها را در تصرف، کنترل و اختیار خود گرفته است. دخالت حکومت‌ها فراتر از مرز‌های سیاسی و حاکمیتی خود و حذف تدریجی حاکمیت ملی کشورها؛ ایجاد امکانی جدی برای تغییر در هویت انسان‌ها و جوامع و شکل دهی به آن به دلخواه غرب و ایجاد فاصله بین افراد و جوامع با ریشه‌های خود و گسست و شکاف نسلی و پیوند‌های اجتماعی، خانوادگی از طریق فردگرایی افراطی آن هم از نوع انحرافی و فروکاست انسان‌ها به لذت جویی و کسب سود فردی.


وی تصریح کرد: در نتیجه این موارد، توانایی کنترل بی سابقه و به شدت افراطی، روانکاوانه و مداخله در خصوصی‌ترین لایه‌های زندگی افراد و جوامع و حتی کنترل ذهن و رفتار آنان با مقاصد تجاری و سیاسی به نوعی که آزادی، استقلال و قدرت انتخاب را از آنان سلب کرده و حاکمیت فردی و ملی را حذف و برده‌داری مدرن را شکل می‌دهد.


دبیر شورای عالی امنیت ملی  با طرح این سؤال که کدام یک از شما با تغییر شگفت انگیز افکار و امیال نسل جوان خود حتی فرزندان خویش مواجه نشده‌اید، افزود: سارق اصلی و عامل ناامنی همان کسی است که امین شمرده شده است؛ اوست که شبکه و اطلاعات را در دست دارد.


احمدیان ادامه داد: همان گونه که دیده می‌شود از این منظر، امنیت فردی، اجتماعی و حاکمیت ملی کشور‌ها به سرعت در معرض دو تهدید نیمه سخت به معنای تصرف سکوها، سیستم‌ها و سازوکار‌های جهانی و همچنین، در معرض تهدید نرم به معنای تصرف افکار و علائق و اقناع انسان‌ها برابر امیال نظام سلطه جهانی است.


وی افزود: فقدان قوانین عادلانه بین‌المللی در این حوزه موجب شده تا دولت آمریکا با داشتن مدیریت جهانی اینترنت و توسعه سکو‌های اینترنتی، فضای سایبر بین‌المللی را قلمرو حاکمیتی خود بداند و بر حکمرانی کشور‌های مختلف به ویژه در حوزه امنیت ملی آن‌ها اعمال نفوذ کند.
احمدیان یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران، یکی از کشور‌هایی است که سال‌ها قربانی حملات سایبری متعدد از طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است.


احمدیان خطاب به حاضران با بیان اینکه شما ماجرای حمله خطرناک به سایت اتمی جمهوری اسلامی ایران با بدافزار استاکس نت را به خاطر دارید، گفت: با توجه به اینکه بیشتر سامانه‌های سخت افزاری و نرم افزاری، به ویژه سیستم عامل‌های رایانه‌ها و گوشی تلفن‌های هوشمند متعلق به شرکت‌های آمریکایی است، این کشور از این ابزار سوء‌استفاده می‌کند. احمدیان ادامه داد: متاسفانه در عملیات خرابکارانه، جاسوسی و تروریستی از قبیل حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و یا ترور فلسطینی‌ها از بستر‌های مذکور استفاده شده است.


وی به برخی کشور‌ها که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری و یا خرید و نصب سخت افزار‌ها و نرم افزار‌های رژیم صهیونیستی را داده‌اند، هشدار داد، رژیمی که با نسل کشی فلسطینی‌ها و کودک کشی و زن کشی و جنایات متعدد علیه بشریت در غزه ماهیت خود را بر همگان آشکار ساخت صلاحیت ورود به این عرصه مهم را ندارد و افزود: کشور‌ها باید مطمئن باشند با گشودن مرز‌های خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده‌اند که جاسوسی از مردم و مقام‌های کشورهایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است.


به گفته احمدیان، مشکل بزرگتر در بقا و ثبات این کشور‌ها خواهد بود.


وی ادامه داد: در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگ‌های و بریکس باید تلاش کنند در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهاد‌ها و ساختار‌های جدید را خلق کنند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.


پنج پیشنهاد ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ


دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: جمهوری اسلامی یک بسته پیشنهادی مشخص شامل این موارد به این نشست ارائه می‌کند؛
۱- همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین‌المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات
۲- چندجانبه کردن نهاد‌ها و ساختار‌های بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب
۳- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آن‌ها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی امریکا در فضای سایبر
۴- تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه‌ها و سکو‌های غیرآمریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضا با یکدیگر
۵- تقسیم کار بین کشور‌های مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنتر‌ها و سکو‌های مستقل.


دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان گفت: ایران، امروز، برخوردار از ظرفیت‌های غیرقابل انکار علمی و فناوری است و می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای همکاری در سطح بین‌المللی فراهم کند.


وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد، در عرصه تامین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشور‌ها در سطح جهان و منطقه همکاری کند.

 

دیگر خبرها

  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی
  • آمریکا و رژیم صهیونیستی بیش از پیش منزوی شده اند
  • سردار فدوی: امام خمینی (ره) خبیثان آمریکایی و صهیونیسم را مورد حمله مستقیم قرار داد/ 92 درصد از کشورهای جهان طی 200 روز گذشته، همان مطالب 60 سال پیش امام خمینی در خصوص آمریکا را تکرار کردند
  • پیام فرمانده ارتش؛ به هر کجای اسرائیل لازم باشد موشک می‌زنیم | پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر خواهیم داد
  • پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • سردار سلیمانی: عملیات «وعده صادق» عامل خودباوری است
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند
  • دمیدن روح در دنیای امروز با تمدن نوین اسلامی
  • تمدن اسلامی به همه مردم دنیا خدمت خواهد کرد