Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نفت‌وگاز پارس از شکسته شدن رکورد مصرف گاز ابراز نگرانی کرد و گفت: باید در نظر داشته باشیم که منابع هیدروکربونی ما محدود است و اینکه هرچه تولید می‌کنیم مصرف شود، خوب نیست، بنابراین باید مکانیسمی به منظور کنترل این رویه داشته باشیم. ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۶ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد مشکین فام با بیان اینکه همه سکو‌های پارس جنوبی هم اکنون در مدار تولید قرار دارند و وقفه‌ای در تولید وجود ندارد، گفت: در پارس جنوبی 630 میلیون متر مکعب گاز در روز تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نصب سکو‌های جدید در سال جاری در میدان مشترک پارس جنوبی، گفت: به دنبال آن هستیم که سکو‌های جدیدی که نصب شده است به زودی وارد مدار تولید شود و بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته، تا دو هفته آینده سکوی 24 B در مدار تولید قرار می‌گیرد.

مشکین فام از سکوی 14 D به عنوان آخرین سکوی فاز 14 برای نصب و بهره برداری یاد کرد و گفت: این سکو هم اکنون به محل استقرارحمل شده است و منتظر بهبود شرایط جوی هستیم تا این سکو نیز در موقعیت نصب شود تا بر این اساس کل 4 سکوی فاز 14 وارد مدار تولید و بخش دریایی این فاز تکمیل شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه نزدیک به 70 درصد گاز مصرفی کشور در پارس جنوبی تولید می‌شود، افزود:همکاران ما در شرکت نفت و گاز پارس شبانه روز تلاش می‌کنند که در این فرایند وقفه‌ای ایجاد نشود.

وی به مصرف بسیار بالای گاز کشور در بخش خانگی اشاره کرد و گفت: هر سکوی پارس جنوبی تقریبا گاز یک استان را در کشور تأمین می‌کند؛ به طور مثال گاز مصرفی استان مازندران برابر با 35 میلیون متر مکعب در روز است و سکویی که 28 میلیون متر مکعب در روز تولید دارد، بخش عمده‌ای از مصرف استان را پوشش می‌دهد و از این منظر برای ما حیاتی است که هیچ یک از سکو‌ها از مدار تولید خارج نشوند و در صورت توقف تولید به دلیل شرایط عملیاتی، این آمادگی وجود دارد که در اسرع وقت مجددا سکو را وارد مدار تولید کنیم.

مشکین فام از شکسته شدن رکورد مصرف گاز در کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: باید در نظر داشته باشیم که منابع هیدروکربونی ما محدود است و اینکه هرچه تولید می‌کنیم مصرف شود، خوب نیست، بنابراین باید مکانیسمی به منظور کنترل این رویه داشته باشیم.

وی افزود: هم اکنون تولید روزانه ما از میدان مشترک پارس جنوبی برابر با نصف مصرف روزانه گاز در اروپاست، اگر بنا باشد به این ترتیب پیش برویم و هرچه تولید می‌کنیم، مصرف شود، قطعا در سال‌های آینده با چالش مواجه خواهیم شد؛ بنابراین ضمن دعوت از عموم مردم و هموطنان عزیز برای مصرف بهینه گاز، امیدواریم تدبیری اتخاذ شود تا این مصرف با یک مکانیسم ویژه کنترل شود تا در آینده این رویه مشکلی ایجاد نکند.

اختصاصی| کشور در شوک مصرف بالای گاز/ مصرف گاز بخش خانگی در مرز 600میلیون مترمکعب در روز

 

انتهای پیام/

R1010113/P/S7,80/CT12 واژه های کاربردی مرتبط پارس جنوبی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارس جنوبی پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۵۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، احد وظیفه نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور، گفت: دگرگونی‌های بی سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال‌های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است

وی با بیان اینکه بحران آب و هوا بزرگترین چالش بشریت است، ادامه داد: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا تصریح کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی بخشی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان‌های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می‌کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است.

وظیفه خاطرنشان کرد: بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده است که پیامدهای زیادی داشته است. با توجه به اینکه غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در پایان عنوان کرد: سازمان هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری‌های خود با جامعه بین‌المللی را افزایش دادند.

کد خبر 6097913 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • رکورد درازترین نان باگت جهان شکسته شد + فیلم
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد
  • (ویدئو) رکورد درازترین نان باگت جهان شکسته شد
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید