Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-قائم مقام معاون پژوهشی وزیر علوم از ارائه گرنت فناوری به دانشگاه های ۵ استان خبر داد و گفت:پایان نامه های با موضوع فناوری ۱۰میلیون تومان و رساله های دکتری ۲۰میلیون تومان گرنت دریافت می کنند.

مهدی کشمیری از اختصاص «گرنت فناوری» به رساله‌ها و پایان نامه‌ها برای اولین بار خبر داد و اظهار کرد: قرار است با مشارکت وزارت ارتباطات، این طرح را در حوزه ICT در مرحله اول با ۵ استان و دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی آغاز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه‌های ۵ استان گرنت فناوری می‌گیرند

قائم مقام معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در امور فناوری با اشاره به اینکه دانشگاه‌های استان‌های آذربایجان شرقی، سمنان، فارس، مرکزی و خراسان رضوی برای اجرای این طرح انتخاب شده‌اند، اظهار کرد: این طرح مکمل گرنت پژوهشی است که به اعضای هیات علمی در قبال مقاله‌ها و کارهای پژوهشی آنها ارائه می‌شود.

کشمیری در پاسخ به این سوال که این گرنت فناوری به چه کسانی و در قبال چه کاری تعلق خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: قرار است این گرنت را در دانشگاه و در سه قالب پایان نامه‌ها، رساله‌ها و کارهای تحقیقاتی و شرکت‌هایی که نوپا و از دل دانشگاه بیرون آمده‌اند، ارائه دهیم.

حمایت از پایان نامه‌هایی که به تولید محصول منجر شوند

وی با بیان این مطلب که این پایان نامه‌ها و رساله‌ها باید در حوزه فناوری، نوآوری و تجاری سازی باشد، تصریح کرد: پس ما از پایان نامه‌ای که به سمت فناوری و تجاری سازی حرکت کرده باشد و منجر به تولید محصولی فناور شود، حمایت خواهیم کرد.

قائم مقام معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در امور فناوری درباره مبالغ گرنت فناوری نیز توضیح داد و گفت: طی مذاکراتی که با وزارت ارتباطات داشتیم، پیش بینی ما این است که ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرنت به کارهای تحقیقاتی ارائه دهیم که بودجه‌ای بالغ بر ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان را شامل می‌شود.

رساله‌های دکتری ۲۰ میلیون تومان گرنت می‌گیرند / حمایت ۶۰ میلیونی از شرکت‌های رشد

کشمیری افزود: بر همین اساس به پایان نامه‌های با موضوعات فناوری و نوآوری، ۱۰ میلیون تومان، رساله‌های دکتری ۲۰ میلیون تومان، کارهای تحقیقاتی ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان و شرکت‌های رشد نوپا و دانشگاهی حدود ۶۰ میلیون تومان ارائه خواهیم داد.

پایان نامه و رساله‌ها داوری می‌شوند

قائم مقام معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم اضافه کرد: مکانیزم اجرای این طرح به این صورت است که در حوزه آی سی تی پایان نامه‌ها و رساله‌هایی که مصوب شده، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند که آیا به سمت تولید محصول فناور و تجاری سازی حرکت کرده‌اند یا خیر. یعنی در واقع ما داوری پایان نامه‌ها را برعهده داریم.

فراخوان در اسفند ماه اعلام می‌شود

وی با بیان اینکه فراخوان این طرح در اسفندماه سال جاری اعلام خواهد شد، افزود: البته این‌طور نیست که ما اعلام کنیم در چه حوزه‌هایی باید مقاله‌ها و رساله‌ها نوشته شوند و یا کار تحقیقاتی روی موضوع خاصی صورت گیرد بلکه افراد اگر فکر می‌کنند، در حوزه‌های فناوری و نوآوری کار کرده‌اند می‌توانند اپلای کنند و ما نیز کار تحقیقاتی آنها را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۸۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه مراغه گفت: به منظور ایجاد و گسترش همکاری‏‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش‏ بنیان، تفاهم نامه  مشترک همکاری دانشگاه مراغه با شرکت صنعتی فولاد ماهان تبریز منعقد شده است.

محمد زادشکوریان افزود: استانداردسازی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش بنیان با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنّی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص از دیگر اهداف این تفاهم نامه صنعتی و آموزشی است.

وی اضافه کرد: بهره‏ مندی از توانمندی‏‌های نیروی انسانی، دانش فنّی، تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به منظور حل معضلات و چالش های صنعت فولاد در اولویت برنامه‌های دانشگاه مراغه و این شرکت خواهد بود.

به گفته رئیس دانشگاه مراغه، ایجاد زمینه برای کارآموزی دانشجویان و فرصت مطالعاتی اساتید در این تفاهم نامه آمده است.

در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • بازجویی‌هایی که به مرگ رئیس دانشگاه تهران ختم شد
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان