Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در خصوص سیل همان روز نخست به بازرسان‌ کل استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان دستور داده شد که از نزدیک مسائل مربوط به سیل را نظارت و پیگیری کنند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام‌ حسن درویشیان در مراسم تکریم و معارفه سرپرست «معاونت برنامه‌ریزی و امور مجلس»، «سرپرست بازرسی امور نفت»، «رئیس دفتر بازرسی امور ویژه» و «مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد» با تسلیت ایام فاطمیه و با اشاره به شهادت سپهبد سلیمانی، درگذشت تعدادی از هم‌وطنان در حادثه سقوط هواپیما و مراسم تشییع در کرمان گفت: دی‌ماه، ماه پرحادثه‌ای برای کشور بود و علاوه بر این حوادث، سه استان کشور نیز درگیر سیل هستند که خسارت زیادی را به کشور تحمیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص سیل همان روز نخست به بازرسان‌ کل استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان دستور داده شد که از نزدیک مسائل مربوط به سیل را نظارت و پیگیری کنند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه اخیر خاطرنشان کرد: یکی از نکات بسیار راهبردی، کلیدی و حائز اهمیت بیانات مقام معظم رهبری این است که ایشان حضور گسترده، عاشقانه و اشک و اندوه مردم در تشییع حاج قاسم سلیمانی و هم‌رزمان شهیدش و تازه شدن روحیه انقلابی ملت را نتیجه ملموس اخلاص این سردار بزرگ و شهیدان همراهش دانستند؛ اخلاصی که طی چهل سال مبارزه با دشمنان اسلام در جنگ تحمیلی و در مبارزه با گروه‌های تکفیری و داعش از این مرد بزرگ دیده شد.

وی با اشاره به روایتی از امیرالمؤمنین(ع) گفت: حضرت می‌فرمایند «أفضَلُ العَمَلِ ما اُریدَ بِهِ وَجهُ اللّه ِ» یعنی بهترین و برترین عمل آن است که انسان آن را فقط برای رضای خدا انجام دهد؛ بنابراین برکات اخلاص زیاد است. امیدواریم همه عزیزانی که در سازمان بازرسی هستند با این نگاه که آنچه انجام می‌دهیم ان‌شاءالله برای جلب‌توجه و رضایت پروردگار باشد و حتماً خدای متعال به آن عمل برکت خواهد داد، به وظیفه خود عمل کنند.

وی نکته دیگر بیانات رهبر معظم انقلاب را اشاره به حضور همه‌جانبه مردم در صحنه عنوان کرد و گفت: علی‌رغم همه مشکلات اقتصادی و معیشتی که در کشور وجود دارد مردم به‌صورت گسترده و باشکوه درصحنه حاضر شدند و می‌شوند که نمونه بارز آن روز گذشته در نماز جمعه تهران رقم خورد. این حضور پررنگ مردم، مسئولیت مسئولان را سنگین‌تر کرده و باید بیشتر از گذشته نسبت به انجام وظایف اهتمام داشته و در انجام آن تلاش بیشتری انجام دهیم.

درویشیان مسئولیت در جمهوری اسلامی را یک امانت الهی دانست و افزود: باید در حفظ این امانت الهی بکوشیم و به‌ خوبی از عهده آن بربیاییم تا زمانی که این امانت را بخواهیم به اهلش تحویل بدهیم. خصوصاً در دوره تحول و امید به قوه قضاییه که هم مسئولان نظام به‌ویژه رئیس قوه قضائیه و هم مردم بیش از گذشته نسبت به سازمان بازرسی انتظار فعالیت محسوس‌تر و مؤثرتری دارند. حتماً تلاش‌های فراوانی درگذشته شده اما باید علاوه بر آن تلاش‌ها و تداوم آن فعالیت‌ها، متفاوت از گذشته نسبت به انجام مسئولیتمان تلاش کنیم.

وی خاطرنشان کرد: الآن بعد از چهل سال از پیروزی انقلاب دیگر برای مردم قابل‌تحمل نیست که در نظام اداری شاهد فساد، تبعیض و ناکارآمدی باشند. ازاین‌جهت مسئولیت ما سنگین‌تر از گذشته است.

وی یکی از آسیب‌های جدی نظام اداری را توجه نکردن به موضوع جانشین‌پروری و کادرسازی عنوان کرد و افزود: جانشین‌پروری و کادرسازی و میدان دادن به جوانان یکی دیگر از انتظارات رئیس قوه قضائیه از سازمان بازرسی است. امروز در بخش‌های قابل‌توجهی از دستگاه‌های اداری و اجرایی، وقتی مدیری بعد از سال‌ها در آن دستگاه بازنشسته می‌شود و یا به هر دلیلی جابجا می‌شود برای انتخاب جایگزین مناسب برای آن مدیر بعضاً مشکل وجود دارد که این ضعف در سیستم اداری است و باید حتماً سازمان‌دهی شود و نه‌تنها در سازمان بلکه به‌عنوان یک رویکرد باید این موضوع را از دستگاه‌های اجرایی مطالبه کنیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پایان فرزاد مخلص‌الائمه را به‌عنوان سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور مجلس، حمیدرضا سلیمانی را به‌عنوان رئیس دفتر بازرسی امور ویژه، احمدرضا ارشدی را به‌عنوان مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد و مهدی صیدی را به‌عنوان سرپرست بازرسی کل امور نفت و سید محمود حسینی پور را به‌عنوان مشاور و دستیار ویژه رئیس سازمان بازرسی کل کشور معرفی و از زحمات ابراهیم شاهرخیان، محسن حاجی‌مزدارانی و حمیدرضا میری دیسفانی تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بازرسي كل كشور سیلاب در سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۷۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

کد خبر 6097586

دیگر خبرها

  • کشف ۲۲۷ کیلوگرم تریاک در یزد
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه