Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در کنار تدریس و آموزش به دانشجویان در حوزه تحقیق، پژوهش، اختراع و ابتکار نیز در سطح کشور سرآمد هستند و بسیاری از طرح های آنها امروز در بخش های مختلف صنعت کشور کاربردی شده و مورد استفاده قرار گرفته است.

محمود حشمتی یکی از این اساتید فعال و پویا در حوزه فناوری و تحقیقات و اختراعات و ابتکارات است که توانسته با علم و دانش خود به حوزه صنعت استان نیز کمک کند و طراحی و ساخت فن های کامپوزیتی او از چشم مسوُولان حوزه پژوهش و فناوری استان دور نماند و عنوان طرح برتر را به این طرح اختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارایه ۳۸ مقاله و ۱۰ طرح پژوهشی تاکنون

حشمتی دانش آموخته مقاطع کارشناسی و دکتری از دانشگاه رازی و همچنین مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه شیراز است. او در ارتباط با فعالیت های خود می گوید: از سال ۹۰ با راه‌اندازی رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی کرمانشاه فعالیت دارم.

چاپ ۲۵ مقاله ISI در مجلات معتبر علمی، ارایه ۱۳ مقاله در کنفرانس های معتبر علمی و بین المللی، انجام ۱۰ طرح پژوهشی صنعتی، تدوین ۶ مورد استاندارد ملی، راهنمایی بیش از ۱۵ پایان نامه کارشناسی ارشد و داوری مقالات و اختراعات مختلف بخشی از فعالیت های پژوهشی این استاد مکانیک دانشگاه صنعتی است

راه اندازی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مختلف و همچنین برگزاری دوره ها و ورکشاپ‌های علمی در راستای توانمندسازی دانشجویان نیز بخشی از فعالیت های آموزشی این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه است.

دکتر محمود حشمتی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

نصب فن در پالایشگاه نفت کرمانشاه

این استاد دانشگاه صنعتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ارتباط با طرح فن‌های کامپوزیتی گفت: فن‌ها بخش مهمی از سیستم‌های کولینگ (خنک کاری) در پالایشگاه‌ها، پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و صنایع غذایی است.

او افزود: بهینه‌سازی عملکرد فن‌ها از نقطه نظر ارتعاش، افزایش حجم هوادهی، راندمان و طول عمر آنها و همچنین کاهش دفعات خرابی همواره مطلوب و مورد بررسی است.

وی اظهار داشت: در این راستا ما یک نمونه فن پالایشگاه را بازطراحی کرده و اجزای مختلف آن نظیر پره‌ها، هاب و مجموعه درایو شفت آن را طراحی و در کارگاه کامپوزیت دانشگاه صنعتی کرمانشاه ساخته ایم و خوشبختانه نزدیک به یک سال هست با بهترین عملکرد در یکی از نقاط مهم پالایشگاه در حال سرویس است.

به گفته او، این فن به عنوان نمونه در پالایشگاه کرمانشاه نصب شده و عملکرد خوبی داشته اما هنوز به مرحله تولید انبوه و تجاری سازی نرسیده است.

حشمتی افزود: در نمایشگاه هفته پژوهش امسال در آذرماه از سوی ستاد پژوهش استان از این طرح تقدیر کردند.

دانشگاه توان رفع مشکلات حوزه صنعت را دارند

استاد مکانیک دانشگاه صنعتی کرمانشاه در ادامه در باره طرح های پژوهشی خارج از دانشگاه که در رابطه با حوزه صنعت انجام داده است نیز اشاره کرد و گفت: ما در کشور در خصوص صنعت، مسایل زیادی داریم که نیازمند چاره جویی و در برخی موارد نیازمند ارتقا و بهبود است و خوشبختانه توان و پشتوانه علمی بسیار خوبی در دانشگاه های ما برای این امر نیز وجود دارد.

وی اظهار داشت: بنده هم به تناسب حوزه کاری و تخصص خودم در شاخه مکانیک جامدات و طراحی کاربردی طرح های پژوهشی مختلف برای شرکت پالایش نفت کرمانشاه، شرکت آب منطقه ای، شرکت پتروشیمی کرمانشاه، شرکت پالایش گاز ایلام و سایر بخش ها انجام داده ام که مهمترین آنها طراحی و ساخت یک نمونه فن کامپوزیتی برای پالایشگاه نفت کرمانشاه بوده است.

طراحی فن در کارگاه آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

دانشجویان مهندسی مکانیک دانش خود را در زمینه طراحی ارتقا دهند

این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در ادامه این گفت و گو، خطاب به دانشجویان رشته مهندسی مکانیک گفت: خوشبختانه چشم‌انداز شغلی مهندسان مکانیک در کشور ما، امیدبخش و پایدار است و دانش آموختگان این رشته اغلب در بخش‌های صنعتی مانند هوا فضا، خودروسازی، صنعت نفت، واحدهای شیمیایی، پتروشیمی، تولید لوازم خانگی، فناوری نانو، ساختمان‌سازی، تولید انواع فرآورده‌های مصرفی، انرژی، مشاوره مهندسی و فعالیت ‌هایی که نیاز به راه‌اندازی خط تولید یا اتوماسیون دارند نقش عمده‌ای ایفا می‌کنند.

حشمتی افزود: در کشور ما صنعت نفت، صنعت خودروسازی و قطعه‌سازی و صنعت هوافضا، مهم‌ترین زمینه‌های شغلی را برای مهندسان مکانیک فراهم کرده­ اند و هر ساله نیز، بخش زیادی از دانش آموختگان مهندسی مکانیک جذب صنایع وابسته به نفت و پتروشیمی می‌شوند و همچنین عده بسیاری از دانش آموختگان این رشته جذب وزارتخانه‌ها و نهادهای دولتی فعال در عرصه صنعت و انرژی می‌شوند.

وی از دانشجویان خواست دانش خود را در زمینه طراحی و تحلیل مسایل مختلف مهندسی مکانیک تعمیق ببخشند و تلاش کنند ارتباط بین مفاهیم تئوری و مسائل عملی حوزه های مختلف مهندسی مکانیک را از اساتید خود به خوبی بیاموزند و انشاالله با این الزمات آینده خوبی در پیش رو خواهند داشت.

عدم ارتباط مناسب دانشگاه و صنعت

وی در ادامه در مورد سطح علمی رشته مکانیک در کشور نیز گفت: خوشبختانه این رشته در اغلب دانشگاه ­های مادر و صنعتی کشور در مقاطع مختلف کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دایر هست و اساتید بسیار توانمندی در این حوزه به امر آموزش و پژوهش اهتمام دارند.همچنین آزمایشگاه ها و امکانات آموزشی مناسبی نیز هم در اغلب دانشگاه ها جهت آموزش این رشته وجود دارد که البته نیازمند تقویت، بروز رسانی و توسعه هست واز این رو از این حیث شرایط خوبی داریم.

استاد مکانیک دانشگاه صنعتی کرمانشاه در ارتباط با اینکه آیا موانعی برای توسعه این رشته در کشور وجود دارد، نیز گفت: به نظرم مهترین ایراد، عدم ارتباط مناسب دانشگاه و صنعت هست که البته مشکل اغلب رشته های دانشگاهی به خصوص رشته های مهندسی است و محدود به رشته مهندسی مکانیک نیست و این عدم ارتباط مناسب با بخش صنعت، باعث عدم توسعه معنادار و ثروت آفرین و رفاه آور برای مردم و جامعه خواهد بود و صرفا توسعه ما به صورت کمی و محدود به مسائلی خواهد شد که صرفا از جنبه آکادمیک دارای ارزش است.

کارگاه آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

دانشگاه صنعتی کرمانشاه از سال ۸۶ فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو در ۱۰ رشته کارشناسی و هفت رشته کارشناسی ارشد در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و آموزش این تعداد دانشجو را نیز ۵۲ استاد عضو هیأت علمی و ۵۲ عضو غیرهیات علمی بر عهده دارند.

این دانشگاه با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور، تأمین نیازهای صنایع گوناگون موجود در استان و منطقه غرب، توسعه و کاربردی کردن فناوری‌های نوین در صنایع مختلف، در سال ۱۳۸۴ موفق به اخذ موافقت اصولی شد و از بهمن سال ۱۳۸۶ با پذیرش ۱۳۰ دانشجوی مقطع کارشناسی در ۲ رشته مهندسی برق و مهندسی شیمی در شهر کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد.

برچسب‌ها رونق تولید دانشگاه پالایشگاه نفت کرمانشاه اختراع استاد دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید دانشگاه پالایشگاه نفت کرمانشاه اختراع استاد دانشگاه رونق تولید دانشگاه پالایشگاه نفت کرمانشاه اختراع استاد دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۵۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور از جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین تقدیر از 100 استاد شاگردپرور - نخستین دوره جایزه شیخ مفید، - با حضور روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان، سید سلیمان سیدافقهی، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و جمعی از استادان منتخب 50 دانشکده از برترین دانشگاه‌های کشور برگزار شد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان در این مراسم با تأکید بر رسالت تحول آفرینی و تاریخ‌سازی دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه‌های ما همواره مبدا تحول بوده‌اند و رسالتی تاریخ‌ساز بر عهده داشته‌اند؛ پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از جریان‌های انقلاب در دل دانشگاه‌ها شکل گرفت و بعد از انقلاب نیز این دانشگاه‌ها بودند که نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور را تربیت کردند.

دهقانی با اشاره به پررنگ‌تر شدن برخی از نقش‌ها در دانشگاه‌ها و توجه کم‌تر به دیگر رسالت‌های استادان عنوان کرد: طی دو، سه دهه قبل، ماموریت‌هایی در دانشگاه‌ها پررنگ شده‌اند که یکی از آن‌ها تولید علم بود؛ بر همین اساس، استادانی که در حوزه تولید علم، مقالات بیش‌تر، بهتر و باکیفیت‌تری تنقش آفرینی داشتند، مورد تشویق و حمایت قرار گرفتند. این در حالی است که طی سال‌های اخیر، نقش استادان دانشگاهی در تحقق ارتباط با صنعت و حل مسائل صنایع کشور پررنگ‌تر شد و دانشگاه‌ها و استادان در این مسیر گام برداشتند. هرکدام از این رسالت‌ها، برکاتی را برای کشور به ارمغان آورده و برای استمرار در ایفای با کیفیت این نقش‌ها، جوایز و مشوق‌هایی نیز معین شده است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور با تأکید بر رسالت اصلی دانشگاه‌، مبنی بر تربیت نیروی انسانی و انسان‌پروری گفت: دانشگاه کارخانه علم آفرینی، خلق نوآوری و فناوری است، در عین حال یکی از اصلی ترین مسئولیت‌های دانشگاه‌ها انسان‌سازی است. این مسئولیت که نباید مورد غفلت قرار گیرد، فراتر از سایر وظایف دانشگاه‌ها است.

دهقانی، جایزه شیخ مفید با حمایت معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان را گامی در راستای توجه‌بخشی و تأکید بر رسالت اصلی دانشگاه‌ها و استادان، مبنی بر انسان‌سازی دانست و گفت: تمام برنامه‌ها، جوایز و اقدامات دانشگاه‌های ما تحت عناوین گوناگون، یک هدف در پس خود دارند که پرورش انسان‌ها و شاگردانی است که استادان نخبه و انسان‌پرور را تکثیر کنند.

رییس بنیاد ملی نخبگان، با بیان این‌که در فرآیند انتخاب استادان برگزیده و شاگردپرور، هیچ فراخوانی اعلام نشد و برگزیدگان توسط دانشجویان نخبه و مستعد برتر، انتخاب شدند، ادامه داد: یک جامعه 20 هزار نفری از دانشجویان مستعد برتر و نخبه از 50 دانشکده در دانشگاه‌های مطرح سراسر کشور، بر اساس معیارهای مشخص، این استادان را انتخاب کردند. این افراد، گروه‌های مختلف از جمله برگزیدگان مسابقات مختلف بنیاد ملی نخبگان و یا نفرات برتر کنکور هستند.

وی با اشاره به علت غیر فراخوانی بودن فرآیند انتخاب برترین‌ها در جایزه شیخ مفید عنوان کرد: مساله‌ای که همواره برای من دغدغه بوده، این است که به عنوان مثال هنگامیکه جایزه‌ای برای استاد نمونه تعریف کرده‌ایم و کلی فرم باید برای آن تکمیل و جمع‌آوری شود،  برترین‌های واقعی و کسانی که حقیقتا اثرگذارند و مشغول به کار واقعی هستند کمتر به دنبال تکمیل این فرم‌ها و مطرح کردن خودشان بوده‌اند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، افزود: بر این اساس ما به دنبال راهکاری بودیم که چگونه می‌توانیم در یک برنامه نخبگانی مخاطب خود را پیدا و بدانیم که از چه اساتیدی باید تقدیر کنیم.

وی ادامه داد: در یک ماموریت دانشگاهی پرسش‌هایی بر مبنای مؤلفه‌های کارشناسی شده، برای دانشجویان تدوین شد تا با در نظر گرفتن این معیارها، دانشجویان بتوانند استادان شایسته را برگزینند.

جایزه یک میلیارد تومانی برای 100 استاد منتحب شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با بیان این‌که ارزش جایزه فاخر شیخ مفید به احترام این معلم بزرگ، برای استادان مفید بسته‌ای متنوع از جایزه نقدی، حمایت‌ها و اعتبارات به ارزش 10 میلیارد ریال در سال است، ادامه داد: این جایزه یک هزار امتیازی، متشکل از بسته متنوعی از حمایت‌ها است که استادان برگزیده، بدون هیچ محدودیت و در یک فرآیند کاملاً تسهیل شده، می‌توانند حسب نیاز خود از این جایزه در شکل‌های مختلفی بهره ببرند.

دهقانی، با بیان این‌که جایزه 10 میلیارد ریالی شیخ مفید، علاوه بر بخش مالی، بسته‌ای شامل 16 حمایت متنوع معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان است، ادامه داد: استادان می‌توانند تا 400 امتیاز این جایزه معادل 400 میلیون تومان را مستقیماً به شکل نقدی دریافت کنند. همچنین تسهیلات متنوع دیگری از بسته حمایتی بنیاد نخبگان و معاونت علمی، شامل امکان کسر خدمت یا معافیت خدمت سربازی برای دانشجویان، استفاده از تسهیلات پسا دکتری، فرصت مطالعاتی خارج از کشور، گرنت‌های پژوهشی، استفاده از فرصت حضور در کنفرانس‌ها، فرصت بازدیدهای علمی از جمله این 15 تا 16خدمتی است که در معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در قالب یک سبد و به ساده‌ترین شکل در اختیار 100 برگزیده جایزه شیخ مفید قرار خواهد گرفت.

وی با تأکید بر اهمیت نقش انسان‌سازی و نخبه‌پروری دانشگاه‌ها، این جایزه را حمایتی در راستای تأکید و اعتلای این فرهنگ دانست و گفت: بر این باور هستم که هیچ کسی مثل استادانی که با شاگردان در تعامل هستند نمی‌تواند افراد با استعداد و توانمند را شناسایی کرده، پرورش داده و مدیریت کند و به اعتقاد من یکصد نفر از اساتید برگزیده این جمع، حتما بهتر از من، معاون من و هرکس دیگری می‌تواند دانشجویان شایسته را پرورش داده و تکثیر کنند.

دهقانی: مجوز استخدام سه هزار نخبه در دستگاه‌های اجرایی اخذ شده است

دهقانی در پایان ابراز امیدواری کرد که در پایان دوره اول جایزه شیخ مفید بتوانیم یکصد نفر استاد برگزیده فعلی را با نگاه و تربیت شما به 500 تا 700 نفر افزایش دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور