Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رأی الیوم در مطلبی با اشاره به حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد آورده است: حمله موشکی روز هشتم ژانویه ایران به پایگاه آمریکایی قدرت موشک‌های بالستیک ساخت ایران را نشان داد و محال بودن رهگیری این موشک‌ها با سامانه آمریکایی پاتریوت را آشکار کرد.

این رسانه می‌نویسد: تحلیلگران در تعجب هستند که چگونه سامانه‌های دفاعی آمریکایی نتوانستند که موشک‌های بالستیک ایران را رهگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سپاستین ووربلین» تحلیلگر امور نظامی این را به مثابه معضلی دانسته است که بسیاری آنرا نگران کننده و نقطه ضعف می‌دانند.

رأی الیوم آورده است: پنتاگون پایگاه‌های نظامی خود را با پاتریوت مشهور تجهیز کرده است و این سامانه ویژه رهگیری و انهدام موشک‌های بالستیک است اما موفق به رهگیری موشک‌های ایرانی که دو پایگاه نظامی آمریکا را هدف قرار دادند، نشد. شکست پاتریوت که قبلاً در عربستان در مقابل موشک‌های شلیک شده از سوی حوثی ها هم ناکارآمدی آنها ثابت شده بود، تکرار شد.

این رسانه گزارش داد: حمله موشکی ایران به مثابه فرصتی برای فناوری نظامی آمریکایی و نشان دادن برتری آن بود. اگر موشک‌های بالستیک شلیک شده رهگیری می‌شدند می‌توانست این اعتماد را در میان ارتش آمریکا برای هر رویارویی با ایران در آینده ایجاد کند و از سویی اعتماد به صنایع دفاعی آمریکایی را بالا ببرد و وجهه‌ای مثبت در حمایت از پاتریوت در برابر اس ۴۰۰ ارائه دهد.

رأی الیوم نوشت: آمریکا قبل از ترور قاسم سلیمانی کشتی‌های جنگی خود را از خلیج فارس به ویژه ناو هواپیمابر ترومن را دور کرده و آنها را از دسترس موشک‌های ایرانی از بیم غافلگیری نظامی دور کرده بود.

کد خبر 4829930

منبع: مهر

کلیدواژه: عین الاسد ایران موشک پاتریوت ایالات متحده آمریکا ایران عراق قاسم سلیمانی دونالد ترامپ انتقام سخت موشکی لیبی رژیم صهیونیستی سوریه روسیه ترکیه برجام انگلیس ولادیمیر پوتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۱۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل درمانده است ایران قواعد بازی را تغییر داد | این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود

به گزارش همشهری آنلاین، مایکل دوران ضمن انتقاد از رویکرد بایدن در قبال تنش اخیر در رابطه میان ایران و اسرائیل می‌نویسد: ایرانی‌ها حدود ۳۵۰ پهپاد، موشک کروز و موشک بالستیک به سمت اسرائیلی‌ها پرتاب کردند. دولت بایدن مدعی است که رهگیری موشک‌ها و پهپادها و ساقط کردن برخی از آن‌ها یک موفقیت استراتژیک بود. من فکر می‌کنم هر چیزی بود جز موفقیت استراتژیک. واقعیت آن است که حمله ایران، یک شکست آشکار برای آمریکا بود؛ یک شکست در بازدارندگی. بایدن از زمان روی کار آمدن خود تلاش کرده تا روابط با ایران را بهبود بخشد و تنش‌ها را در منطقه از طریق تماس با تهران و اجازه دادن به ایران برای فروش نفت به چین کاهش دهد.

ایرانی‌ها نشان دادند حمله شنبه‌شب‌شان صرفا یک چشاندن طعم بود. آنان ظرفیت آن را دارند که اگر بخواهند احتمالا خیلی بیشتر سرعت عملیاتی را برای یک یا دو هفته حفظ کنند. آنان حتی می‌توانند این سرعت را در برابر اسرائیل حفظ کنند. اسرائیل رهگیرهای کافی برای ساقط کردن همه موشک‌ها نخواهد داشت. اسرائیل همچنین پول کافی برای پرداخت هزینه دفاعی در برابر کارزار حملات پایدار احتمالی ایران را نخواهد داشت. ایران در حال انجام یک بازی سیاسی - نظامی است.

اکنون دکترین بایدن این است: ایران مجاز است با موشک‌های بالستیک، موشک‌های کروز و پهپاد به هر کشوری که می‌خواهد ضربه بزند، اما هیچ کس از جمله ایالات متحده اجازه ندارد به ایران ضربه بزند! حتی زمانی که ایران از طریق نیروهای نیابتی به نیروهای آمریکایی ضربه بزند ایالات متحده به ایران کاری ندارد. اسرائیل مدت‌هاست که درگیر یک جنگ سایه بوده‌اند، اما حمله اخیر ایران موضوعی کاملا متفاوت بود. حمله ایران به اسرائیل با هدف عادی‌سازی این اقدام انجام شد. بایدن از طریق تُرک‌ها به ایران پیام داد که آمریکا قصد ورود به درگیری را ندارد. پس از حمله بایدن تنها از اسرائیل خواستار خویشتنداری شد و به طور علنی اعلام کرد که ایالات متحده در هیچ اقدام تهاجمی علیه ایران شرکت نخواهد کرد. این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود. حتی اگر او قصد وارد شدن در درگیری را نداشت با بیان علنی این موضوع تنها باعث شد ایران اطمینان کسب کند که اقدامی از سوی آمریکا صورت نخواهد گرفت.

ایران قواعد بازی را تغییر داد و با عواقب و مجازاتی مواجه نشد. هرچه بایدن بیشتر بر اسرائیل فشار بیاورد ایرانی‌ها را بیشتر تشویق می‌کند تا از شکاف بین واشنگتن و تل‌آویو استفاده کنند. بایدن در آستانه انتخابات می‌خواهد نفت ایران در بازار باقی بماند تا افزایش قیمت جهانی صورت نگیرد. بایدن همچنین به دنبال اجتناب از تشدید تنش با ایران از ترس آن است که ممکن است ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای عجله کند. مقامات ایران متقاعد شده‌اند که اکنون زمان بازنگری در کل نظم بین‌المللی در خاورمیانه و ایجاد شکاف بین ایالات متحده و اسرائیل فرا رسیده است.

کد خبر 847635 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه آمریکا و اسرائیل

دیگر خبرها

  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • سوخت موشک ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل چه بود؟
  • حمله توپخانه‌ای حزب‌الله به پایگاه نظامیان صهیونیست در «کفرشوبا»
  • حمله جدید حزب الله به پایگاه نظامی در عرب العرامشه
  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود
  • اسرائیل درمانده است ایران قواعد بازی را تغییر داد | این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود
  • پاسخ به بازدارندگی ایران با بازنویسی سناریوی ناکام «تحریم»
  • افزایش تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل
  • شکست ادعای موشک‌های فتوشاپی با حمله وعده صادق
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن