Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول آیین نواختن زنگ هوای پاک در آموزشگاه درخشان گفت: استفاده از دوچرخه و تردد کمتر خودرو در سطح شهر کاهش آلودگی هوا را به دنبال دارد لذا به طور جدی دنبال می‌شود.

امید بن‌عباس افزود: عوامل طبیعی مانند آتش‌فشان و گردوغبار و عوامل مصنوعی مانند آلودگی خودرو و آتش‌سوزی جنگل‌ها موجب آلودگی محیط زیست می‌شوند لذا با دقت بیشتر در این موارد می‌توان  آلودگی کمتری به محیط زیست وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: باید با استفاده از وسایل نقلیه عمومی به جای استفاده از خودروی تک سرنشین، جلوگیری از آتش سوزی در جنگل‌ها و پاکسازی مکان‌های تفریحی به حفظ محیط زیست کمک کنیم.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول نیز گفت: باید با حساس کردن و آگاهی دادن هرچه بیشتر به دانش‌آموزان آنها را به حفظ محیط زیست تشویق کرد.

مصطفی استاد چینی‌گر افزود: دانش‌آموزان آینده سازان، مدیران، حافظان و بهره‌برداران محیط زیست هستند که باید حفظ آن را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

وی ادامه داد: شعار این هفته "هوای پاک، اقدام و عمل‌" است که دانش آموزان می‌توانند سهم ویژه‌ای در تحقق این شعار داشته‌ باشند.

استاد چینی‌گر اظهارداشت: محیط زیست کشور با مشکلات فراوانی چون خشکی تالابها، آلودگی رودخانه‌ها، آلودگی هوا، زباله‌ها و فاضلاب مواجه است که باید برای آنها تدابیری اندیشیده شود.

وی رفع نشدن این مشکلات را باعث بدتر شدن شرایط دانست و افزود: برخی مشکلات زیست محیطی مانند آلودگی هوا از جنگ نیز خطرناک‌ترند به طوریکه مدارس و ادارات و حتی بازار را تعطیل می‌کنند لذا مردم باید روش زندگی خود را تغییر دهند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول بیان کرد: مسئولان و دانش‌آموزان باید تعهد دهند که مراقب محیط زیست باشند و آن را آلوده نکنند.

دانش آموزان و مسوولان محلی دزفول در این آیین متعهد شدند حافظ محیط زیست باشند.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 جنگل حفاظت محیط زیست دانش آموزان زباله زیست محیطی قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی از آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات محیط زیست استان در راستای جمع‌آوری پسماند و نخاله‌های ساختمانی، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی "مسیر سبز - ایران پاک " را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرج‌گاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران 31 استان کشور ابلاغ کرده است.

وی ابلاغ طرح پاکسازی طبیعت را راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور برشمرد و گفت: اجرای طرح پاکسازی طبیعت علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، سبب می‌شود گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح ملی مسیر سبز ایران پاک با مشارکت دستگاه‌های متولی و گروه‌های خودجوش استان مرکزی،  در بازه زمانی یک ماهه مقدار 480 هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود 90 تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شده است.

یوسفی خاطرنشان کرد: براساس ماده هفت قانون مدیریت پسماندها، مدیریت اجرایی تمامی پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌ها قرار دارد و باید نسبت به به این امر توجه داشته باشند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم