Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری شهرستان لنجان گفت: ویژگی سازه‌هایی که 50 سال قبل برای کارکنان ذوب‌آهن ساخته شده بود تناسبی با کاربری فعلی این واحدها ندارد.

خدامراد صالحی ظهر امروز در جلسه ستاد بازآفرینی شهری شهرستان لنجان اظهار کرد: بلندمرتبه‌های فولادشهر از نگاه مدیریت بحران در جایگاه ویژه‌ای قرار دارد، ویژگی سازه‌هایی که 50 سال قبل برای کارکنان ذوب‌آهن ساخته شده بود تناسبی با کاربری فعلی این واحدها ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری شهرستان لنجان خاطرنشان کرد: با تغییر کاربری‌های انجام شده در این سازه‌ها، بلندمرتبه‌های فولادشهر به بمبی در وسط این شهر تبدیل شده، به عنوان مثال جعبه آتش‌نشانی در این واحدها تبدیل به جاکفشی شده است.

وی تأکید کرد: باید از ظرفیت‌های قانونی برای حل این معضل در فولادشهر استفاده کرد چرا که هیچ دستگاهی در شهرستان امکان خدمت‌رسانی به ساکنان این واحدها را ندارد و در زمان بحران این شرایط اوضاع را وخیم‌تر خواهد کرد.

میثم محمدی هم در این نشست اظهار کرد: وزیر اسبق مسکن و شهرسازی تأکید خاصی بر بازآفرینی شهری با تکیه بر بافت‌های فرسوده را داشت اما وزیر فعلی راه و شهرسازی بر انبوه‌سازی در اراضی داخل محدوده شهر تأکید دارد اما ما باید از هر دو ظرفیت در راستای حل مشکلات استفاده کنیم.

دبیر ستاد بازآفرینی شهری شهرستان لنجان با بیان این که شهرداری‌ها نباید منتظر اعتبارات وزارتی بمانند، تصریح کرد: در سال گذشته از میان شهرداری‌های شهرستان تنها شهرداری‌های زرین‌شهر و ورنامخواست توانستند قیر دریافت کنند و در سال جاری نیز قیر به شهرداری‌ها اختصاص داده نشده است.

وی با اشاره به لزوم پیگیری اجرای بازآفرینی در بافت فرسوده تصریح کرد: در محله قلعه‌قاسم زرین شهر در حال اجرای طرح پارک محله‌ای به وسعت 8 هزار متر مربع هستیم و تعریض یک کوچه بیست متری در این محله را در حال اجرا داریم.

محمدی یادآور شد: بلندمرتبه‌های فولادشهر در زمان طراحی با ضریب زلزله 0.17 طراحی شده در حالی که ضریب زلزله در طراحی‌های فعلی حداقل 0.34 در نظر گرفته می‌شود اما پیش از اصلاحات اخیر در شاخص‌های بازآفرینی امکان ورود به مسأله در این شهر وجود نداشت.

دبیر ستاد بازآفرینی شهری شهرستان لنجان اضافه کرد: در طراحی‌های دهه‌ 40 عمر سازه 35 سال در نظر گرفته می‌شد اما در شرایط فعلی بیش از 53 سال از عمر این ساختمان‌ها می‌‌گذرد و نیازمند توجه ویژه برای پیشگیری از حوادث هستند.

شایان ذکر است در این جلسه صالحی، فرماندار لنجان، با انتقاد از شهردار فولادشهر خواستار جدیت بیشتر این شهرداری برای پیگیری مشکلات ساختمان‌های بلندمرتبه در شورای بازآفرینی شهری شهرستان لنجان شد.

انتهای پیام/63081/ج20/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت بحران شهرستان لنجان بافت فرسوده ویژگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۳۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی

امتداد - با وجود التهابات اخیر بازار ارز ، قطعا با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  مهدی منصوری بیدکانی، استاد اقتصاد و تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اثرات تغییرات نرخ ارز گفت: دولت ارز مورد نیاز واردات را بر اساس نرخ نیما تأمین می‌کند؛ بنابراین نباید اثر تغییرات نرخ ارز در بازار غیر رسمی را روی کالا‌ها مشاهده کنیم؛ اما به علت وجود اقتصاد سایه قیمت کالا‌ها در اثر نوسان بازار آزاد تغییر می‌کنند.

وی افزود: اقتصاد سایه نظمی بیمارگونه است که باعث اعوجاج‌هایی در اقتصاد واقعی می‌شود و علل آن را می‌توان در بهرمندی فعالیت کنشگر‌های خارج از بخش رسمی و در حقیقت در فساد سیستمی جست‌وجو کرد. فعالیت این کنشگران می‌تواند مؤثر از کیفیت حکمرانی و اثرپذیری از آن باشد.

منصوری بیدکانی اظهار داشت: سامانه جامع تجارت باید بازنگری شود تا رصد کالا و ارز به معنای واقعی صورت بگیرد؛ بنابراین ارز به نرخ نیما به واردکنندگان داده می‌شود؛ اما به علت اینکه در بخش نظارت با فساد مواجه هستیم قیمت کالا‌ها افزایش می‌یابد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: اگر حوزه نظارت به سمت هوشمندی نرود تمامی تلاش‌ها برای توسعه اقتصادی نتیجه‌ای نخواهد داد؛ در نتیجه باید سامانه‎‌هایی را ایجاد کنیم تا رصد ارز و کالا به خوبی صورت بگیرد یعنی مسیر قیمت گذاری شفاف شود در این صورت انتظارات اثر منفی روی قیمت‌ها نمی‌گذارد.

وی افزود: اجرای سیاست تثبیت به درستی از سمت رئیس کل بانک مرکزی اتخاذ شد؛ چون یکی از راه‌های گریز از مشکلات ارزی فاصله گرفتن از سیاست‌های صندوق بین المللی پول است که از اسفند ۱۴۰۱ تا به امروز شاهد سیاست گذاری صحیح فرزین در این حوزه هستیم.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی با اشاره به این موضوع که اگر نرخ ارز در برخی از مواقع از سیاست تثبیت تبعیت نکرده دلیل آن شوک‌های احساسی است، تاکید کرد: شوک‌های احساسی باعث شکستن مقاومت در تحلیل تکنیکال می‌شود؛ بنابراین سیاست‌گذاری نرخ ارز در شرایط فعلی درست است و این افزایش به علت سیاست‌گذاری‌های غلط سال‌های گذشته و مسائل سیاسی و جهانی است.

منصوری بیدکانی در پایان بیان کرد: حمله به کنسولگری ایران نیز در التهابات بازار ارز نقش داشته؛ اما با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

منبع: مهر

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بارسلونا در انتظار لغزش در مذاکرات تمدید قرارداد کواراتسخلیا و ناپولی
  • رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • دمای هوا در برخی مناطق زنجان به زیر صفر رسید
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • دولت سیزدهم انتصاب یک چهره دولت قبل در پست پایین دولت فعلی را تحمل نکرد
  • بارش باران بهاری در فولادشهر اصفهان + فیلم
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد
  • سمیرم و لنجان ۲۱ اردیبهشت ماه میزبان دور دوم انتخابات مجلس هستند
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی