Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از فوربس اعلام کرد اگرچه هنوز هم بخش بزرگی از جمعیت ساکن کشورهای آفریقایی با فقر دست و پنجه نرم می‌کنند اما تا پایان سال ۲۰۱۹، قاره آفریقا دارای ۲۰ فرد دارای بالای یک میلیارد دلار ثروت بوده که این ۲۰ نفر در هشت کشور سکونت داشته‌اند. 

مصر و آفریقای جنوبی هر کدام با دارا بودن پنج میلیاردر در صدر هستند و نیجریه با چهار و مراکش با دو میلیاردر در رده‌های بعدی جای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الجزایر، آنگولا، تانزانیا و زیمبابوه نیز دیگر کشورهایی هستند که دارای یک میلیاردر هستند. 

در ادامه با ۱۰ فرد ثروتمند آفریقا در سال ۲۰۱۹ آشنا می‌شوید: 

۱-آلیکو دانگوته - نیجریه

ثروت خالص تا پایان سال ۲۰۱۹: ۱۰. ۱ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: سیمان، شکر و آرد

۲- نصیف ساواریس - مصر

ثروت خالص تا پایان سال ۲۰۱۹: هشت میلیارد دلار

زمینه فعالیت: سیمان، ساخت و ساز و صنایع شیمیایی

وی مالک یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولیدکننده گاز نیتروژن برای مصارف صنعتی در جهان است. 

۳- مایک آدنوگا - نیجریه

ثروت خالص تا پایان سال ۲۰۱۹: ۷. ۶ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: ارتباطات

وی مالک سومین شرکت بزرگ ارتباطاتی در نیجریه است و اخیرا در حوزه استخراج نفت نیز سرمایه‌گذاری کرده است. 

۴- نیکی اپنهایمر- آفریقای جنوبی

ثروت خالص تا پایان سال ۲۰۱۹: ۷. ۶۸ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: معدنی

وی مالک یکی از بزرگ‌ترین استخراج‌کنندگان الماس در جهان است. 

۵- جان روپرت - آفریقای جنوبی

ثروت خالص تا پایان سال ۲۰۱۹: ۶. ۵ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: سرمایه گذاری

وی از سهامداران بزرگ برندهای لوکس کارتیه و مونت بلانک است. 

۶- اسد ربراب - الجزایر

ثروت خالص تا پایان سال ۲۰۱۹: ۴. ۴ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: شکر

وی مالک بزرگ‌ترین شرکت خصوصی الجزایر است که در زمینه تولید شکر فعالیت دارد. 

۷- محمد منصور - مصر

ثروت خالص تا پایان سال ۲۰۱۹: ۳. ۳ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: خودرو و قطعات

شرکت خانوادگی منصور نماینده توزیع محصولات جنرال موتورز در مصر و برخی کشورهای آفریقایی دیگر است. 

۸- عبدالصمد رابیو - نیجریه

ثروت خالص تا پایان سال ۲۰۱۹: ۳. ۱ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: نفت

وی مالک یک گروه مادر فعال در تولید نفت و ساخت و ساز است. 

۹- نجیب ساواریس - مصر

ثروت خالص تا پایان سال ۲۰۱۹: سه میلیارد دلار

برادر نصیف ساواریس است. 

۱۰- پاتریس موتسب - آفریقای جنوبی

ثروت خالص تا پایان سال ۲۰۱۹: ۲. ۶ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: معدنی

وی در حوزه استخراج فلزات گرانبها فعالیت دارد و همچنین یک باشگاه ورزشی را نیز خریداری کرده است. 

کد خبر 479281 برچسب‌ها مجله زندگینامه چهره‌های اقتصادی جهان آفریقا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آفریقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۸۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت رحم اجاره‌ای؛ ۴۰۰ میلیون تا ۹۰۰ میلیون تومان!

مسئله رحم اجاره‌ای سالیان زیادی است که نه‌تن‌ها در کشور ما که در بسیاری از کشور‌های دیگر وجود دارد. در واقع یکی از تجارت‌های پررونق به شمار می‌رود و پیش بینی می‌شود تجارت این بازار جهانی تا سال ۲۰۳۲ به ۱۲۹ میلیارد دلار برسد.

اما مسئله مهم در این بین حضور افرادی است که به عنوان دلال در این بازار فعالیت می‌کنند و البته سود‌های کلانی هم به دست می‌آورند.

وقتی هنوز علم آنقدر پیشرفت نکرده بود که مسئله ناباروری همچون امروز قابل حل باشد بسیاری افراد که در آرزوی بچه داشتن بودند وقتی به دلیل مشکلات سلامتی این آرزویشان دست‌نیافتنی می‌شد به مسئله رحم اجاره‌ای فکر می‌کردند. از همان زمان هم زنانی که در این بازار فعالیت می‌کردند کسانی بودند که به دلیل فقر و مشکلات مالی تن به چنین کاری می‌دادند.

امروز هم در این زمینه چیزی تغییر نکرده جز قیمت‌هایی که سر به فلک کشیده‌اند.

البته اکنون مسئله به شکل دیگری هم رقم می‌خورد و هستند کسانی که دلشان نمی‌خواهد زیبایی و فرم بدن خود را به دلیل بارداری از دست بدهند و بدون اینکه مشکلی داشته باشند ترجیح می‌دهند این کار را به فرد دیگری سپرده و با استفاده از رحم اجاره‌ای باردار شوند و در نهایت هم تناسب و زیبایی خود را حفظ کنند.

شاید یکی از دلایلی که باعث شده تا این اندازه قیمت رحم اجاره‌ای در کشور ما افزایش پیدا کند همین مساله باشد.

قیمت‌ها از ۴۰۰ میلیون تومان شروع می‌شود و بسته به شرایط فرد که شامل سن، سلامتی، زیبایی ظاهری و ... است گاهی به ۹۰۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

رقمی که برای خیلی از افراد با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی این روز‌ها به‌مراتب بیشتر از قبل وسوسه‌انگیز خواهد بود.

مشکلات رحم اجاره‌ای از زبان یک فوق‌تخصص

طاهره میرزایی، فوق تخصص زنان و زایمان، در این باره به تجارت‌نیوز می‌گوید: اجاره رحم هم برای بسیاری از افرادی که داوطلب این کار می‌شوند مانند کسانی است که به دلیل مشکلات مالی و فقر اقتصادی حاضر به فروش اعضای بدن خود می‌شوند. در اکثر موارد زنان برای این کار داوطلب می‌شوند تا بتوانند مشکلات اقتصادی و معیشتی خود و خانواده‌هایشان را حل و فصل کنند.

او می‌افزاید: این اتفاق حداقل برای افرادی که واقعا نمی‌توانند بچه‌دار شوند و آرزوی فرزنددار شدن دارند بسیار هم خوب است، اما مساله اینجاست که در این بین افرادی به‌عنوان واسطه حضور دارند که شرایط را سخت‌تر و پیچیده‌تر کرده و باعث می‌شوند تا برخی مشکلات در طول مدت بارداری خود را نشان دهند.

این فوق تخصص زنان و زایمان می‌گوید: قبل از هر چیز فردی که قرار است رحم خود را اجاره دهد باید از نظر سلامتی تائید شود. این کار اغلب از سوی پزشکان متخصص زنان و زایمان انجام می‌شود و برگه تایید سلامت می‌دهند؛ از سوی دیگر فرد باید از نظر اعتیاد و مشکلات دیگری مانند بیماری‌های مقاربتی و ارثی مورد بررسی قرار بگیرد. اما متاسفانه در برخی موارد اتفاق افتاده که واسطه‌ها این برگه‌ها را به صورت تقبلی در اختیار خانواده خواهان رحم اجاره‌ای می‌گذارند و در نهایت هم ممکن است بارداری به شکل ناموفق تمام شود و یا اتفاقات دیگری رخ می‌دهد و افراد بعد از اینکه پول را پرداخت می‌کنند تازه متوجه می‌شوند که فرد داوطلب مشکلات سلامتی دارد یا معتاد است و ....

میرزایی می‌گوید: به همین خاطر است که افراد متقاضی باید در این زمینه دقت عمل بیشتری به خرج دهند و قبل از اینکه به افراد غیر مسوول مانند واسطه‌ها برای انجام این امور مراجعه کنند از افراد ذی صلاح مشورت بگیرند و در نهایت هم در تمام مراحل تایید سلامت فرد مورد نظر حضور داشته باشند تا دچار مشکلات بعدی نشوند.

او در مورد زنانی که می‌توانند، اما به دلایلی نمی‌خواهند باردار شوند و از رحم اجاره‌ای استفاده می‌کنند نیز می‌گوید: متاسفانه این مساله طی سال‌های گذشته رونق بسیاری پیدا کرده است. از وقتی که مساله ظاهر برای بسیاری از افراد به یک مساله حیاتی تبدیل شد و عمل‌های جراحی زیبایی رونق گرفت این اتفاق هم بیش از هر زمان دیگری رخ می‌دهد و خیلی از افرادی که خود توانایی بارداری دارند به دلایل واهی از رحم اجاره‌ای استفاده می‌کنند.

نظارتی بر این بازار وجود ندارد

عاطفه رحیمی، پرستار یکی از زایشگاه‌های خصوصی تهران نیز در این باره می‌گوید: مساله اینجاست که هیچ نظارتی بر این بازار وجود ندارد. همانطور که در زمینه فروش اعضای بدن همه چیز دست واسطه هاست در این زمینه هم باز واسطه‌ها هستند که شرایط را تعیین می‌کنند.

او می‌افزاید: در حال حاضر درمان‌های زیادی برای باروری افراد نابارور وجود دارد، اما برخی افراد واقعا به هیچ درمانی پاسخ نمی‌دهند و مجبورند از رحم اجاره‌ای استفاده کنند، اما سودجویی دلالان در این بین باعث می‌شود تا برخی از این خانواده‌ها به دلیل مشکلات مالی و عدم توانایی مبالغ درخواستی نتوانند به آرزوی خود برسند.

رحیمی در مورد این موضوع که بیشتر چه رده سنی در این زمینه فعالیت می‌کنند می‌گوید: در حال حاضر متولدین دهه ۷۰ بیشترین آمار را در بین افرادی که رحم خود را اجاره می‌دهند دارند. البته چند نمونه دهه هشتادی هم در بیمارستان ما بوده اند که زود ازدواج کرده و فرزند داشته اند و باز هم بنا به دلایل اقتصادی مجبور به این کار شده اند. به هر حال این مبلغی که دریافت می‌کنند می‌تواند حداقل تا مدتی مشکلات معیشتی آنها را رفع کند.

منبع: تجارت نیوز

tags # بارداری سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • داستان جذاب ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک | او که بود؟ +تصویر
  • این مرد ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک بود/ فروش ساعت مسافر تایتانیک با بالاترین قیمت در یک حراجی
  • AFC: ایران پادشاه فوتسال آسیاست/ ادامه سلطه یوزها در قاره‌کهن
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • قیمت رحم اجاره‌ای؛ ۴۰۰ میلیون تا ۹۰۰ میلیون تومان!
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی